Нац. отбор няма развитие след напускането на Мартин Стоев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: От фаворити до...
Вижте сега, момчета! Мартин Стоев с всичките си недостатъци като национален селекционер не мога да кажа, че се е изложил колосално. Да, на предишното европейско бяхме много зле, но не бяхме само ние зле. А и по принцип европейските първенства кой ги брои наистина. Толкова пъти то е било печелено от доста посредствени отбори. Говоря в последните му няколко издания. Ако има причина, поради която съм много настроен срещу този човек, беше заради това, че имаше намерението да промени името на отбора на "Левски". То не, че от доста години волейболният отбор носи името на нашия клуб. Това " Левски - Сиконко" дразнеше много, но въпросът беше, че Стоев искаше отборът да се казва само "Сиконко". Това никога не мога да му го простя.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
В момента най-добрият български треньор е Радостин Стойчев
- rocknrolla
- Контакти:
Siegfried написа:rocknrolla написа:Siegfried написа:Абе , хора , нека една измислена загуба не ни откаже напълно от националния.
Мартин Стоев си беше лумпен, докато Силвано Пранди е истински професионалист и само можем да се гордеем с него.
Махни Рони ОТ ТЪПОТО СИ ИЗКАЗВАНЕ,човека беше най-великия певец,колкото до смешника Пранди-ние и италианците и сърбите сме ги учили на волейбол,и сега ги учим!,обаче човешката завист изхвърли фамилия Стоеви от Бг волейбола-ЕТО ВИ И РЕЗУЛТАТИТЕ.
Ако си фен на Стоев, то аз мога да те окачествя по същия начин, по който ти окачестви изказването ми даже и по-зле си.
Фен съм на БГ волейбола и неговите традиции,а традициите са ние да учим другите,а не другите нас.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Като няма какво да научим от нашите, защо да не потърсим чужда помощ ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Сега някой ще ми обяснили ли имаме ли някакав шанс и какво трябва да направим за да сме на полуфинал.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
И вчера и днеска Пранди не беше в час! Не може да виждаш че най важния ти играч (разпределителя) е изпаднал в пълна дупка и прави глупост след глупост и да го смениш чак в края на 4тия гейм
За мен основната вина за загубата днес е на треньора и на Андрей! От 15 тройни блока не хванахме нито една атака на поляците, от 10-15 омекотени топки от блока не можа да се вземе нито една! За каква тактика и за какъв трениьор да говорим тогава? Андрей пък всяка втора топка или ниска, или къса, отделно и 4-5 мрежи направи, сервиз нулев, въобще днеска му беше кошмарен ден!

- za nas e toj religiq
- Контакти:
NFB_Bgfen написа:Сега някой ще ми обяснили ли имаме ли някакав шанс и какво трябва да направим за да сме на полуфинал.
Трябва да бием 2 отбора в следващата група(ако влезем в нея) като за начало

А защо изобщо има шанс да отпаднем дори и като трети
Визирам статията в Гонг и разликата която Франция трябва да вземе на Китай?????Това не го разбрах...

Соколов титуляр !
- deepblue1963
ministur написа:А защо изобщо има шанс да отпаднем дори и като третиВизирам статията в Гонг и разликата която Франция трябва да вземе на Китай?????Това не го разбрах...
Защото при равен брой точки(победи,загуби) се гледа точковото съотношение в геймовете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!