Бижутера на 12 Май 2012 23:06
Добра победа за моите хора от Бундестима, дано да громим така и на финала
Не мога да си обясня мнения като твоето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера на 12 Май 2012 23:06
bossar написа:Ivanov84 написа:Как така при 18:14 за НАС в 3я гейм Матей се сринал психически.Какви ги говори Радо???
Братоев не му подаде и той се ядоса....ако беше гледал внимателно......
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
MainEventer написа:Дойде първият сериозен отбор и ни разкри. Пак показаха, че нямат психика. Секунди преди да започне 4-я гейм разбрах, че го загубихме, защото имаше отчаяние в лицата на играчите.
Тук много национални предатели... За пореден път се убеждавам, че сме скапан народ.
mertezaker написа:Бижутера на 12 Май 2012 23:06
Не мога да си обясня мнения като твоето![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
mertezaker написа:Бижутера на 12 Май 2012 23:06
Не мога да си обясня мнения като твоето![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
marmi52 написа::shock:
За мача не ми се говори ... Тежко е.
След мача обаче ми направи впечатление как немския треньор не позволи на своите играчи да изразят бурно радостта си ... Вероятно от уважение към публиката !
В пълен контраст с адекватната постъпка на германеца, един ухилен идиот ръкопляскаше от официалната ложа![]()
![]()
Приличаше на президента Плевнелиев, ама не вярвам да е бил той ...![]()
Ако все пак е бил Плевнелиев, не е лошо другия път като го водят на волейбол поне да му казват кои са наште ...
blue avalanche написа:marmi52 написа::shock:
След мача обаче ми направи впечатление как немския треньор не позволи на своите играчи да изразят бурно радостта си ... Вероятно от уважение към публиката !
В пълен контраст с адекватната постъпка на германеца, един ухилен идиот ръкопляскаше от официалната ложа![]()
![]()
Ако все пак е бил Плевнелиев, не е лошо другия път като го водят на волейбол поне да му казват кои са наште ...
А идиота К.Пулев беше в ложата с президента и премиера,защото...?
bossar написа:marmi52 написа::shock:
![]()
Това че си загубил не значи да не поздравяваш.......комплексар
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост