Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Мнениеот marmi52 » 12 сеп 2011 21:34

8-)

Ще дойде ден, когато ще бием Русия ! Аз прогнозирам, че това ще стане догодина в зала "Армеец Арена" по време на финалите на Световна лига.
Днес обаче още не сме готови да се изправим срещу такъв съперник. И не, защото е Русия, а просто, защото са по-обигран и по-сработен отбор от нас. Имат повече опит и рутина.
Вижда се, че отборът ни става все по-добър и по-добър. Всеки мач вповече е от полза за нас, защото се сработваме и изграждаме собствен стил. Трупаме самочувствие и характер.
Точно затова, беше добре да срещнем руснаците, колкото може на по-късен етап. Най-добре беше на финала на Европейското, а там, каквото сабя покаже ...
Сега нещата изглеждат невъзможни ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 сеп 2011 21:35

Вкарахте логиката, едно и също било сребърен медал или нищо, само златен искали :lol: :lol: :lol:
Изображение

PETZI

Re: Re:

Мнениеот PETZI » 12 сеп 2011 21:35

biofreeze написа:
PETZI написа:
biofreeze написа:Млъквайте!Така или иначе,ще играем с Русия,дали на 1/4,дали на финал,все тая!Аз съм горд с момчетата,защото играят заради играта,а не,за да се подиграват с нея !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си голям глупак - ако играеш на финал си втори в Европа, със сребърен медал!!! От такива малоумници като тебе България е на това дередже!!

Ти,щото си голям капацитет.Мисли малко,бе,малоумник,бъди реалист! Нямаме отбор,който да бие Русия и Бразилия,където ги хване.
Предпочитам достойно отпадане,отколкото южноамерикански цирк,примерно.Другото,което си мисля,че не виждам к'во толкоз се плашите от тази Русия? Вярно е,че са не идн от най-трудните съперници,но не са непобедими... и точно ,ти умнико съм сигурен,че ще си един от най-щастливите,ако ги бием ;)

Ами точно щото нямаме отбор да бием Русия трябва да играем с тях на финала. Ама ние нямаме отбор не само да бие Русия, но и някаква никому не известна във волейбола Словакия.....нашите като не могат да играят, поне сметки да можеха да правят.....

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 12 сеп 2011 21:44

Не ви ли е срам, бе?
Кажете го на глас : "Трябваше да направим театър и да загубим умишлено срещу Германия! " Как е? Отидете пред огледалото и го повторете отново. Смеете ли да се погледнете в очите?

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 12 сеп 2011 21:45

ми щом си опрял до сметките,си за никъде мой човек ;)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 сеп 2011 21:45

8-)

Радо Стойчев не е глупак ! Няма начин да не се е досетил, че Полша ще легнат, ако ние бием Германия. Тази сметка я направихме още вчера ние лаиците, а какво остава за супер професионалист като него ?! ;)
Излиза тогава, че Радо играе на риск -всичко или нищо !
Мисля, че умишлено рискува да срещнем руснаците на толкова ранен етап. На финала те ще бъдат максимално концентрирани и трудно ще ги изненадаме.
На четвъртфинал едва ли ще бъдат толкова съсредоточени и точно там е нашия голям шанс !
Радо иска да ги изненада !
Бием ли Русия, няма кой да ни спре по пътя за първото място. Сърбия ги бихме на два пъти съвсем наскоро ... Ще ги бием и трети ! ;)

Само така мога да си обясня днешното безумие да победим, след като загубата ни гарантираше по-лек поток ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 сеп 2011 21:46

dromihait на 12 Сеп 2011 21:44
Не ви ли е срам, бе?
Кажете го на глас : "Трябваше да направим театър и да загубим умишлено срещу Германия! " Как е? Отидете пред огледалото и го повторете отново. Смеете ли да се погледнете в очите?

А поляците срам ли ги е?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 сеп 2011 21:51

Дано направим чудото и бием Русия, така всички ние, които смятаме, че трябваше да не се напрягаме днес, ще се окаже че не сме били прави, дано дано дано стане така :) Но паднем ли, със сигурност много хора ще имат основание да кажат, че трябваше да си изберем по-лесният поток ;)
Целта оправдава средствата :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 12 сеп 2011 21:51

Може да ми се смеете, но мисля че ще бием руснаците и ще станем европейски шампиони.
Още помня 1 мач на тренто с динамо м, на който ужким руснаците бяха фаворити,
а бяха размазани на финала на шампионската лига.
Очаквам същото и сега.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 12 сеп 2011 21:54

"Никоя цел не е толкова велика, за да оправдае недостойните средства за постигането и."
А. Айнщайн :)

Върни се в “Волейбол”