Св. лига по Волейбол: Русия-България 3-0/3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св. лига по Волейбол: Русия-България ?-?/?-?
Вижте руснаците какви сервиси бият...Не мога да разбера защо нашите не ги учат да бият такива сервиси.
Съгласен съм с мненията за Матей.
И аз не мога да го разбера Радо какво иска.Казийски днес беше трагичен,хем е в слаба форма хем е контузен.Защо играе? Защо??? При 2 на 0 за руснаците всичко беше ясно и вместо да пусне Пенчев и Братоев (които не можеха да бъдат по зле от Матей днес) да усетят атмосферата какво е да играеш срещу отбори като Русия,той държи контузения Казийски докрай.
Уважавам Радо,но подобни решения са меко казано глупави.Значи Казийски сега ще играе контузен в безсмислени битки с Русия и следващата седмица като пътуваме за Германия съвсем ще е окапал!А онова са решителните мачове!!Това е простотия.
Или Владо днес който играеше с грип,има 25% ефективност в атака,но Радо не го сменя.А как да го сменя като втори диагонал е Соколов който също е контузен,не е тренирал 10 дни,НО по неясни причини пътува с отбора за Русия.А за какво е "Б отбора"??Боян и Милушев нали са за такива случаи-когато се контузи титуляр.За какво онези момчета тренират лятото,като контузени и болни Николов и Соколов все са в отбора?
Много странни и нелогични(или напротив-съвсем умишлени) решения които дори за обикновен фен правят впечатление... Лошо.
И аз не мога да го разбера Радо какво иска.Казийски днес беше трагичен,хем е в слаба форма хем е контузен.Защо играе? Защо??? При 2 на 0 за руснаците всичко беше ясно и вместо да пусне Пенчев и Братоев (които не можеха да бъдат по зле от Матей днес) да усетят атмосферата какво е да играеш срещу отбори като Русия,той държи контузения Казийски докрай.
Уважавам Радо,но подобни решения са меко казано глупави.Значи Казийски сега ще играе контузен в безсмислени битки с Русия и следващата седмица като пътуваме за Германия съвсем ще е окапал!А онова са решителните мачове!!Това е простотия.
Или Владо днес който играеше с грип,има 25% ефективност в атака,но Радо не го сменя.А как да го сменя като втори диагонал е Соколов който също е контузен,не е тренирал 10 дни,НО по неясни причини пътува с отбора за Русия.А за какво е "Б отбора"??Боян и Милушев нали са за такива случаи-когато се контузи титуляр.За какво онези момчета тренират лятото,като контузени и болни Николов и Соколов все са в отбора?
Много странни и нелогични(или напротив-съвсем умишлени) решения които дори за обикновен фен правят впечатление... Лошо.
Слабички сме засега
Другата година ако се паднем с тях очаквам мача да е в град Норилск (може да проверите в Интернет за него
)и да ни бият още по-лесно 
- blue avalanche
- Контакти:
soad написа:Ей, ама големи заключения правите... Слаби сме били... Когато пак започнем да бием не знам дали пак така ще твърдите. Отборът е изморен, много тежък път до Сургут 3ч. часова разлика не се наваксва ей така. Руснаците си знаеха, че ще ни бият, а и ние си знаехме, че ще паднем. Не мисля, че трябва да се правят трагедии. Още повече, че дефакто играхме без Матей. Във Варна ви гарантирам, че ще вземем и 2-та мача.
И още нещо - не забравяйте, че малка България е такава сила във волейбола! Представете си във футбола да бяхме на това ниво.. Е, може би и тогава, когато падахме от друг супер отбор, като например Испания, щяхте да сте недоволни и да твърдите колко сме слаби и жалки и че ще падаме наред!
Разберете, една 7-милионна държава ражда такива таланти във волейбола, каквито 200-милионни Русия и САЩ не могат да родят /отровено заявявам, че имаме повече таланти от тези държави/. Радвайте се поне на тях, докато можете, все пак само те ни останаха!
"Отборът е изморен, много тежък път до Сургут 3ч. часова разлика не се наваксва ей така..."
Значи,ако трябва да пътуваме до Корея,например(6ч. разлика),хич да не тръгваме,така ли?
Доколкото знам,отборът е в Русия не от днес.А и не им е за първи път.
"...ние си знаехме, че ще паднем."
Ми значи сме слаби.Само слабите отбори "си знаят,че ще паднат"!
Говорим за конкретния мач,а не какво правим във волейбола по принцип!
Аз само се чудя при положение, че целият отбор беше трагичен защо трябва да се напада Тошко Алексиев? Ето статистиката :
Владимир Николов 10
Тодор Алексиев 9
Матей Казийски 7
Владимир Николов 10
Тодор Алексиев 9
Матей Казийски 7
Само Левски!
- POPCORN
- Контакти:
siniq_fen написа:Аз само се чудя при положение, че целият отбор беше трагичен защо трябва да се напада Тошко Алексиев? Ето статистиката :
Владимир Николов 10
Тодор Алексиев 9
Матей Казийски 7
защото отбора като е силен тошко пак изпъква със слабата си игра!И това е постоянна величина!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
За първи път от много време съм съгласен напълно с изказване от форума, незнам за какво е тоя Б отбор, като Соколов не е тренирал и пак е в отбора. Най-малкото Боян можеше да е малко по-полезен само защото е с лява ръка. За Жеков няма какво да кажа, вярно че нямаше кай знае какво посрещане, ама и той зацикляше. Не може по 4-5 пъти подред да се дава на един и същи човек, направо измъчи и Тошко по едно време, веднага след него Тодоров . . . Другото което исках да кажа, е че много уважавам и Матей и Радо за смелостта, но мисля че утре Матей изобщо не трябва да бъде в групата !!! Да почне по-добре селяка Братоев или Пенчев, все едно, Матей трябва да се възстанови за след седмица . . .
Това продължавам да вярвам в момчетата, но има неща, които не разбирам явно, дано Радо знае какво прави.

Това продължавам да вярвам в момчетата, но има неща, които не разбирам явно, дано Радо знае какво прави.
Баси безидейната игра от нашите... още не бяхме излезли за мача и бяхме паднали психически
.... Разликата между нас и руснаците в този мач бе ОГРОМНА !
Дано утре изглеждаме по съвсем различен начин... колкото и нереално да звучи оптимъст съм, че можем да вземем една трудна победа с 3-2 ..... все пак надеждата умира последна 
TodorT написа:Баси безидейната игра от нашите... още не бяхме излезли за мача и бяхме паднали психически.... Разликата между нас и руснаците в този мач бе ОГРОМНА !
Дано утре изглеждаме по съвсем различен начин... колкото и нереално да звучи оптимъст съм, че можем да вземем една трудна победа с 3-2 ..... все пак надеждата умира последна
Разбира се, че можем! Ние сме световна сила във волейбола. Колкото и трагични да бяхме днес изобщо не се знае какво ще стане утре...
П.п. Плюс това нашите ще са мобилизирани на 1000% да покажат, че това днес е било нещо, което не може да се повтори...
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
Нещо ми подсказва,че и утре ще ни изгермечат!Не виждам как посрещането ни ще се подобри!Или как ние ще почнем да изпращаме "бомби" от сервис?