Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2013 08:01

MaRTo1233 написа:Е той тоя приз май е ей така .. да не останем без нищо :) Незаслужен е за мен, ама може и да греша ;д

Не, няма нищо случайно в приза на Тошко.
В посрещането се гледат отразените топки, а след това, колко от тези топки разпределителят е вдигнал.
Взема се един среден коефицент от тези цифри и явно Алексиев е с най голям % ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 09:25

Въпреки разочарованието от поредното първенство без медал аз съм горд с нашите момчета. Накарахте ме отново да се радвам и тъгувам с вас. Вие сте нашите герои!
А идиотските заглавия, като това в *** просто оставям без коментар...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2013 09:32

Имаме много млад състав, с който не бива да се спира да се работи. Липсата на опит в решителните двубои с Италия и Сърбия оказа влияние. Салпаров и Алексиев не стигнаха. Не го отдавам на клишираното "слаба българска психика"!!! Имаше моменти, когато нашите правеха всичко, както трябва, но и спортния шанс ни изневери. Който каже, че това не оказва влияние, не разбира грам от спорт.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2013 09:52

MuFc1878 написа:Имаме много млад състав, с който не бива да се спира да се работи. Липсата на опит в решителните двубои с Италия и Сърбия оказа влияние. Салпаров и Алексиев не стигнаха. Не го отдавам на клишираното "слаба българска психика"!!! Имаше моменти, когато нашите правеха всичко, както трябва, но и спортния шанс ни изневери. Който каже, че това не оказва влияние, не разбира грам от спорт.

Средната възраст на титулярната седмица(плюс либерото):Соколов,Братоев,Скримов,Алексиев,Салпаров,Николов,Йосифов е 27(ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ) години.И на това някои му викат много "МЛАД"??? състав... :shock: :shock: :shock:
За сравнение средната възраст на сръбската седмица(тази,дето ни изгермечи с 3-0) е 24(ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ) години...Ми сега???

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2013 09:59

Соколов -24, Скримов - 23, братята на по 25, Тодоров - 24. Да, малко съм ги подмладил :oops:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 10:00

blue avalanche написа:Средната възраст на титулярната седмица(плюс либерото):Соколов,Братоев,Скримов,Алексиев,Салпаров,Николов,Йосифов е 27(ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ) години.И на това някои му викат много "МЛАД"??? състав... :shock: :shock: :shock:
За сравнение средната възраст на сръбската седмица(тази,дето ни изгермечи с 3-0) е 24(ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ) години...Ми сега???

Сърбите никога нямаше да стигнат до мач за третото място, ако бяха в нашия поток. Факт! Разочарованието от поредния загубен полуфинал беше огромно, затова и загубихме от Сърбия. Иначе сме много по-добрият отбор.

Сърбия и Италия с по една победа над отбор от топ 10 в свет. ранглиста стигнаха до медалите, ние с 2 такива не успяхме. Това представлява идиотската система на това първенство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2013 10:06

Абе към момента и в следващите 3-4 години, Нашите ще са в златната възраст за волейбол.

Иска се надграждане в тактически, психологически и поведенчески план.
Спортно-технически не отстъпваме на Италия и Сърбия ( в Европа ) ... А руснаците имат предимство пред всички, само и единствено благодарение на Мусерски.

Фактите стоят зад думите ми ...
Който иска може да сметне всички точки в последните ни три мача и ще види, че като общ сбор точки отстъпваме само на руснаците в мача помежду ни.
И то не с много !

А вчера си беше абсолютно психолигическа загуба... По 2 точки разлика в геймовете. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 12:01

След 4-тото място на това първенство минаваме на 7-мо място в световната ранглиста, като изместваме Сърбия и Аржентина. Оставаме само на 3 точки от 6-тия Полша и на 6 точки от четвъртите Куба и САЩ (и двата отбора са на четвърто място, защото имат еднакви точки).
Ние сме единственият отбор в първата девятка, който няма точки от Световната купа. Това само показва в останалите турнири на колко високо ниво се представяме.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2013 13:27

mistreated написа:След 4-тото място на това първенство минаваме на 7-мо място в световната ранглиста, като изместваме Сърбия и Аржентина. Оставаме само на 3 точки от 6-тия Полша и на 6 точки от четвъртите Куба и САЩ (и двата отбора са на четвърто място, защото имат еднакви точки).
Ние сме единственият отбор в първата девятка, който няма точки от Световната купа. Това само показва в останалите турнири на колко високо ниво се представяме.

Може да спориш с Лавината безкрайно, но той говори реалистично. Друг е въпросът, че както ти беше казал веднъж, ако ще се поставят така нещата, значи направо да се отказваме от каквото и да е.
Така е, но все пак нека не омаловажаме успеха на италианците над нас. Във всичко имат повече, самочувствието им е незаслужено високо, трябва да признаеш победата на съперника, за да си наистина голям. Сега разбра ли?
Оставяме на страна съдиите, които до елиминациите свириха приемливо, но след това :x Фактът , че треньор и волейболисти не коментират тези дреболии, показва колко са големи като личности всички в българския щаб.
Има и друго, което вчера отбелязах и може да не си прочел - вечно страдащите от комплекс поляци, въпреки че имат изключителен отбор по волейбол и условия като цяло, се организираха и в мачовете ни с Италия и Сърбия не спряха да ни освиркват. Ние бяхме наистина сами срещу всички на това първенство. Точно затова четвъртото място не бива изобщо да се омаловажава. Уплашихме противниците и шансът им беше да се опитат да ни смачкат. Сега успяха, но не се знае в бъдеще време. Нашият отбор изигра прекрасно първенство и грях им на душата на тези, които не забелязаха жалкото състояние и на поляци, и на германци, и на датчани, дори и на италианската и сръбската публика.
Браво!
Не само Алексиев, но и Соколов заслужаваше награда :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2013 13:37

mistreated написа:
blue avalanche написа:Средната възраст на титулярната седмица(плюс либерото):Соколов,Братоев,Скримов,Алексиев,Салпаров,Николов,Йосифов е 27(ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ) години.И на това някои му викат много "МЛАД"??? състав... :shock: :shock: :shock:

Сърбите никога нямаше да стигнат до мач за третото място, ако бяха в нашия поток. Факт! Разочарованието от поредния загубен полуфинал беше огромно, затова и загубихме от Сърбия. Иначе сме много по-добрият отбор.

Сърбия и Италия с по една победа над отбор от топ 10 в свет. ранглиста стигнаха до медалите, ние с 2 такива не успяхме. Това представлява идиотската система на това първенство.

А ние ще сме ВЕЧНИЯТ ЧЕТВЪРТИ,защото след загубен полуфинал НИКОГА не сме успявали да се настроим за мача за 3-4 място!Ние сме ВЕЧНИТЕ "разочаровани"!!!
Не знам на кое отгоре сме разочаровани???Сигурно,защото сме били фаворитите на букмейкърите за златото???Или,може би,превъзхождаме Италия в нещо???
ПП.Защо смяташ,че сърбите нямаше да стигнат до бронза,ако бяха в нашия поток?Може би нямаше да заемат суперпрестижното 3-то място в групата???Или не могат да бият Полша?А,може би,не могат да бият Германия?
Многото питанки не са за заяждане,а защото наистина съм учуден от някои тенденции в разсъжденията по темата.
Последна промяна от blue avalanche на 30 сеп 2013 13:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”