СЛ: България - Италия - 2:3 FT (4-то място)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СЛ: България-Италия Финал за 3-то място

Мнениеот RedeviL » 22 юли 2013 01:19

joysl1 написа:Наистина ли не усетихте ИТАЛИЯНЩИНАТА в Плачи? Изчака Соколов да го хванат на 2 блокади и го изкара в 3 гейм (14 точки до момента)
и ....го забрави.....
Нима Зайцев игра перфектно- завърши с 16 точки за 5 гейма,но не беше сменен...правете си изводите.......дали е умишлено или толкова си може,Плачи вчера обърка мача в 4-я решителен сет и днес в 5 тия..

И на мен ми направи впечатление това, но не съм си мислел, че е умишлено..

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2013 01:19

Вървят реклами на ония от негърския спорт(баскетбол) да ги подкрепим за европейско.От тях искайте медали.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 юли 2013 01:20

Велики "лъвове" за пореден път доказахме, че сме сред елита на световния волейбол и нивото ни не пада по никакъв начин. Да остава горчилката, че не счупихме каръка и не спечелихме медал, но като се замисля кой ни слагаше в сметките за финалите никой. Та ние надскочихме себе си и всички скептици и стигнахме до 4-ти в света, както го направихме през миналата година на Олимпиадата и на лигата. Ние сме в 4-ти в света и това няма да спра да го повтарям. Защото това е постижение въпреки всичко и началните прогнози. Италия е много по-силна от миналата година, обаче май никой не се сеща да каже това, а ние бяхме толкова близко да ги победим и да вземем бронзовите медали. Класирахме се на 3-ти поредни финали на Световната лига, да бяхме домакини миналата година, но и да не бяхме пак щяхме да се класираме. Сега идва европейско там Бразилия я няма, а в същото време такъв голям форум нещата са доста по-различни от Световната лига. Всичко може да се случи и аз съм уверен, че ние можем да спечелим медал, но дори и да не го направим аз ще се гордея с националния отбор и ще го подкрепям каквото и да прави и няма да плюя нито по състезатели, нито по треньори, защото това е грозно и тези момчетата не заслужават такова отношение дори и да са играли много зле в някой мач. А кой друг национален отбор може да бъде 4-ти в света ... никой! Те дават всичко от себе си за България и заслужават единствено и само подкрепа!!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2013 01:20

joysl1 написа:Наистина ли не усетихте ИТАЛИЯНЩИНАТА в Плачи? Изчака Соколов да го хванат на 2 блокади и го изкара в 3 гейм (14 точки до момента)
и ....го забрави.....
Нима Зайцев игра перфектно- завърши с 16 точки за 5 гейма,но не беше сменен...правете си изводите.......дали е умишлено или толкова си може,Плачи вчера обърка мача в 4-я решителен сет и днес в 5 тия..

А защо бихме Италия на Олимпиадата в групата? Ако бяхме загубили се нанизвахме на Бразилия, Русия или САЩ, а знаем на какво ни правеха те с оня състав.
Последна промяна от siniq_fen на 22 юли 2013 01:21, променено общо 1 път.
Само Левски!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 22 юли 2013 01:20

mormona написа:
Levskar_90 написа:
mormona написа:
niki87 написа:Ние пак се гордеем с 4-ти места, а поляци, сърби, италианци, кубинци, американци, испанци и кой ли не се изредиха с медали. Бразилия и Русия не се коментират. Докато ни е такъв лузърски манталитета, никога няма да постигнем нещо наистина голямо.
Иначе тоя отбор е най-хубавото нещо в българския спорт!

+100

Ти нали не се интересуваш от волейбол, гледай си Барса и не се тормози с националния.

Ти ли ще ми казваш кое да гледам и кое да харесвам бе ? И какво да ми е мнението а? Ти какъв капацитет си ? Това , че си плеснал снимка на наще не значи , че трябва да ми даваш наклон на ..... !!!Имам мнение и то е както каза човека преди мен. Кефим ссе на 4то място а другите да зимат медали. На нас не ни трябват медали, ние се радваме , че изобщо имаме отбор.. И какво се хвърляте на абразурата всеедно сме тръгнали да закриваме този спорт в страната ? Просто не сме доволни от място под 3. Лошо ли е , че искаме медали както имат Полша , Сърбия, Испания примерно ?
И като казвам , че не се интересувам имам предвид , че не гледам клубовете и турнирите им. НЕ пропускам мач на България обаче...

+1
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юли 2013 01:21

и ....го забрави.....

И аз имам такива подозрения. Наистина Камило трябваше да започне със Соколето в тайбрека, но пък ни донесе толкова радост, така че няма как да го виним.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 юли 2013 01:21

За съжаление не можахме да се преборим за медал. Пак тръгнахме с голямата кошница колко велики сме били с победите си над Полша. Истината бе, че поляците тая година са в тотален колапс, адски предвидими са и тези победи не трябваше да ни главозамайват. Още с отпътуването Любо Ганев заговори как отиваме за медал и имаме шанс за финал. Всеки път много говорим и после .... нищо! Преди такива турнири трябва да се забрани на медиите да припарват до отборите, за да е всичко спокойно. Явно не умеем да се справяме с напрежението. България изигра добър мач срещу Аржентина в първия си мач от Лигата. И там играта ни бе на приливи и отливи, но това ни стигна срещу домакина. После лъснаха слабостите ни срещу Италия и накрая треперехме дали ще излезем от групата. Вчера направихме много слаб мач срещу Бразилия. Ама наистина бяхме много слаби..... Днес отново след хубавия първи гейм играта ни се разпадна. В четвъртата част пак бяхме в подем и когато всичко изглеждаше добре.... пак се сринахме в тайбрека.

Истината е една: няма как да спечелим такива мачове с тоолкова грешки от начален! Просто няма как!!!! В мача с Аржентина бяхме направили 26 грешки от сервис т.е. подарили сме цял гейм на Де Чеко и компания. Днес също много грешки.
Цецо Соколов направи слаб турнир (изкл. мача с Аржентина) . Тошко Алексиев игра много силно през целия турнир и очаквам да е сред тройката на най-добрите нападатели на турнира. Гошко Братоев и Теди Салпаров също играха добре, Гоцев и Йосифов също. Проблемът в отбора е с другата четворка. Тодор Скримов е на приливи и отливи, а Вальо е малко страхлив. Пак ще го кажа: на този отбор му липсва Казийски. Просто трябва играч от такава класа, за да измъкне отбора от трудна ситуация и да превъртим сервис. Когато Тошко отиде на втора линия и при лошо посрещане разчитаме само на Соколов, за да завъртим.

Истината е, че на тази Лига играхме под възможностите си. Трябва да си направим изводите, да намалим грешките от сервис, да подобрим играта в защита. Имаме време до ЕП, можем да го направим. И много моля хора, които не са пипали волейболна топка през живота си, да не се изказват толкова "компетентно", че стават адски смешни. Когато отидете да поиграете волейбол не само в квартала, дето прехвърляте първа топка, тогава можете да коментирате колко лесно било и какво трябвало да се направи. На хейтърчетата ми ще да им кажа нещо, но направяли го ще трябва да се самобанирам за месец време.... затова и на тях ще им се посмея просто! А на тия, дето са като лопати и днес подкрепят отбора, а утре не, ще им кажа да не го правят изобщо! Никой отбор не се нуждае от такива фенове! Щом не подкрепяте националите в тежки времена, то не го правете и в хубави! Лека вечер на всички!
Последна промяна от TodorT на 22 юли 2013 01:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2013 01:21

и ....го забрави.....

А Цецо все още води в класацията за най-резултатен играч на турнира.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 22 юли 2013 01:22

Поздравявам момчетата за това,че ни досеха толкова радост!Сега обаче е време да направим равносметка и анализ и да обърнем много сериозно внимание на това,което каза Найден Найденов в зона спорт.Няма как да искаме да сме в топ3 на света и да побеждаваме Бразилия,Русия и Италия след като ние нямаме клубен волейбол,тоест него го има,но от финансовият колапс и липса на спонсори клуб след клуб спират съществуване,такъв е Черно Море от който е излязал Виктор Йосифов.Докато крупни бизнесмени прахосват луди пари във смешният ни футбол,талантливи волейболисти от цяла България се отказват защото школите спират да работят,докато хранят социални слаби футболистчета,лицето на Българският спорт след 10-тина години ще излезне от топ 10 много бързо.Другият въпрос е къде е държавата,защо продължава да бездейства?Доколкото самият мач мисля,че Камило сгреши с пускането на Скримов,но аз не съм специалист,а просто фен който милее за тези момчета.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 юли 2013 01:22

Манталитетът ни е луузърски, това е абсолютно вярно ;) И ако с Бразилия сме класи под тях, то с равностоен на нас отбор като Италия можеше и повече. Не е случайно, че досега нямаме никакъв медал в мъжкия волейбол или поне аз не си спомням такъв. Ние май никога няма да направим това, което направи един иначе посредствен отбор като Испания, който би Русия насред Москва. :roll: Да не говорим пък за сърбите, които може 3-4 години да ги няма на финали, но след това изведнъж да изригнат с титла. :roll: Все си мисля, че по-добре така, отколкото да си все 4-ти. Иначе в никакъв случай не умаловажавам огромните постижения на нашите, нека не забравяме че сме и с адски млад отбор и още веднъж им благодаря за всичко. :) Дано някак си обаче променим характера и манталитета си.
Изображение

Върни се в “Волейбол”