Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот mormona » 26 юли 2011 13:40

Phoenix_ написа:
mormona написа:
milen.hristov написа:Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
ББ каза искате зала-ето зала,каза искате пари да си оправите стадионите-ето ви пари,кое обещание не е е изпълнил
Та коя е алтернативата

Ами 1 ще ти кажа - незнам какво е направил за спорта ама сичките ми познати са зле с парите и повечето нямат работа. Хора с по над 20 години стаж в счетоводството немогат да си намерят работа от 2 години и половина например. Хората се чудят какво да ядат. Или ние правим магистрали и зали за сметка на нормалното съществуване на хората? :?: Маика ми е работила с него и мога да Ви кажа що за човек е и си слагам главата , че това е манипулирано. Пускаме 5000 и вечерта АЗ ще им пусна още 5000... Мога да ви кажа и защо залата се казва Арена Армеец примерно, това го знам от човек работил по залата. И изобщо има толкова неща дето незнаете... за господин Борисов.
И не ми говорете за платени драскачи. :!: :|

Аууу... колко си навътре в нещата.. аре излез и застани с името си, и майка ти и тя.. и кажете всички злоупотреби, за които знаете.. Ама не, нали!.. "га ядохме кифтетата..., ни ривахме" .. СМЕШНИК.. Аре дай пресконференция в стил Яне Янев.. Нямало работа.. така е.. който учил учил..., който е умен и квалифициран.. винаги ще си намери работа.. да вярно сега може ад не най-хубавата.. ще почнеш в някой кол център за хилядарка.. като отмине кризата ще си работиш по професията или т.н.. ама за тая работа, ум, езици, интелигентост трябва...

Колкото до ПР-а.. не се знае..никога не трябва да се изключва, че ни правят на глупаци.. но въпреки всичко, това е добре за тези ще ходят да се бутат.. и според мене трябваше да е платено, не със зверски цени.. но едни 15 лева.. щеше да отсее работата..И въпреки всичко обаче, българина иска да си мрънка.. що нямало билети.. а имало.. ама било ПР..еби му майката стига мрънкахте бе..Българите сме мрънкачи и мангали.. да мангали сме.. затова и ни е мангаласка държавата.., не заради циганьорите..

Глупак, гнус ме е , че си левскар.. :evil:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 юли 2011 13:48

bobsan9 написа:PETZI ще дойдеш ли да ми построиш къщата,виждам,че разбираш много от строителство?Нищо от казаното от теб не е истина,с тези манипулации можеш да минеш само на конгреса на БСП ,които ти не подкрепяш.Тези редове са специално за така наречените от мен МРАЗЕЩИ.Господа,този човек първо ви спести доста парички от вашите данъци като намали цената на залата,второ ако трябваше троината ламя да я строи щяхте още да чаката т.к. това щеше да е първото перо което биха отрязали с оправданието,че има криза.Трето къде пише,че всички трябва да сте на откриването?Тази зала е преди всичко за спортистите,а чак след това за феновете.Да ПР е отпускането на 5000 допълнителни билети,аз лично не бих го направил,но пък идват избори и такива ходове са нормални.Това,че някои от вас не харесват премиера,не е причина безпочвено да го обвинявате,а и спортният форум не е място да си избивате партиините комплекси.Едно е сигурно,докато това правителство е на власт за спортната инфраструктура има светло бъдеще,никой не може да ме убеди,че някои от предходните е направил нещо съществено за спорта в България.Научете се най накрая,че не се ходи на спортни мероприятия само когато входа е безплатен,защото ако имаше вход и 5000 билета нямаше да бъдат купени ако ще и на 5лв да бяха.И накрая си спомнете колко българи избраха това управление,не вие които не сте го искали ще казвате кое е правилно и кое не е.Има избори след 2 години и хората ще решат доволни ли са или не от управляващите.

А ти видимо си толко доволен ,че от кеф ходиш чак надървен по улиците. СМЕШКОВЦИ. Сички много разбирате. Защитавате го като зениците на очите си. И някои ми манка за алтернатива. Еми мисля ,че е излишно да казвам име щото вие веднага ще го оплюете. Засега на идните избори едната алтернатива е Кунева. Занатам ще видим. Ма логиката , че тоя управлява сеедно държавата е негова , ма ние ще си го държим , че няма други.. :roll:
Сега идете да му целунете ръката, тои ви отпусна Билети... и мисля, че тая тема отиде в друг коловоз.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

peterstoyanov
Контакти:

Мнениеот peterstoyanov » 26 юли 2011 14:10

Купувам два билета за мача България - сърбия - плащам 40 лева (по 20 за всеки) 0895133848

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 юли 2011 14:17

Flash1912 написа:
PETZI написа:Никой не се интересува от здравеопазването, образованието, ниските заплати, малките пенсии, високите цени, безработицата, бюрокрацията, корупцията............

Напротив, прекалено много се интересуваме и им обръщаме внимание. Има страни с доста по-големи проблеми и хората се борят и живеят по-добре от нас, защото имат топки и знаят как да се справят с живота, не само да мрънкат и да чакат партията/правителството/еди кой си/ да им носи на готово. Сядаш си на гъза и бачкаш, поемаш рискове, живееш на ръба, пробваш всяка една възможност, не мързелуваш и резултатите идват. Правиш така, че за безработица, б'юрокрация, корупция, високи цени - да ти е все едно. Само че по-лесно е да се мрънка.

:lol: :lol: :lol: :lol: да не сме обирджии и престъпници. Що трябва да живеем на ръба немога да разбера.
Аиде оставям ви да кажете последната дума , за да сте мурални победители.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Относно нова зала

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 15:09

Искам да попитам всички десетки хиляди които се редиха за новата зала и мрънкат недоволни, че няма да могат да влязат, къде бяхте преди години когато националите играеха пред по-малко 500 човека в Универсиада и то на световни квалификации не на приятелски мачове, като са такива големи фенове на волейбола и на националите ни къде бяха тогава?

И как може да има недоволни при положение, че са пуснати толкова много безплатни пропуски, гарантирам ви, че ако билета беше не 10, а дори по-малко пари, залата нямаше да се напълни. А и другото което ви гарантирам със сигурност е, че догодина по това време волейнационалите ни ще играят пред полупразна зала ;)

Просто на българина му дай сеир и да ви беше нахранил Бат Бойко с кебапчета и напоил с бира, пак щяхте да протестирате, защо бирата е Загорка, а не Ариана ;)

Едно голямо браво на Б.Б. за залата, без да съм му симпатизант!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Относно нова зала

Мнениеот Neron » 26 юли 2011 15:12

Подкрепям.Много точно казано.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 юли 2011 15:13

от два дни си мисля същото....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2011 15:18

Децата са във ваканция , имат бол време редят се по опашки за безплатни билети .
Ние ще изчакаме да има мачове със билети от по 10/20 лв. и тогава ще идеме да видиме залата и отбора .Аз лично редовно ходех в Универсиада не само на квалификации а и на контроли ! Дано и ЦСКА играт в тази зала мачовете си от ШЛ , но без малоумщини с димки, бомбички и монети по противниците .

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юли 2011 15:28

Taz написа:Искам да попитам всички десетки хиляди които се редиха за новата зала и мрънкат недоволни, че няма да могат да влязат, къде бяхте преди години когато националите играеха пред по-малко 500 човека в Универсиада и то на световни квалификации не на приятелски мачове, като са такива големи фенове на волейбола и на националите ни къде бяха тогава?

И как може да има недоволни при положение, че са пуснати толкова много безплатни пропуски, гарантирам ви, че ако билета беше не 10, а дори по-малко пари, залата нямаше да се напълни. А и другото което ви гарантирам със сигурност е, че догодина по това време волейнационалите ни ще играят пред полупразна зала ;)

Просто на българина му дай сеир и да ви беше нахранил Бат Бойко с кебапчета и напоил с бира, пак щяхте да протестирате, защо бирата е Загорка, а не Ариана ;)

Едно голямо браво на Б.Б. за залата, без да съм му симпатизант!

Аз бях в залата, ако и ти си бил значи сме се засичали там ;). А относно мрънкането - почти съм убеден, че точно хората които редовно посещават спортни мероприятия няма да могат да присъстват и логично недоволстват. Аз лично през деня съм на работа и просто нямаше как дори да си помисля да отида до касите в работно време. Ако си гледал репортажите от вчера сигурно си забелязал, че имаше и бабички наредени на опашката. От фенове - сеирджии спорта ни няма нужда.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 15:36

Именно ;)

Върни се в “Волейбол”