Св. лига по Волейбол: Русия-България 3-0/3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св. лига по Волейбол: Русия-България ?-?/?-?
Ясно се видя, че разликата между нас и тях е огромна в полза за руснаците. И един гейм няма да им вземем, пък какво остава победа. С Русия всичко е ясно - 4 загуби. Важното е да бием два пъти Япония и Германия с 3:0 или 3:1.
- mistreated
- Контакти:
LaRgO написа:Ясно се видя, че разликата между нас и тях е огромна в полза за руснаците. И един гейм няма да им вземем, пък какво остава победа. С Русия всичко е ясно - 4 загуби. Важното е да бием два пъти Япония и Германия с 3:0 или 3:1.
Не бъди толкова сигурен за 4-те загуби от Русия. Във Варна нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Те ще дойдат вече класирани на 1-во място в групата. Нашите имат доста време до тогава да подобрят значително играта си. Според мен тук ще вземем най-малкото една победа. Въпросът е, че трябва да бием поне веднъж и в Германия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
След като така и така щяха да ни изгермечат(както и стана),какъв беше смисълът Казийски да играе с контузия?Ако може някой да обясни?Ние със здравия Казийски едвам играем срещу тях,а с контузения...
mistreated написа:LaRgO написа:Ясно се видя, че разликата между нас и тях е огромна в полза за руснаците. И един гейм няма да им вземем, пък какво остава победа. С Русия всичко е ясно - 4 загуби. Важното е да бием два пъти Япония и Германия с 3:0 или 3:1.
Не бъди толкова сигурен за 4-те загуби от Русия. Във Варна нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Те ще дойдат вече класирани на 1-во място в групата. Нашите имат доста време до тогава да подобрят значително играта си. Според мен тук ще вземем най-малкото една победа. Въпросът е, че трябва да бием поне веднъж и в Германия.
Дано, ама не вярвам.
- mistreated
- Контакти:
POPCORN написа:mistreated написа:POPCORN написа:така де...който и да е да пусне някой друг!Алексиев е пълен смешник.по-слаб волейболист от него не съм виждал!Въобще незнам какво прави в националният отбор на България!Имам чувството ,че дава пари за да играе!
Ама то няма кой, разбираш ли. Нали го мъчи и Пенчев - надеждата, ами поне посрещането му беше ОК, сега и то никакво го няма, да не говорим за атаката. Всички са в много слаба форма, с изключение на Владо и Теодор.
е няма кой..айде стига са.по-добре някой по-млад поне бъдещето е пред него.тоя алексиев колко години,ще го чакам да направи нещо?Няма кой....всеки ще се справя по-добре от него.Братоев не е по-слаб волейболисто от него, а е и по-млад!
Братоев днес не беше по-добър от Тошо (макар, че ако питаш мен Тошо не бих го викнал изобщо в националния). Пък и какво разбираш по това "някой млад", тези да не би да са стари!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
BultraStyle
- Контакти:
Искам да се появи "колегата" ,който каза ,че сме можели да бием Русия
Казийски е по-добре да не играе ,защото така все едно сме минус 1 човек .Тошко Алексиев-шопара ,е хубаво никога повече да не помирише националната фланелка .
Като цяло в момента играем като отбор средняк .
Казийски е по-добре да не играе ,защото така все едно сме минус 1 човек .Тошко Алексиев-шопара ,е хубаво никога повече да не помирише националната фланелка .
- blue avalanche
- Контакти:
BultraStyle написа:Искам да се появи "колегата" ,който каза ,че сме можели да бием Русия![]()
![]()
![]()
Бих казал-като отбор-слабак!
-
BultraStyle
- Контакти:
И на мен ми идеше да дам това сравнение ,ама хайде ,сдържах се 
- POPCORN
- Контакти:
няма какво да се сдържаме.слаби сме си и то бая!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ей, ама големи заключения правите... Слаби сме били... Когато пак започнем да бием не знам дали пак така ще твърдите. Отборът е изморен, много тежък път до Сургут 3ч. часова разлика не се наваксва ей така. Руснаците си знаеха, че ще ни бият, а и ние си знаехме, че ще паднем. Не мисля, че трябва да се правят трагедии. Още повече, че дефакто играхме без Матей. Във Варна ви гарантирам, че ще вземем и 2-та мача.
И още нещо - не забравяйте, че малка България е такава сила във волейбола! Представете си във футбола да бяхме на това ниво.. Е, може би и тогава, когато падахме от друг супер отбор, като например Испания, щяхте да сте недоволни и да твърдите колко сме слаби и жалки и че ще падаме наред!
Разберете, една 7-милионна държава ражда такива таланти във волейбола, каквито 200-милионни Русия и САЩ не могат да родят /отровено заявявам, че имаме повече таланти от тези държави/. Радвайте се поне на тях, докато можете, все пак само те ни останаха!
И още нещо - не забравяйте, че малка България е такава сила във волейбола! Представете си във футбола да бяхме на това ниво.. Е, може би и тогава, когато падахме от друг супер отбор, като например Испания, щяхте да сте недоволни и да твърдите колко сме слаби и жалки и че ще падаме наред!
Разберете, една 7-милионна държава ражда такива таланти във волейбола, каквито 200-милионни Русия и САЩ не могат да родят /отровено заявявам, че имаме повече таланти от тези държави/. Радвайте се поне на тях, докато можете, все пак само те ни останаха!