СЛ: България - Полша 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012
Тези със знаменцата за какво са на игрището..? 

Колкото и да е маловажно класира отбора за Олимпиада, а не трябва да забравяме, че в последните три Олимпиади играхме само на една(в Пекин 2008), тоест и самото класиране е успех. И все пак българския волейбол не се състои само от националния ни отбор.sandi74 написа:rzEtw написа:Пичове не знам дали се усещате, ама говорите за хора, които са дали повече на българския волейбол от всички, които са на терена в момента. Имайте малко респект и поне уважавайте техните решения. Нападките ви трябва да са насочени към съвсем различни субекти, заради които се получи тази тъжна за всички волейболни фенове ситуация.THE G.A.M.E написа:То като им чета последните интервюта, вероятно даже се радват на случващото се ...
И какво е дал Стойчев на националния отбор?Нещо не се сещам.
.
Имам чувството,че сме орисани да сме 3 или 4. Дори и да имаме шанс за 1-2 място съдията ще се намеси и просто няма да ни позволят да идем на финал.
-
MaRTo1233 написа:тея съдии и те толкова некадърни ..... и в другия полуфинал и сега едно и също .....
Мани, мани ... До тук за 2 гейма и половина, на поляците са дали поне едно 6-7 точки, които иначе можеше да са нас.
Само Владо играе, другите са зрители.
Не стига че не сме в най-доброто си състояние,че и съдията ни прееба вече над 5 пъти.
КАЗИЙСКИ ВЪРНИ СЕ!
КАЗИЙСКИ ВЪРНИ СЕ!

А пък тоя Петър Бакърджиев я изяде тая Гунчева зад игрището.............
Няма търпение, ще и го подаде още в залата мръсника 

ministur написа:А пък тоя Петър Бакърджиев я изяде тая Гунчева зад игрището.............Няма търпение, ще и го подаде още в залата мръсника

Отбора на Великобритания ни чака на Олимпиадата.
durex написа:Имам чувството,че сме орисани да сме 3 или 4. Дори и да имаме шанс за 1-2 място съдията ще се намеси и просто няма да ни позволят да идем на финал.
Просто поляците са класа,за съжаление нямаме аргументи да им се противопоставим.