Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 21:39

1982 написа:Айде сега Радостин Стойчев е престъпник, ти, Първанчо, наистина не си с всичкия си. :lol: :lol: Не знам кой е престъпник, ама не за Радостин Стойчев от "Доверие" и финансовият министър казаха, че имало смущаващи неща. Така, че не аз, а май ти и Димитърчо защитавате един престъпник.

Аз както ти казах не защитавам никого, така че спокойно мога да те нарека лъжец, не мислиш ли? Да го направя ли или ще се опиташ да водиш нормална дискусия, за да не се окаже, че друг е човекът, който не е с всичкия си? ;) Пак ще ти кажа-за момента Лазаров осъден ли е, че е извършил кражби? И с какво право му казваш престъпник? Аз позволих ли си да наричам някого престъпник, освен в офтопика, който очевидно не си забелязал, че е офтопик? А определено имам основания за това, но все пак предпочитам да съм културен човек...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 21:41

Напротив, точно Данчо Лазаров защитаваш с непрестанните си опити да прехвърлиш цялата вина върху Стойчев. За Лазаров и една дума на критика не си написал, въпреки, че все повече наяве излизат деянията му. И по незаконен начин си гласуваха още 4 години, ама ти си трайкаш, нали си влюбен в него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 21:43

1982 написа:Напротив, точно Данчо Лазаров защитаваш с непрестанните си опити да прехвърлиш цялата вина върху Стойчев. За Лазаров и една дума на критика не си написал, въпреки, че все повече наяве излизат деянията му. И по незаконен начин си гласуваха още 4 години, ама ти си трайкаш, нали си влюбен в него.

Напротив-може да разровиш мненията, за да видиш, че когато видя обоснована критика към Лазаров се съгласявам с нея!!! Ти колко пъти се съгласи с обоснована критика към Радо и Матей? Аз знам, но те питам теб, за да видя дали помниш твоите мнения ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 21:46

Ти за всичко дотук защити Лазаров.Една критика не прочетох от теб, за всичко обвиняваш Стойчев. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 21:50

1982 написа:Ти за всичко дотук защити Лазаров.Една критика не прочетох от теб, за всичко обвиняваш Стойчев. :lol:

Отново лъжеш. Това че не си видял вече е друг въпрос, който си зависи от начина, по който водиш дискусия. Аз за сметка на това съм прочел мненията на хората, с които водя дискусия и не им отправям лъжливи обвинения! Ще ти кажа само три неща в бързината. Казах, че Лазаров е стиснал здраво кокалът и не пуска, но едва ли си го видял! Казах, че вероятно е корумпиран, но и това едва ли си видял! Казах, че ако докажат, че е крал мястото му е зад решетките, но... излишно е да казвам... и това не си видял ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 21:57

Вероятно е корумпиран, ако е крал ..... това не ми звучи като критика.

Никъде не прочетох за нещо да разкритикуваш Лазаров - я за скандалите в женския национален отбор, я за цирковете в мъжките и женските първенства, я за скандалите в мъжкия национален, я за скандала в Пекин ..... за всичко удряш бясна защита на Лазаров, а Стойчев, затова че отказал да се върне, след като беше уволнен, го изкара международен престъпник, едва ли не.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 22:13

1982 написа:Вероятно е корумпиран, ако е крал ..... това не ми звучи като критика.

Никъде не прочетох за нещо да разкритикуваш Лазаров - я за скандалите в женския национален отбор, я за цирковете в мъжките и женските първенства, я за скандалите в мъжкия национален, я за скандала в Пекин ..... за всичко удряш бясна защита на Лазаров, а Стойчев, затова че отказал да се върне, след като беше уволнен, го изкара международен престъпник, едва ли не.
За женския национален отбор съм го написал в другата тема. Какво е виновен Лазаров за едно треньорско решение? Виждаш ли как точно ти и хората около теб обвиняват един човек за всичко-още малко ще почнете и за глобалното затопляне да го обвинявате... За първенствата отново съм си казал мнението, но ти отново не си ги прочел, а правиш същото. Пирин бойкотират финала, защото въпреки изцепките на феновете си не приемат да играят в друга зала-и за това естествено пак е виновен Лазаров... Подобна е картината и в женското първенство и съм убеден, че знаеш, но въпреки всичко пак отправяш обвинения-защо ще те попитам аз? Защо обвиняваш някого в нещо, за което не е виновен? Това си е чиста проба плюване... Лазаров може да е виновен за хиляди неща-лошо няма. Пишете за какво точно е виновен и готово. Аз за Лазаров изобщо не бих взел отношение ако не бе в този конкретен момент, но както казах моментът за тези неща е най-неподходящият, а вие дори работите с нечестни методи, като обвинявате хора за неща, за които не са виновни... Как мислите така да привлечете повече хора към вас си нямам идея-моят начин нямаше да е такъв. Освен всичко има много други неща, за които трябва да се протестира, но що да не съсипем един от малкото ни добри спортове... Не съм съгласен с вас и съм си казвал мнението-въпросът е, че повечето нямат дори нужното уважение да прочетат мнението на някой, а си пишат заучените фрази и обвинения без никакви доказателства. И отново се питам защо, но никой не ми отговори тук... Започват с личните обвинения и дори слагат думи в устата на хората-все нечестни методи. Като например това: За Стойчев отново лъжеш? Кога съм го изкарвал международен престъпник?
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 23:42

parvanoff написа: Защо обвиняваш някого в нещо, за което не е виновен? Това си е чиста проба плюване.

За кое не е виновен ??
Не може организацията, която управляваш непрестанно да се тресе от скандали - мъжки и женски първенства, мъжки и женски национални отбори, при това години наред, и ти да не носиш вина. Щом допускаш това непрекъснато да става, значи си виновен. Рибата се вмирисва откъм главата. Но не, според Данчо Лазаров не носи никаква вина, все го оправдаваш.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 00:13

1982 написа:
parvanoff написа: Защо обвиняваш някого в нещо, за което не е виновен? Това си е чиста проба плюване.

За кое не е виновен ??
Не може организацията, която управляваш непрестанно да се тресе от скандали - мъжки и женски първенства, мъжки и женски национални отбори, при това години наред, и ти да не носиш вина. Щом допускаш това непрекъснато да става, значи си виновен. Рибата се вмирисва откъм главата. Но не, според Данчо Лазаров не носи никаква вина, все го оправдаваш.

Стига с това непрестанно се тресе от скандали... Казах ти кой е виновен за конкретните неща, а ти си пееш старата песен. Какво да направи Лазаров, според теб? Да се проведе мачът в Разлог и да убият например някой човек и ти отново да излезеш тук и да кажеш-виж каква федерация имахме-позволиха да се играе мач в тази зала... Тия заучени фрази ги запази за някъде другаде. Стига клишета, които даже в случая не са и верни, а само някакви общи приказки...
само Левски и България

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 06 юли 2012 01:21

Променят шампионатните правила със задна дата. Това е достатъчно конкретно и е достатъчно показателно.

Между другото, на неизборното събрание, на което ръководството бе избрано за нов 4-годишен мандат, бяха увеличени членовете на УС и вкараха представител на ВК Дунав там. Може да е случайно, може и да не е, имайки предвид, че Дунав беше основният потърпевш от въпросното решение.

Върни се в “Волейбол”