България 3:0 Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България 3:0 Сърбия
Честита победа, БЪЛГАРИ!
Невероятен мач! Еуфорията няма да ме пусне цяла нощ!
Момчетата демонстрираха страхотен характер! Георги Братоев във втори пореден мач се справи отлично! Това момче има голямо бъдеще. Дано напусне родното първенство това лято и се развие! Дано да продължава в същия дух и със сигурност ще надмине Жеков! Тошко Алексиев днес размаза сърбите! Какви остри диагонали им правеше не е истина просто!
Владо Николов с много силен мач и отлични отигравания. Виктор Йосифов се справи! Тодоров ги обезкуражи с тези блокади! Сабу им чорапите с блокада
Теди Салпаров обра всичко на втора линия.... душата на този отбор! А като го видя как скача по врата на някой от играчите направо ми се пълни душата!
Отборна игра, силен дух и заслужена победа на нашите ЛЪВОВЕЕЕЕЕЕ ! И не на последно място: БРАВО на всички в залатаа! 
-
slavia1913
- Контакти:
Значи Вальо Братоев титуляр, а Жеков си седи на пейката. В 2та мача вчера и днес направихме повече атаки през центъра с Вальо, отколкото с Жеков за сумати години. И Братоев не е супер, но си мисля, че по-добре е от Жеков.
И все пак си мисля, че ако ни хванат Русия или Куба ще има много бой от тяхна страна. Супер много детински грешки, пак моментни невероятни слабости в посрещане, блокадата се върна на добро ниво, но има още какво да се желае. Владо, нещо може седи на пейката по-често. Матей отново показа, че може бие доста силни сервизи, та така мисля, че сме в добра посока, но определено трябва още доста работа, за да се върнем на нивото от Япония 2006.
И все пак си мисля, че ако ни хванат Русия или Куба ще има много бой от тяхна страна. Супер много детински грешки, пак моментни невероятни слабости в посрещане, блокадата се върна на добро ниво, но има още какво да се желае. Владо, нещо може седи на пейката по-често. Матей отново показа, че може бие доста силни сервизи, та така мисля, че сме в добра посока, но определено трябва още доста работа, за да се върнем на нивото от Япония 2006.
- mistreated
- Контакти:
Искам да се извиня на Братоев за мнението ми, че с него ще берем ядове срещу сърбите. Определено ме изненада. Отново добра игра в защита, уникални двамата Теодоровци.
Сърбите ще имат огромни проблеми докато намерят истински заместници на Милкович и Гърбич. Този отбор няма нищо общо с онзи, който спечели европейската титла. Явно, че двама играчи значат наистина много за тях.
Щастлив съм и очаквам с нетърпение полуфинала. Моето мнение е, че по-добре да играем с Италия в събота, отколкото с Германия.
Сърбите ще имат огромни проблеми докато намерят истински заместници на Милкович и Гърбич. Този отбор няма нищо общо с онзи, който спечели европейската титла. Явно, че двама играчи значат наистина много за тях.
Щастлив съм и очаквам с нетърпение полуфинала. Моето мнение е, че по-добре да играем с Италия в събота, отколкото с Германия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Изненадам съм от силната игра на Германците! В никакъв случай не трябва да ги подценяваме! Много опасен съперник са.... миналата година ни биха във Варна 
Re: България - Сърбия | 09.05.2012 | 19:30
Левскар_90 написа:Очаквам полупразна зала и гробовна атмосфера.
Колкото до мача 3:0 за България. СРБЕ на ВРБЕ
Казвал съм ти го и друг път. Сега ще го повторя - ТИ СИ СМЕШНИК, ама от тези дето не предизвикват смях, а съжаление
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
[offtopic]Роска, какво се занимаваш изобщо....
[/offtopic]
Страхотна атмосфера в залата напук на всички комплексари
Днеска си взех билети за събота и неделя, надяваме се и в петък да мога да отида
Днеска си взех билети за събота и неделя, надяваме се и в петък да мога да отида
- mistreated
- Контакти:
Re: България - Сърбия | 09.05.2012 | 19:30
Жоржиньо написа:RedeviL написа:NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал!
Дано!!!Щото според мен те са най-опасният ни конкурент в този турнир, нищо че ги мачкаме сега.Ако отпаднат още сега ще бъде добре за нас.
Че какво им е опасното,те се класираха за олимпиадата вече,тоя турнир не ги интересува
Както винаги си много в час с нещата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Сърбите май не са се класирали бре
Ако са се класирали за какво ще играят тия 5 дни ?!
TodorT написа:Сърбите май не са се класирали бреАко са се класирали за какво ще играят тия 5 дни ?!
Всички, които са в София играят за едно место на живот и смърт за класиране, засега класирани са :
Великобритания (домакин)
Бразилия, Русия, Полша (Световна Купа)
Тунис (спечелил квалификациите на Африка)
Търсят се още 7 отбора
Победителите от :
Европа
Северна Америка
Азия
Южна Америка
3 световни квалификации в началото на юни