България 3:0 Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: България 3:0 Сърбия

Мнениеот TodorT » 09 май 2012 21:47

Честита победа, БЪЛГАРИ! :) Невероятен мач! Еуфорията няма да ме пусне цяла нощ! :) Момчетата демонстрираха страхотен характер! Георги Братоев във втори пореден мач се справи отлично! Това момче има голямо бъдеще. Дано напусне родното първенство това лято и се развие! Дано да продължава в същия дух и със сигурност ще надмине Жеков! Тошко Алексиев днес размаза сърбите! Какви остри диагонали им правеше не е истина просто! :) Владо Николов с много силен мач и отлични отигравания. Виктор Йосифов се справи! Тодоров ги обезкуражи с тези блокади! Сабу им чорапите с блокада :) Теди Салпаров обра всичко на втора линия.... душата на този отбор! А като го видя как скача по врата на някой от играчите направо ми се пълни душата! :) Отборна игра, силен дух и заслужена победа на нашите ЛЪВОВЕЕЕЕЕЕ ! И не на последно място: БРАВО на всички в залатаа! :)

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 09 май 2012 21:50

Значи Вальо Братоев титуляр, а Жеков си седи на пейката. В 2та мача вчера и днес направихме повече атаки през центъра с Вальо, отколкото с Жеков за сумати години. И Братоев не е супер, но си мисля, че по-добре е от Жеков.

И все пак си мисля, че ако ни хванат Русия или Куба ще има много бой от тяхна страна. Супер много детински грешки, пак моментни невероятни слабости в посрещане, блокадата се върна на добро ниво, но има още какво да се желае. Владо, нещо може седи на пейката по-често. Матей отново показа, че може бие доста силни сервизи, та така мисля, че сме в добра посока, но определено трябва още доста работа, за да се върнем на нивото от Япония 2006.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2012 21:52

Искам да се извиня на Братоев за мнението ми, че с него ще берем ядове срещу сърбите. Определено ме изненада. Отново добра игра в защита, уникални двамата Теодоровци.
Сърбите ще имат огромни проблеми докато намерят истински заместници на Милкович и Гърбич. Този отбор няма нищо общо с онзи, който спечели европейската титла. Явно, че двама играчи значат наистина много за тях.
Щастлив съм и очаквам с нетърпение полуфинала. Моето мнение е, че по-добре да играем с Италия в събота, отколкото с Германия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 май 2012 22:01

Изненадам съм от силната игра на Германците! В никакъв случай не трябва да ги подценяваме! Много опасен съперник са.... миналата година ни биха във Варна :oops:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: България - Сърбия | 09.05.2012 | 19:30

Мнениеот ros » 09 май 2012 22:17

Левскар_90 написа:Очаквам полупразна зала и гробовна атмосфера.

Колкото до мача 3:0 за България. СРБЕ на ВРБЕ ;)

Казвал съм ти го и друг път. Сега ще го повторя - ТИ СИ СМЕШНИК, ама от тези дето не предизвикват смях, а съжаление ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 май 2012 22:20

[offtopic]Роска, какво се занимаваш изобщо.... ;)[/offtopic]

don
Контакти:

Мнениеот don » 09 май 2012 22:25

Страхотна атмосфера в залата напук на всички комплексари :idea:
Днеска си взех билети за събота и неделя, надяваме се и в петък да мога да отида :idea:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: България - Сърбия | 09.05.2012 | 19:30

Мнениеот mistreated » 09 май 2012 22:27

Жоржиньо написа:
RedeviL написа:
NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал! ;)

Дано!!!Щото според мен те са най-опасният ни конкурент в този турнир, нищо че ги мачкаме сега.Ако отпаднат още сега ще бъде добре за нас. ;)

Че какво им е опасното,те се класираха за олимпиадата вече,тоя турнир не ги интересува ;)

Както винаги си много в час с нещата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 май 2012 22:29

Сърбите май не са се класирали бре :roll: Ако са се класирали за какво ще играят тия 5 дни ?!

don
Контакти:

Мнениеот don » 09 май 2012 22:31

TodorT написа:Сърбите май не са се класирали бре :roll: Ако са се класирали за какво ще играят тия 5 дни ?!

Всички, които са в София играят за едно место на живот и смърт за класиране, засега класирани са :

Великобритания (домакин)
Бразилия, Русия, Полша (Световна Купа)
Тунис (спечелил квалификациите на Африка)

Търсят се още 7 отбора

Победителите от :

Европа
Северна Америка
Азия
Южна Америка
3 световни квалификации в началото на юни

Върни се в “Волейбол”