Св. лига по Волейбол: Русия-България 3-0/3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Св. лига по Волейбол: Русия-България ?-?/?-?

Мнениеот Mourinio » 10 юни 2011 16:31

THE G.A.M.E написа:Чесно казано си мисля, че Фарьорските острови щяха да вземат повече точки от руснаците днес ...

П.п.

Въобще не съм сигурен, дали Фарьрите имат волейбол въобще ...

Не, но Пуерто Рико ще ни бие от 4 мача, поне 2 пъти, гледах как се представят в дебюта си в Световната лига :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 юни 2011 16:32

Утре пак 3 на 0 и все едно и също :x
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 юни 2011 16:36

Всичките играха слабо и при това положение не мога да си обясня за какво пускат Матей като не може да даде и 20% от себе си... А мача не е за коментиране.
Само Левски!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 16:37

Слабички сме си!Няма как.Русия са с класи над нас!А ние в момента сме пълна трагедия!Толкова слабо да играем не съм виждал националният отбор.така като гледам няма и светлина за бъдещето!Ако се махне Владо работата отива на един средняшки отбор!Матей като има проблеми с кръста от 3-4 седмици , защо го пускат всеки мач, вместо Соколов!Тоя Соколов така си и остана голямата звезда на българският волейбол!И с тия поредни точки просто е смершно.3-тият гейм ни направиха 2 пъти по 6 поредни точки.няма такъв национален отбор!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юни 2011 16:40

POPCORN написа:Слабички сме си!Няма как.Русия са с класи над нас!А ние в момента сме пълна трагедия!Толкова слабо да играем не съм виждал националният отбор.така като гледам няма и светлина за бъдещето!Ако се махне Владо работата отива на един средняшки отбор!Матей като има проблеми с кръста от 3-4 седмици , защо го пускат всеки мач, вместо Соколов!Тоя Соколов така си и остана голямата звезда на българският волейбол!И с тия поредни точки просто е смершно.3-тият гейм ни направиха 2 пъти по 6 поредни точки.няма такъв национален отбор!

Какъв Соколов на мястото на Матей, Соколов е диагонал. Просто днес играхме много, много слабо. Матей се вижда, че не се отлепя от терена, Лимона не може да замести Теди, а Алексиев е просто един бездарник. Утре ще загубим със същият резултат, но не това е най-важното. Въпросът е дали Радо ще може да вдигне момчетата до края на Световната лига или ще чакаме с надежда европейското.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юни 2011 16:43

За съжаление в Сургут нашите бяха като болни от скорбут ... Дано утре се представим много по-добре ;)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 16:43

mistreated написа:
POPCORN написа:Слабички сме си!Няма как.Русия са с класи над нас!А ние в момента сме пълна трагедия!Толкова слабо да играем не съм виждал националният отбор.така като гледам няма и светлина за бъдещето!Ако се махне Владо работата отива на един средняшки отбор!Матей като има проблеми с кръста от 3-4 седмици , защо го пускат всеки мач, вместо Соколов!Тоя Соколов така си и остана голямата звезда на българският волейбол!И с тия поредни точки просто е смершно.3-тият гейм ни направиха 2 пъти по 6 поредни точки.няма такъв национален отбор!

Какъв Соколов на мястото на Матей, Соколов е диагонал. Просто днес играхме много, много слабо. Матей се вижда, че не се отлепя от терена, Лимона не може да замести Теди, а Алексиев е просто един бездарник. Утре ще загубим със същият резултат, но не това е най-важното. Въпросът е дали Радо ще може да вдигне момчетата до края на Световната лига или ще чакаме с надежда европейското.

така де...който и да е да пусне някой друг!Алексиев е пълен смешник.по-слаб волейболист от него не съм виждал!Въобще незнам какво прави в националният отбор на България!Имам чувството ,че дава пари за да играе!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 юни 2011 16:43

Трагични бяхме!
:evil: :cry: :evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юни 2011 16:45

POPCORN написа:така де...който и да е да пусне някой друг!Алексиев е пълен смешник.по-слаб волейболист от него не съм виждал!Въобще незнам какво прави в националният отбор на България!Имам чувството ,че дава пари за да играе!

Ама то няма кой, разбираш ли. Нали го мъчи и Пенчев - надеждата, ами поне посрещането му беше ОК, сега и то никакво го няма, да не говорим за атаката. Всички са в много слаба форма, с изключение на Владо и Теодор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 16:49

mistreated написа:
POPCORN написа:така де...който и да е да пусне някой друг!Алексиев е пълен смешник.по-слаб волейболист от него не съм виждал!Въобще незнам какво прави в националният отбор на България!Имам чувството ,че дава пари за да играе!

Ама то няма кой, разбираш ли. Нали го мъчи и Пенчев - надеждата, ами поне посрещането му беше ОК, сега и то никакво го няма, да не говорим за атаката. Всички са в много слаба форма, с изключение на Владо и Теодор.

е няма кой..айде стига са.по-добре някой по-млад поне бъдещето е пред него.тоя алексиев колко години,ще го чакам да направи нещо?Няма кой....всеки ще се справя по-добре от него.Братоев не е по-слаб волейболисто от него, а е и по-млад!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Волейбол”