Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добър Втори
Радвам се! Но не изпадам в трансове и фантазии и т.н. Някои колеги ни виждаха с титлата,но Русия и Бразилия няма да ни оставят. Други си мислят,че утре ще бием Бразилия и че ще лягат и незнам си какво,аз очаквам най-реалното и най-логичното-да ни бият пак! Това е!
И според мен психиката ги пързаля,защото правим елементарни грешки... а срещу Холандия не беше така... тука са притеснени и изнервени... и нямат нужната психика да бият великия непобедимия световен шампион Бразилия...
Ponko написа:Радвам се! Но не изпадам в трансове и фантазии и т.н. Някои колеги ни виждаха с титлата,но Русия и Бразилия няма да ни оставят. Други си мислят,че утре ще бием Бразилия и че ще лягат и незнам си какво,аз очаквам най-реалното и най-логичното-да ни бият пак! Това е!
Някой гледат по реално,други по оптимистично.Аз си мисля,че утре можем да бием Бразилия и дано да ги бием.
И аз ще се радвам,но предпочитам да гледам реално на нещата не да се опяна и да си казвам преди мача ''Ще бием ще продължим напред'' ... очаквам да паднем и това е щото ако почна да омеквам и да си фантазирам ще ме боли както го боли fearbless сега...
Ponko написа:И според мен психиката ги пързаля,защото правим елементарни грешки... а срещу Холандия не беше така... тука са притеснени и изнервени... и нямат нужната психика да бият великия непобедимия световен шампион Бразилия...
Да наистина срещу Бразилия направиха много груби грешки,които срещу Холандия не ги направиха.Прав си.Срещу Бразилия психиката също изигра роля,но не само заради самото име на отбора,но и заради задължителната победа.
LaRgO написа:Ponko написа:И според мен психиката ги пързаля,защото правим елементарни грешки... а срещу Холандия не беше така... тука са притеснени и изнервени... и нямат нужната психика да бият великия непобедимия световен шампион Бразилия...
Да наистина срещу Бразилия направиха много груби грешки,които срещу Холандия не ги направиха.Прав си.Срещу Бразилия психиката също изигра роля,но не само заради самото име на отбора,но и заради задължителната победа.
Еми то утре пак същия сценарий! Пак ни трябва победа ЗАДЪЛЖИТЕЛНА... най-добре 3т. но едва ли ще ги дадът тия...
Те,че няма да се дадът няма.Затова трябва да се стегнат много сериозно.Ако не правят такива груби грешки като в първият мач имаме шанс да ги бием.
Еми ето пак.
1.Задължителна победа
2.Напрежение
3.Притеснение
4.ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ===> Ниско самочувстиве и слаба психика
5.Загубен мач
Това е. Хайде лека до утре!
1.Задължителна победа
2.Напрежение
3.Притеснение
5.Загубен мач
И не казвайте на fearbless,че съм бил тука!
Хайде лека вече до утре!

Ponko написа:Еми ето пак.
1.Задължителна победа
2.Напрежение
3.Притеснение
5.Загубен мач
Да се надяваме,че ще превъзмогнат напрежението и притеснението.Лека и дано утре да си честитим класирането за финалите.