СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Бразилия - Полуфинал
Не се спряхт,бе....Не заслужавате този отбор! Да,нямаме ден,бразилците са просто перфектни,но така е в спорта 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Не е възможно да сме толкова по слаби от бразилците. Тук просто става въпрос за нежелание, липса на хъс и несериозно отношение към професията. Ясно е че сме по слаби, но тук става въпрос за нещо съвсем друго. Нашите нямат никакво оправдание за подобно срамно поведение. С този мач се омазахме отвсякъде. Гася телевизора, стига толкова....
Ами гаси бе ! Никой няма нужда от тебе, ревльо !
petrof написа:Не е възможно да сме толкова по слаби от бразилците. Тук просто става въпрос за нежелание, липса на хъс и несериозно отношение към професията. Ясно е че сме по слаби, но тук става въпрос за нещо съвсем друго. Нашите нямат никакво оправдание за подобно срамно поведение. С този мач се омазахме отвсякъде. Гася телевизора, стига толкова....
Лека нощ и не се връщай
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не харесвам волейбола, като спорт. Реално погледнато с една победа над САЩ, две победи над Франция, една победа над Полша и една победа срещу Аржентина се класирахме на полуфинал на Световната Лига! Това е несериозно, този спорт се играе професионално в много малко страни в Света, дори ми е трудно да изброя 10-15 страни, занимаващи се сериозно с него...
По тъп коментар не бях чел отдавна.
Последна промяна от dido1302 на 21 юли 2013 03:13, променено общо 1 път.
хайде да го вземем тоя гейм, защото Цецо трябва го правим най-резултатен играч на турнира
- POPCORN
- Контакти:
0007 написа:Не се спряхт,бе....Не заслужавате този отбор! Да,нямаме ден,бразилците са просто перфектни,но така е в спорта
а стига с това нямаме ден бе.кога ще имаме ден?нямахме ден срещу Италия, сега нямаме ден срещу Бразилия..нямаме ден!Аре сига глупости.Бъдете малко по обективни!Като играем всички ги превъзнасяме , обаче като играят така като днес и то на полуфинал не давате се каже гък!И почваме с оправданията норални за България!
Последна промяна от POPCORN на 21 юли 2013 03:14, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,