СЛ: България - Германия 3-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stf
Контакти:

Re: СЛ: България - Германия | 04.07.2012

Мнениеот stf » 04 юли 2012 23:17

Много се радвам за победа защото показаха , че никои не е по-голям от отбора . Радвам се и за Найденов много ми се иска да се случи като с Ди Матео в Челси от начало всички го отписваха а накрая постигнаха успехи . Време е да спечелиме голям турнир напук на всички скандали и проблеми .. Бии за да те уважават :!:

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 04 юли 2012 23:18

Тошко Алексиев беше най-добрият в мача.Владо Николов с чудесно включване,Жоро Братоев с уникални единични блокади.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2012 23:25

Разбира се, ние не трябва да се изхвърляме и да летим в облаците. Реално погледнато, и Бразилия, и Куба са по-силни от нас и ако ги срещнем на полуфиналите, ще сме си аутсайдери. Но това че показаха дух и се бориха е страхотно :) Определено тази България на Найденов ми харесва повече от тази на Стойчев. А колегата, който направи аналогията с ди Матео в Челси, дано се окаже прав 8-)
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 юли 2012 23:29

Честита победа на всички! Едно е ясно - имаме отбор. Това е важното. Имаме страхотен колектив, много се радвам и за Найден, човекът пое отбора в много тежка ситуация, но засега се справя повече от добре. Не е нужно да ходиш с костюм, да говориш по какви ли не теми и да чертаеш сложни схеми, за да си добър треньор и отборът да върви напред. Треньорът в национален отбор е главно регулатор в отношенията между играчите, определя основните моменти в играта на отбора, прави състава и смените, това е. Той на волейбол няма да ги научи, това се прави в клубовете. На мен ми хареса много как води мача днес, личи си и атмосферата в отбора. Много добър жест към Владо, който също, повлиян от дългогодишните си колеги Матей и Андрей, тръгна да прави фасони днес. Найден почна с Цецо и впоследствие пусна Владо, казвайки му реално да излезе и да покаже, че е по - добър, че още го бива. Така се доказва един играч, на терена, в тежките моменти. Днес Николов мина изпитанието отлично. Дано спре с простотиите и отиде в Лондон, нужен е на отбора. Фен съм на Цецо Соколов, но в дадени моменти е нужна неговата сила и младост, в други опитът на Владо. Много съм доволен от близнаците, големи образи са и са бъдещето на този отбор. Тошко днес определено имаше ден :mrgreen: Центровете на обичайното ниво. Добре, хубава победа :) Сега на ред са празнуващите национален празник днес :twisted:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2012 23:29

Viktor4o_Rs написа:Разбира се, ние не трябва да се изхвърляме и да летим в облаците. Реално погледнато, и Бразилия, и Куба са по-силни от нас и ако ги срещнем на полуфиналите, ще сме си аутсайдери. Но това че показаха дух и се бориха е страхотно :) Определено тази България на Найденов ми харесва повече от тази на Стойчев. А колегата, който направи аналогията с ди Матео в Челси, дано се окаже прав 8-)

Само едно уточнение, че Бразилия на 90% е аут от полуфиналите.

Иначе вярвах в тази победа и много се радвам, че я постигнахме. За пореден път се видя, че Германия е по-слаб отбор от нас и когато не се взимат малоумни треньорски решения, и отборът играе като един юмрук, то няма как да не ги победим.
Каквото и да стане в този турнир от тук нататък, аз съм предоволен. Тези момчета са истинските мъже на България. Не Лазаровци, не Стойчевци или Матейовци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 04 юли 2012 23:29

Забелязахте ли,че в началото на мача по БНТ казаха,че Дянков е бил в съблекалнята на отбора.Дали това не е ключът???
Баткоff вън

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2012 23:31

Големииииииииииииии, ГОЛЕМИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво момчета, Браво! Невероятни сте!
А за съдиите един голям, мазен, дебел К*Р !!!!!!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 04 юли 2012 23:47

Получи се интересен мач, изпълнен с много грешки(особено съдийски..)
Доволен съм от победата! Замислете се, няма мач с Германия, който да не е напечен и да не дерем гърло за всяка точка. Този беше един от най-оспорваните. От резултата може да изглежда, че не сме имали кой знае какви проблеми, но дефакто нещата не стояха така. И двата отбора много се бореха, много силно се защитаваха и хубавото е, че нашата защита се оказа по-стабилна от немската. 8-)
Силен мач на Алексиев, Владо Николов много добре се включи, изобщо всички се справиха на ниво. Най-на ниво ни беше блокадата!
Още веднъж, честита победа! Българи, юнаци!
Последна промяна от pesho_1913 на 04 юли 2012 23:48, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 юли 2012 23:48

Viktor4o_Rs написа:
daniel875 написа:Кажи ми един германец от отбора на Германия?

ЕВРО 2012 свърши мой човек, говорим си за волейбол ;)

Андрае да не би е да германец? И двете му имена са всичко друго, но не и немски. Хайде да не ги почвам, че май са много!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 04 юли 2012 23:49

alexpk написа:Забелязахте ли,че в началото на мача по БНТ казаха,че Дянков е бил в съблекалнята на отбора.Дали това не е ключът???

? Дянков да не е обратен ?

Върни се в “Волейбол”