Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MayDay
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот MayDay » 05 юли 2012 13:47

Как проблемите да са далеч от отбора като вашия любимец Стойчев е започнал вече да раздава листовки на част от играчите.Никога и под никаква форма не съм защитавал Лазаров,но само ако ми се мерне пред очите този интригант и некадърник Стойчев....
Обекта на ''атака'' от Стойчев този път е Соколов.

това са само думи на Владко ветропоказателя, който дори каза, че не бил виждал, само бил чувал. Разбирай, че утре веднага ще се изметне и ще се отрече от думите си. На всички е ясно, че Владко се бори за пост в централата след края на кариерата си. :idea:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 14:58

dimitar59 написа:Как проблемите да са далеч от отбора като вашия любимец Стойчев е започнал вече да раздава листовки на част от играчите.

Да не се окаже, че това е поредният слух, пуснат от БФВ, с цел дискредитация на Стойчев, хм ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 05 юли 2012 16:02

1982 написа:
dimitar59 написа:Как проблемите да са далеч от отбора като вашия любимец Стойчев е започнал вече да раздава листовки на част от играчите.

Да не се окаже, че това е поредният слух, пуснат от БФВ, с цел дискредитация на Стойчев, хм ??!

За съжаление и да се окаже слух,Стойчев отдавна се дискредитира.Просто в момента трябва да му се попречи да мъти водата в БГ волейбола.Да си върви по живо по здраво в Италия с Матейчо и да си гледа там работата.Надявам се,че няма да има проблем да го назначи за пом.треньор за 2 години докато му изтече наказанието.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 19:28

Коя вода мъти ?? На крадеца Данчо Лазаров ли ??! Ти май си много загрижен за този престъпник, виждам мира не ти дава това, че може да изгърми заради Радо Стойчев ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 05 юли 2012 19:31

1982 написа:Коя вода мъти ?? На крадеца Данчо Лазаров ли ??! Ти май си много загрижен за този престъпник, виждам мира не ти дава това, че може да изгърми заради Радо Стойчев ?!

Изглежда и теб на млади години те гони склерозата.Никъде и под никаква форма не съм и няма да защитя Лазаров.Аз съм против олигофрена Стойчев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 19:39

Ама против Лазаров и една дума не си обелил, а всеки пост ти е плювня по Радо Стойчев, изкарваш го виновен и за топенето на северните ледове. А човекът нищо лошо не е направил, беше уволнен и вече не е треньор, ти го изкара сериен убиец и изнасилвач.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 05 юли 2012 20:17

1982 написа:Ама против Лазаров и една дума не си обелил, а всеки пост ти е плювня по Радо Стойчев, изкарваш го виновен и за топенето на северните ледове. А човекът нищо лошо не е направил, беше уволнен и вече не е треньор, ти го изкара сериен убиец и изнасилвач.

Не е уволнен последния път,а сам напусна.Колко пъти да ти го напомням.Нали рева на Бойко Борисов и федерацията го възстанови на работа.
Наистина ако това да се опиташ да разбиеш отбора не е нищо лошо...Ето за това съм и ще съм против този олигофрен и родоотстъпник.
В живота съм се сблъсквал много пъти с този тип хора - некадърници с жажда за власт и публичност.За жалост ги има в много сфери на живота ни на ръководни длъжности и броя им се увеличава.И се вижда накъде вървим.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 20:47

1982 написа:Коя вода мъти ?? На крадеца Данчо Лазаров ли ??! Ти май си много загрижен за този престъпник, виждам мира не ти дава това, че може да изгърми заради Радо Стойчев ?!

[offtopic]А ти май си безумно влюбен в престъпник? Никой от нас двамата не защитава Лазаров, но вие го изкарахте виновен и за войната срещу Саддам Хюсеин. Използвахте недоказани епитети, като някои пианици, които спорят в хоремака и се подкрепяте взаимно като в някоя секта без почти да докажете, нито едно ваше твърдение, а сипете обиди без доказателства-няма да ти казвам как се наричат такива хора. Толкова злоба и яд ли се е натрупала във вас, че не можете да водите една културна дискусия без епитети, квалификации и предположения за човека, който дискутира с вас? А защо не вземете да се ожените с Радо Стойчев? Пък може и дечица да си направите, а? Толкова ли си влюбен в него, че за всяко негово действие против най-силният ни колективен спорт и много от феновете му търсите някакви смешни оправдания? Та ти утре може и за убийство да оправдаеш човек по този начин-без мотивация, без доказателства и без никакви аргументи.
П.П. Ето виж как изглеждат повечето от постовете на защитниците на човека, който в името на личната си изгода се опита да разбие един добре вървящ спорт! Ще го сложа в офтопик, защото за мен това не е нормална дискусия, а почти всички от вас, които плюете по Лазаров ви е такава дискусията, което е тъжно...[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 21:29

Айде сега Радостин Стойчев е престъпник, ти, Първанчо, наистина не си с всичкия си. :lol: :lol: Не знам кой е престъпник, ама не за Радостин Стойчев от "Доверие" и финансовият министър казаха, че имало смущаващи неща. Така, че не аз, а май ти и Димитърчо защитавате един престъпник.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 21:31

dimitar59 написа:В живота съм се сблъсквал много пъти с този тип хора - некадърници с жажда за власт и публичност.За жалост ги има в много сфери на живота ни на ръководни длъжности и броя им се увеличава.И се вижда накъде вървим.

Ти, момче, сигурен съм, че нямаш в професионалния си живот и една стотна от успехите на този "некадърник", ама плюеш тука какъв скапаняк бил и, че не ставал за нищо. Мега жалък ставаш вече.

Върни се в “Волейбол”