Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

flyingHigh
Контакти:

Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Мнениеот flyingHigh » 14 юни 2009 06:03

MORSKI написа:Айде стоига слупости.....Така говрихме и след вчерашния мач.......Задръж усещанеот за себе си ;)
Защо се заблуждавате?????В момента няма отбор-може би каот се върне пЛамен или каот се обигратя след години пак ще има такъв,но засега работата е плачевна.....

А, аз си го задържам, на никой нямам намерение да си налагам "усещанията" :lol: Просто си отбелязвам.
Ама ще ме черпиш после... :roll:
Пък и не съм си и мислела, че днес ще бъде по-различно от вчера, дори напротив.
Става доста интересно в групата. 8-) Никак не ми се искаше до там да се стига, амааа ние сме си виновни. Няма какво да си кривим душата.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 14 юни 2009 06:05

За нищо не сме виновни. Просто Куба се завръща! Още вчера тренера им каза, че ще се борят за Файнъл фор и има защо да се фука. :idea:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2009 06:06

flyingHigh написа:
MORSKI написа:Айде стоига слупости.....Така говрихме и след вчерашния мач.......Задръж усещанеот за себе си ;)
Защо се заблуждавате?????В момента няма отбор-може би каот се върне пЛамен или каот се обигратя след години пак ще има такъв,но засега работата е плачевна.....

А, аз си го задържам, на никой нямам намерение да си налагам "усещанията" :lol: Просто си отбелязвам.
Ама ще ме черпиш после... :roll:
Пък и не съм си и мислела, че днес ще бъде по-различно от вчера, дори напротив.
Става доста интересно в групата. 8-) Никак не ми се искаше до там да се стига, амааа ние сме си виновни. Няма какво да си кривим душата.

Ще те черпя,ако разкриеш все пак усещането :lol: ;)
Иначе на мен лично хич не ми е интеерсно сега,Далеч съм от мисълта ,че в Русия и 1 мач ще вземем,което прави катастрофата пълна :cry:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 юни 2009 06:07

rebelheartous написа:Каква сметка? Италия не е световна сила от години...

Нелош мач за нашите, определено. Вчера ни смазаха със сервис и пайпове, но днес бяхме на стабилно ниво. Първите 2 гейма работеше блокадата, центровете се включваха по-често и по-успешно и имаше сработване. Рухнахме само в последния гейм, но някакси там всичко беше ясно. Мисля си, че играта ни тепърва ще се избистря. Аз съм определено оптимист за бъдещето под Пранди. :)

Колкото до Куба, много са ми симпатични и ще им стискам палци за каквото могат след нас. Този Симон е лидер-мечта. Всичките им момчета се перспективни, ако изключим лигльото Санчес, посрещнат с овации от дамската публика. :lol:

Италия от няколко години се възражда и недей така да не е сила или не помниш олимпиадата ;) а и падат все пак от Китай....
иначе и аз си оставам оптимист,от два загуби не мога да ги отпиша или може би повече надделява това,че не ми се иска,но няма как това е България и ще си я подкрепяме
За вас моряци ний живеем...

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 14 юни 2009 06:09

rebelheartous написа:За нищо не сме виновни. Просто Куба се завръща! Още вчера тренера им каза, че ще се борят за Файнъл фор и има защо да се фука. :idea:

Виновни сме, че не сме перде - ей затова сме виновни. Иначе Куба винаги си е била Куба.

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 14 юни 2009 06:19

Какво е перде? :lol:

Според мен винаги това ни е било най-големия проблем - главата, по-точно в главата. Но това си е мое мнение. Не мисля, че все пак ще прескочим групата. Но по-добре на лигата да падаме за сметка наквалификациите и европейското.
Както и да е, продължавам да съм си оптимистка, ген си ми е. :P Просто вярвам и това е.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 14 юни 2009 06:27

E, затова се учудих. Ако не бяхме перде, нямаше да отстраним Бразилия на Световното и да стигнем до 3-тото място. Нямаше и да бием кошмарния за нас тим Русия с 3-2 на Световната купа 2007...

Както и да е. Аз мисля, че е рано да се правят крайни сметки. Нека да минат и първите ни мачове с Русия и чак тогава ще ги забъркаме. :)

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 14 юни 2009 06:48

rebelheartous написа:E, затова се учудих. Ако не бяхме перде, нямаше да отстраним Бразилия на Световното и да стигнем до 3-тото място. Нямаше и да бием кошмарния за нас тим Русия с 3-2 на Световната купа 2007...

Както и да е. Аз мисля, че е рано да се правят крайни сметки. Нека да минат и първите ни мачове с Русия и чак тогава ще ги забъркаме. :)

Говоря за днес перде, иначе нямаше да сме на 4-то място в света, ако поне от време на време не сме такива. Просто и аз грешно се изразих, като казах, че попринцип не сме перде. Друго имах впредвид. :)
Има време, това са едва първите мачове. Кой знае, може пък да натръшкаме Русия. :lol:

Потребителски аватар
killerloop
Контакти:

Мнениеот killerloop » 14 юни 2009 07:59

Мисля , че Пранди обърка състава за мачовете с Куба.
Лично мое мнение е , че ако беше взел Миро Градинаров ,Валентин Братоев ,Иван Зарев и Смилен Мляков вместо Мартин Пенев , Георги Братоев , Тодор Алексиев и Цецо Соколов нямаше да загубим двете срещи .

Смилен показа колко е надъхан и направо разби ЦСКА ( а и всички срещу които игра неговия отбор ) в Шампионската Лига

Миро Градинаров е в пъти по-добър посрещач от Мартин пенев , по-висок е и забива доста по-мощно

Иван Зарев има страхотен сервис ( точно нещото , което ни липсваше )и до колкото се сещам е по висок от Братоев

Валентин Братоев също притежава много тежик сервис и е по-рязък нападател от Тодор Алексиев

Като не изключвам и Милушев , който си е чист бомбардировач , но по една или друга причина все няма място за него ( Наличието на Владо , а и контузията в глезена получена на тренировка )

И за финал Жеков и Казийски играха много под възможностите си ....

Толкова от мен :lol:
Изображение

Върни се в “Волейбол”