Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Мнениеот Ticha » 13 юни 2009 05:11

Ако не ги натиснем малко със сервиз и не стегнем блока, нещата няма да се получат. Може би сме очаквали по-леки мачове, защото кубинците си подмладиха отбора, но трябва да признаем че играят много добре, а и те винаги са имали много таланти във волейбола.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2009 05:11

Абе по принцип, сме обръщали и далеч по силни отбори, при много по лоши резултати....така че, аз си оставам оптимист......ето намалихме чувствително резултатът....имам чувството, че ако го вземем тоя гейм, и поведем отново.....то другият ще ни е много по лесен....убеден съм !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 13 юни 2009 05:13

тоя даже сервис неможе да бие ееи смени го разгеле прогледна накрая
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2009 05:16

Незнам защо някои се заблудиха, и изкараха Куба слаб отбор ! ? Бях убеден че ще е тежко....но независимо от всичко съм сигурен, че поне единият от мачовете ще го вземем.....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 юни 2009 05:17

Много години вече гледам волейбол, ей Богу, не мога да разбера, защо играч от ранга на Цветанов изпълнява такъв сервиз като в детските групи ?!.. Много ни се разстрои играта, губим третия гейм ............ :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 юни 2009 05:20

THE G.A.M.E написа:Незнам защо някои се заблудиха, и изкараха Куба слаб отбор ! ? Бях убеден че ще е тежко....но независимо от всичко съм сигурен, че поне единият от мачовете ще го вземем.....

Били са класи над нас и сме ги били ! Но в момента, нямам думи какво се случва !!!! 20 годишен келеш ни прави асове !......Ако не се лъжа с тях имаме и рекорда на Гинес за тайбрек !.........Но ги биехме когато бяха сила, а сега са никои, и имаме проблеми ! Това е тревожно !!!......

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 13 юни 2009 05:20

губим мача бих казал куба не са слаб отбор ама не са и силен просто ние сме доста неорганизирани и бъркаме детински
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2009 05:21

kartago написа:Много години вече гледам волейбол, ей Богу, не мога да разбера, защо играч от ранга на Цветанов изпълнява такъв сервиз като в детските групи ?!.. Много ни се разстрои играта, губим третия гейм ............ :twisted:

По принцип хората ни, които бият такъв "лек" сервиз.....имат много мощни начални удари ! И Алексиев, и Краси Гайдарски......а сервизът на Ицо Цветанов с отскок......е изключително остър, и трудно спасяем.....и аз не мога да си обясня.....защо не рискуваме сервизът, в този почти изгубен гейм......
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 юни 2009 05:22

THE G.A.M.E написа:
kartago написа:Много години вече гледам волейбол, ей Богу, не мога да разбера, защо играч от ранга на Цветанов изпълнява такъв сервиз като в детските групи ?!.. Много ни се разстрои играта, губим третия гейм ............ :twisted:

По принцип хората ни, които бият такъв "лек" сервиз.....имат много мощни начални удари ! И Алексиев, и Краси Гайдарски......а сервизът на Ицо Цветанов с отскок......е изключително остър, и трудно спасяем.....и аз не мога да си обясня.....защо не рискуваме сервизът, в този почти изгубен гейм......

Ами просто загубихме гейма !!.................. :twisted:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 юни 2009 05:25

THE G.A.M.E написа:Незнам защо някои се заблудиха, и изкараха Куба слаб отбор ! ? Бях убеден че ще е тежко....но независимо от всичко съм сигурен, че поне единият от мачовете ще го вземем.....

Ама ние можехме и тоя мач да го вземем с 3-0 ако бяхме си задържали преднината във втория при 21-18. Ама не е това най-важното. Нали искахме чужденец да ни води, да ни подреди играта, а засега нищо не се получава. Нито на сервиз, нито на блок, нито в атака. Имаме само един феноменален Казийски. За мене лично по-важното от това да бием е отбора да заиграе агресивно и да мачка със сервиз и блок, както го правят водещите отбори, а не само да чакаме да излъжем някого. Дано Пранди да си направи изводите, защото не вярвам че това са ни възможностите.

Върни се в “Волейбол”