СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: СЛ: България - Бразилия - Полуфинал

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2013 03:03

Levskar_90 написа:Мача за трето място утре от 22:30 ли е ?

да - в петък,събота и неделя са по това време

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 21 юли 2013 03:04

Така е-много са зле нашите. Не заслужаваме да сме в топ 20 на света... :shock:
Някои в този форум май е по-добре да си лягат вече...

Ако не заслужаваме не знам Аржентина, Полша, Сърбия, Куба и други отбори на кое място трябва да са. А те са дори преди нас.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 юли 2013 03:06

POPCORN написа:Това е несериозно да се играе така полуфинал, ако ще и да играеш срещу господ ( Бразилия ) ! Супер отпуснати , супер лежервни.Не си вярваме каквто винаги!Затова казах ония ден играем добър волейбол , но не сме голям отбор.

Няма да изненадам никого, няма да изненадам и теб... Всички в световния волейбол знаят че на този етап има два отбора от екстра класа, 4-5 много добра, сред които сме и ние и пълнеж в ранглистата. Няма да е никакваа сензация, дори няма да е новина, че Русия и Бразилия ще играят финал. Всеки който иска да изкара България отбор от екстра класа на този етап е по-скоро мечтател отколкото реалист. Затова по-спокойно гледайте на нещата. Мачът за третото място е нашия мач
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Световна лига по волейбол: Бразилия - България

Мнениеот mormona » 21 юли 2013 03:06

Най-добрата торбичка написа:Ето дойде време и за един от най-важните мачове за България в последните години . Всички се надяваме да не се повтори сценарият от олимпийските игри , но все пак бразилците не са някой училищен отбор .Нямам време да оформям темата заради екшъна и слабата игра на България през първия гейм и затова нека преди администраторите да изтрият темата да поспамим без граници. :) :) :)
[center][rimg]http://p.energy-torrent.com/images/bitbucket/bgnadvsichko.jpg[/rimg][/center]

:lol: :lol: :lol:
в Раздел Локо Пд.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2013 03:07

dido1302 написа:

Ако не заслужаваме не знам Аржентина, Полша, Сърбия, Куба и други отбори на кое място трябва да са. А те са дори преди нас.

ние сме си твърдо в четворката на света трети турнир подред

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 юли 2013 03:08

dido1302 написа:

Предполагам не схвана иронията... Но по-важното е да се оплакваме и да плюем момчетата...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 юли 2013 03:09

ros написа:
POPCORN написа:Това е несериозно да се играе така полуфинал, ако ще и да играеш срещу господ ( Бразилия ) ! Супер отпуснати , супер лежервни.Не си вярваме каквто винаги!Затова казах ония ден играем добър волейбол , но не сме голям отбор.

Няма да изненадам никого, няма да изненадам и теб... Всички в световния волейбол знаят че на този етап има два отбора от екстра класа, 4-5 много добра, сред които сме и ние и пълнеж в ранглистата. Няма да е никакваа сензация, дори няма да е новина, че Русия и Бразилия ще играят финал. Всеки който иска да изкара България отбор от екстра класа на този етап е по-скоро мечтател отколкото реалист. Затова по-спокойно гледайте на нещата. Мачът за третото място е нашия мач

Роска това го знае всяко хлапе!Това незначи,че като Жрзилия и Русия са от екстра класа ,трявба да си свалиш гащите така пред тях!Това е моето лично мнение!Да играеш на полуфинал и да си само фигурант на терена без дори да се опиташ да се бориш е несериозно!Да Италия падна също с 25 на 12 от Русия , ама другите геймове показаха борба!А ние си седиме на терена колкото да свърши мача...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 21 юли 2013 03:10

Не е възможно да сме толкова по слаби от бразилците. Тук просто става въпрос за нежелание, липса на хъс и несериозно отношение към професията. Ясно е че сме по слаби, но тук става въпрос за нещо съвсем друго. Нашите нямат никакво оправдание за подобно срамно поведение. С този мач се омазахме отвсякъде. Гася телевизора, стига толкова....
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2013 03:11

Не харесвам волейбола, като спорт. Реално погледнато с една победа над САЩ, две победи над Франция, една победа над Полша и една победа срещу Аржентина се класирахме на полуфинал на Световната Лига! Това е несериозно, този спорт се играе професионално в много малко страни в Света, дори ми е трудно да изброя 10-15 страни, занимаващи се сериозно с него...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 21 юли 2013 03:11

Май се пренавиха повече отколкото трябва.
А утре ще падаме и срещу италианците, да им върнем услугата от вчера :)
Иначе сме зле от всякъде. Наляха яко гипса както винаги на полуфинал де.

Върни се в “Волейбол”