dido1302 написа:Ей големи сте философи всичките. Я си пуснете CV-тата за национални треньори в БФВ. Как всичките знаете какво да се прави, само Плачи не знае.
Е на олимпиадата можеше аз да заместя Найденов спокойно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dido1302 написа:Ей големи сте философи всичките. Я си пуснете CV-тата за национални треньори в БФВ. Как всичките знаете какво да се прави, само Плачи не знае.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Това определено е единственият спорт, който ни обединява в този форум
Soulen написа:dido1302 написа:Ей големи сте философи всичките. Я си пуснете CV-тата за национални треньори в БФВ. Как всичките знаете какво да се прави, само Плачи не знае.
Е на олимпиадата можеше аз да заместя Найденов спокойно
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
dido1302 написа:Това определено е единственият спорт, който ни обединява в този форум
ОБединява всякакви мишоци и дребни души, които иначе се крият по дупките си и обикновено се дърлят на тема бг футбол. Сега влизат да излеят и тук зловонната си помия, за толкова сме жалки като спортисти и убиват всякакво национално самочувствие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост