България - Аржентина 1-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Аржентина | 04.08.2012 | 22:00
Сигурно,ако ни набарат Бразилия и Русия с тая игра от вчера,ще ни разпукат....С тоя селяк за треньор такова ни е положението..
Както се казва "Много хубаво, не е на хубав!"Ето, че паднахме, някои може би са очаквали, други - не. Важното е сега, момчетата да не паднат духом и да покажат добра игра и раздаване срещу Италия! Много ще е хубаво, ако успеем да ги бием и да завършим на първа позиция и да играем срещу Германия на 1/4 финалите.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

-
THE G.A.M.E
Жоржиньо написа:Сигурно,ако ни набарат Бразилия и Русия с тая игра от вчера,ще ни разпукат....С тоя селяк за треньор такова ни е положението..
Адаш, от мач до мач има разлика ... И не си приличат.
Ами ако срещу тези играем като срещу Полша ?
Дали няма да ги нагънем лошо ...
На нашите снощи не им трябваше победата ...
Играха прекалено отпуснато, дори за контрола.
Та те хората ни правеха точки, а на'ще момци се смееха, сякаш аржентинците им разказваха вицове ...
Аз като видях настроението и отношението с което тръгнахме в мача, бях сигурен че отбиваме номера.
Re: България - Аржентина 1-3 FT
Еми ние сме тъпи,ако си прав.Въпреки,че не мисля,че си прав шото Аржентина където ни хване там ни бие.Защо да отбиваме номера като,ако бяхме 1ви щяхме да играем срещу Германия,което е далеч по-добре от Русия или Бразилия,който ги бием един път на 20 години
никаква логика.
Вторият ни много неудобен съперник след Германия....играха по-добре и заслужени ни победиха. Ако задържим второ място не знам с кой ще играем... третите от другата група?
MuFc1878 написа:Вторият ни много неудобен съперник след Германия....играха по-добре и заслужени ни победиха. Ако задържим второ място не знам с кой ще играем... третите от другата група?
Има жребий,може да се паднеме и срещу 3тия от нашата група.
Жоржиньо написа:MuFc1878 написа:Вторият ни много неудобен съперник след Германия....играха по-добре и заслужени ни победиха. Ако задържим второ място не знам с кой ще играем... третите от другата група?
Има жребий,може да се паднеме и срещу 3тия от нашата група.
А, да... забравих, че на тия първенства регламента е супер нереален
-
THE G.A.M.E
Жоржиньо написа:ако бяхме 1ви щяхме да играем срещу Германия,което е далеч по-добре от Русия или Бразилия
Няма никаква гаранция, че немците ще са 4-ти.
От другата група всеки измежду Бразилия, Русия, Сърбия и Германия може да е 4-ти ...
- Alonso_Massa
- Контакти:
Трябваше да ги бием. Сега опонента ще ни е по-сериозен за напред...

[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]Re: България - Аржентина 1-3 FT
Писна ми да чета на нас не ни трябваше тази победа???? Е как да не ни трябваше като ако биехм Аржентина после ни трябваше само точка с Италия за да сме 100% първи и да играем с 4-тия в групата. Въпреки че предпочитам да отпаднем на 1/4 финал от Русия или Бразилия отколкото от Германия!!!!Защото е ясно че в най-важният мач пак ще прегорим но с този Найден толкова!!!! Все пак успех на нашите дано направят чудото!!