СЛ: България - Полша 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012
Сега Сашо ли стана виновен... Според мен е доста коректен коментатор, нещо много рядко срещано. И да, напълно прав е за липсата на Казийски. И с него сме падали, но такова унижение не съм виждал досега.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ние досега не сме играли финал,точно с този ли отбор ще стане надали,но нека хората да се радват поне че турнира е тука.Ние нямаме психиката на големите отбори,на нас ни стига 3-4 място, толкова можем.Плюс че го няма най добрия ни играч и основния разпределител и най добрия треньор в света какво да очакваме друго освен загуба. Логично по класния отбор води и играе по добре от нас няма какво да се заблуждаваме.Само с ентусиазъм,публика и хайде момчета няма да стане.Много ми е интересно сега като не се класираме на финала ще сменим ли треньора
Толкова пари се дадоха за зала пък то успехи няма 

- petrof
- Контакти:
За съжаление това се възможностите ни в момента. Не можем да очакваме нещо по-добро и на Олимпиадата. Там ще сме 5-8 място.
пп. К*ур за Радо Стойчев, два за Матей Казийски. Шибани боклуци.
пп. К*ур за Радо Стойчев, два за Матей Казийски. Шибани боклуци.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Пичове не знам дали се усещате, ама говорите за хора, които са дали повече на българския волейбол от всички, които са на терена в момента. Имайте малко респект и поне уважавайте техните решения. Нападките ви трябва да са насочени към съвсем различни субекти, заради които се получи тази тъжна за всички волейболни фенове ситуация.THE G.A.M.E написа:acmilan написа:Надявам се сега някои хора като гледат мача по тв да се замислят имат ли поне малко срам или поне неудобство, че оставиха съотборниците си да се мъчат по този начин...
То като им чета последните интервюта, вероятно даже се радват на случващото се ...
Последна промяна от rzEtw на 07 юли 2012 21:55, променено общо 2 пъти.
Laury написа:Абе айде стига сте ги възхвалявали тези поляци, класа мласа видя се че като ги натиснем малко и се осират ( в края на първия гейм) малко повече концентрация трябва ,не са кой знае какво...
Е ако те не са класа, кои тогава са..

Типично за българите независимо за какъв спорт става на въпрос. Вчера като се разбра , че са се класирали и не играха нищо. Срещу Куба щеше да е по-лесно.
rockman написа:Това са МЪЖЕТЕ, които играят за честта на България. Толкова могат. Но не пищят като ощипани, а играят. Ще дойде време и да ни радват.
Някой от тези мъже трябва да са благодарни, че им се дава възможност да играят и да ги видим колко струват.
Тези, който пищят като ощипани явно вече им е писнало да носят отбора на гърба си за сметка на такива като Алексиев.
А и както се вижда каквото и да са направили вече се е забравило, защо да се бъхтят като поне едно благодаря няма.
acmilan написа:Сега Сашо ли стана виновен... Според мен е доста коректен коментатор, нещо много рядко срещано. И да, напълно прав е за липсата на Казийски. И с него сме падали, но такова унижение не съм виждал досега.
И понеже е прав трябва да го повтаря по сто пъти?

rzEtw написа:Пичове не знам дали се усещате, ама говорите за хора, които са дали повече на българския волейбол от всички, които са на терена в момента. Имайте малко респект и поне уважавайте техните решения. Нападките ви трябва да са насочени към съвсем различни субекти, заради които се получи тази тъжна за всички волейболни фенове ситуация.THE G.A.M.E написа:acmilan написа:Надявам се сега някои хора като гледат мача по тв да се замислят имат ли поне малко срам или поне неудобство, че оставиха съотборниците си да се мъчат по този начин...
То като им чета последните интервюта, вероятно даже се радват на случващото се ...
И какво е дал Стойчев на националния отбор?Нещо не се сещам.
RedeviL написа:Laury написа:Абе айде стига сте ги възхвалявали тези поляци, класа мласа видя се че като ги натиснем малко и се осират ( в края на първия гейм) малко повече концентрация трябва ,не са кой знае какво...
Е ако те не са класа, кои тогава са..
Според теб са някакви извънземни ли ?