1982 написа:THE G.A.M.E написа:1982 написа:И той не знае, просто е по-лесно да оправдаем загубата с ненапъване.
Май не си от особено умните, а ? ...![]()
Да, аз съм глупав и не мога да схвана по каква логика ще изберем Полша, отбор който традиционно ни е ужасно труден. Но радвам се, че има гениални умове като теб, които са толкова проницателни. Много ще ми е интересно, ако паднем довечера, как ще се оправдаваш.
Ами относно волейбола, не си от особено схватливите ...
С какво по-точно Куба и Полша се различават ?
Еднакъв стил, еднакви силни страни ...
Еднаква класа ( въпреки победата на поляците в директният мач ) ... Куба също предпочетоха да не се натягат - в последните 2 гейма играха с втората си 6-ца.
Така че, ако бием тази вечер Полша, това означава, че имаме сили да сторим същото и с Куба.
Ако загубим от Полша, къде сме тръгнали ???
Никой от измежду Куба и Полша няма предимство ... Ако не го осъзнаваш това, по-добре да не "анализираш".

Нашите сториха това:
THE G.A.M.E написа:
ако нашите бяха решили да го играят мача снощи, щяха да прекарат поне с 1 час повече в залата, използвайки много по-голям запас от физически и психически сили.
Какво грешно има тук ?
Или викаш, трябваше снощи да си оставим костите на полето, само да бием САЩ ... И днес без никаква свежест да се опитаме да бием - не- по слабият от Полша тим на Куба ... ??? ...