СЛ: България - САЩ 0-3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: СЛ: България - САЩ 0-3 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2012 13:57

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:
1982 написа:И той не знае, просто е по-лесно да оправдаем загубата с ненапъване.

Май не си от особено умните, а ? ... :roll:

Да, аз съм глупав и не мога да схвана по каква логика ще изберем Полша, отбор който традиционно ни е ужасно труден. Но радвам се, че има гениални умове като теб, които са толкова проницателни. Много ще ми е интересно, ако паднем довечера, как ще се оправдаваш.

Ами относно волейбола, не си от особено схватливите ...

С какво по-точно Куба и Полша се различават ?
Еднакъв стил, еднакви силни страни ...
Еднаква класа ( въпреки победата на поляците в директният мач ) ... Куба също предпочетоха да не се натягат - в последните 2 гейма играха с втората си 6-ца.

Така че, ако бием тази вечер Полша, това означава, че имаме сили да сторим същото и с Куба.
Ако загубим от Полша, къде сме тръгнали ???
Никой от измежду Куба и Полша няма предимство ... Ако не го осъзнаваш това, по-добре да не "анализираш". ;)

Нашите сториха това:
THE G.A.M.E написа:
ако нашите бяха решили да го играят мача снощи, щяха да прекарат поне с 1 час повече в залата, използвайки много по-голям запас от физически и психически сили.

Какво грешно има тук ?
Или викаш, трябваше снощи да си оставим костите на полето, само да бием САЩ ... И днес без никаква свежест да се опитаме да бием - не- по слабият от Полша тим на Куба ... ??? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2012 14:10

Според мен и двамата бъркате. Въобще въпросът не е бил дали да изберем Куба или Полша (според мен и срещу двата отбора ще ни е много трудно), а как да спестим максимално физически сили (за да можем все пак да се надяваме на нещо), а не да се втурнем да правим някакъв драматичен мач със САЩ, за които пък мачът беше важен. Така повечето играчи играха по 1-2 гейма и поне трябва да са в нормално състояние. Аз също мисля, че не се напъвахме много снощи и правилно. Това не ни гарантира нищо днес, но обратното щеше да е глупост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 14:18

Добре, схватливият, като не е зор да се напъваме срещу САЩ, защо не даде почивка на Алексиев, Братове, Соколов и т.н., и да пусне резервите ??! Защо хем ги пуска, хем и отбиваме номера ??! Ми те може и да се контузят в този "безсмислен" мач. Пусни там Димитров, Пенчев, Николов и Скримов и си свиркай.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2012 14:19

drvasko98 написа:Според мен и двамата бъркате. Въобще въпросът не е бил дали да изберем Куба или Полша (според мен и срещу двата отбора ще ни е много трудно), а как да спестим максимално физически сили (за да можем все пак да се надяваме на нещо), а не да се втурнем да правим някакъв драматичен мач със САЩ, за които пък мачът беше важен.

Ами то не съм казал аз това, че предпочитаме Полша.
Каза го Найден още преди турнира, като изрично посочи, че понеже Куба са единствените участници в София, които няма да играят на Олимпиадата - Те определено са най-сериозният фаворит тук и ще е добре България да не ги среща до финала.
И аз от тук вадя извод, че от щаба ни са искали да играем повече с Полша, от колкото с момчетата от Карибите. ;)

Иначе за основният аргумент си прав ...
То и с "невъоражено" око се виждаше, че играем ганкиното.
Дори силовите сервиси не бяха изпълнявани с максимална сила ...

Е, в крайна сметка се получи едно запазване на голяма част от силите.
Жалко само, че не предложихме повече емоции на 10-те хиляди в залата ... Ама се надявам нашите, това да го направят тази вечер. :)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2012 14:22

1982 написа:Добре, схватливият, като не е зор да се напъваме срещу САЩ, защо не даде почивка на Алексиев, Братове, Соколов и т.н., и да пусне резервите ??! Защо хем ги пуска, хем и отбиваме номера ??! Ми те може и да се контузят в този "безсмислен" мач. Пусни там Димитров, Пенчев, Николов и Скримов и си свиркай.

Колегата над мен е посочил добре нещата ...
Всички "поиграха" снощи, колкото да не се губи игрови ритъм.

Пак ти го пиша ...
Гледаш изключително от фенска гледна точка и ти убягват основни неща от тази игра.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 14:24

Виж, аз не пиша, че са играли на макс, естествено, че не са. Най-малкото няма как да са максимално мотивирани при вече ясно класиране. Но твърдя единствено, че и не излязоха просто да паднат по-бързо и да се прибират. `щото тук пишете за някакви актьори, Хитър Найден и какви ли не щуротии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2012 14:38

1982 написа:Виж, аз не пиша, че са играли на макс, естествено, че не са. Най-малкото няма как да са максимално мотивирани при вече ясно класиране. Но твърдя единствено, че и не излязоха просто да паднат по-бързо и да се прибират. `щото тук пишете за някакви актьори, Хитър Найден и какви ли не щуротии.

Първо - сори за моята квалификация ... Ама съм малко като малките, когато ме атакуват/квалифицират ненужно - отвръщам веднага. :lol:
Та действително, нямаше нужда да се заяждаме на дребно ... ;)

Иначе това за "хитър Найден" и на мен също ми звучи неадекватно !
Аз вече посочих, че дали Куба, дали Полша ... Все същата - тежка задача.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 юли 2012 22:39

Абе колкото можаха играха това са им възможностите в момента никой не може да им се сърди. Дори и с Матей и Андрей трудно щяхме да бием поляците, просто са прекалено силни.

Върни се в “Волейбол”