18 ч. Световно първенство по Волейбол: България <> Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: 18 ч. Световно първенство по Волейбол: България <> Полша

Мнениеот Трън » 01 окт 2010 19:53

Rodn1 написа:
Трън написа:Браво на нашите!!!

Къде са сега всички храчкалници, които наизскочиха след мача с Чехия.

След Чехите подозирах, но сега съм 100% убеден че всичко беше направено с цел и че сметките на Пранди излезнаха правилни. За да направиш нещо голямо на първенство се иска и акъл :)

Какво имаш предвид ,че сме паднали нарочно?

Имам предвид че като трети в първата група влизаме в групата с Бразилия или с Куба, което значи че ако преминем нататък, ги срещаме еентуално на финала. А знаем, че от всички отбори на световното може би най-неопродолимия за нас си е Бразилия. А падайки от Чехия нямаше какъвто и да е шанс да не се класираме, освен ако Китай не бие Франция 3 0 гейма на по 25 на 13, което и франсетата да искат, няма как да направят. Но затова се иска акъл и увереност в силите ни, че можем да бием Полша. Половината форум след мача с Чехия вече се готвеха да посрещат отбора на летището.

Естествено това са си някакви мои размисли, Пранди може изобщо да не ги е мислил така нещата. Факт е че срещу Чехия нашите НЕ искаха да победят, не гонеха топките отклонени от блокадата ни, не се бориха, не се радваха след спечелена точка. Това за радостта след точка е супер показателно, сами можете да видите разликата с днес.

Досега винаги сме мачкали до четвъртфинал, полуфинал на първенство и след това нищо. Сега Пранди имаше смелостта да пробва нещо различно, за което му правя евала.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 окт 2010 20:00

Само да ви кажа че победителят от нашата група ще отиде в четвъртфинална група с Русия и Сърбия, а вторият (дано да сме ние) ще играе в група с Чехия, Германия или Италия... Не изкам да съм зрител на трибуните в утрешния мач. Струва ми се че топката ще е повече по трибуните, отколкото в полетата на двата отбора :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 окт 2010 20:03

Много силен мач.Смачкахме ги поляците.Мислех,че ще им дадем 1 гейм,ама така е по-добре.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 01 окт 2010 20:04

ros написа:Само да ви кажа че победителят от нашата група ще отиде в четвъртфинална група с Русия и Сърбия, а вторият (дано да сме ние) ще играе в група с Чехия, Германия или Италия... Не изкам да съм зрител на трибуните в утрешния мач. Струва ми се че топката ще е повече по трибуните, отколкото в полетата на двата отбора :lol:

Викаш сега ни е шанса да бием Бразилия, ма пък ние не щем :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 окт 2010 20:06

Сега по-добре да паднем от Бразилия ли или да спечелим ?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2010 20:08

Казийски е просто уникален , баси най - добрия волейболист в света е Българин (bow) !

Офтопик:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 окт 2010 20:10

Middlesbrough написа:Казийски е просто уникален , баси най - добрия волейболист в света е Българин (bow) !

Волейболният Меси е българин :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 20:12

Трън написа:Имам предвид че като трети в първата група влизаме в групата с Бразилия или с Куба, което значи че ако преминем нататък, ги срещаме еентуално на финала. А знаем, че от всички отбори на световното може би най-неопродолимия за нас си е Бразилия. А падайки от Чехия нямаше какъвто и да е шанс да не се класираме, освен ако Китай не бие Франция 3 0 гейма на по 25 на 13, което и франсетата да искат, няма как да направят. Но затова се иска акъл и увереност в силите ни, че можем да бием Полша. Половината форум след мача с Чехия вече се готвеха да посрещат отбора на летището.

Естествено това са си някакви мои размисли, Пранди може изобщо да не ги е мислил така нещата. Факт е че срещу Чехия нашите НЕ искаха да победят, не гонеха топките отклонени от блокадата ни, не се бориха, не се радваха след спечелена точка. Това за радостта след точка е супер показателно, сами можете да видите разликата с днес.

Чесно казано, и аз се замислям, след днешната ни супер - продукция, дали нашите нарочно са се правили на "тргични", за кеф на гаргите ( следващите ни съперници ) ... в предишната ни предварителна група ! ? ?
Това не е за изключване, не беше трудно да се направи сметка, че ще идем в подобна група, ако се класираме трети 3-ти в първия кръг
Група с един изявен супер фаворит ( в случая Бразилия ни се падна ) ... и тим от, "нашата черга" ( в случая Полша ).
Разбира се, Пранди и момчетата трябва да са били супер уверени във възможностите си, че най малкото, ще бият отбора от - "нашата черга" ! ! !
Но, както видяхме днес .... възможностите ни, са доста големички !
Не само, че бихме .... а направо размазахме силен отбор като Полша !
Ако попадането ни в тая група, е замислено като тактически ход, действително .... то - оказа се, уникален ход ! ... :lol:
Евентуална следваща среща срещу Бразилия, ще е чак на финала ! ... :mrgreen:
Освен това, елеминирахме силен и неудобен съперник, като Полша !
Утре обаче, ще е голямото надлъгване с Бразилия ! ... :lol:
Победата за някой от двта тима, ще означава група с Русия ...
А в следващите полуфинални групи, от трите отбора, се класира вече - САМО ПОБЕДИТЕЛЯ !
Група с Италия и Чехия или Куба, изглежда далеч по приемвлива !
Но, ще видим , какво ще стане утре ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2010 20:14

Madridist написа:
Middlesbrough написа:Казийски е просто уникален , баси най - добрия волейболист в света е Българин (bow) !

Волейболният Меси е българин :mrgreen:

няма майтап , напрао неска са гавреше с поляците , квото искаше правеше (bow)

Офтопик:

Върни се в “Волейбол”