СЛ: Бразилия - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Re: СЛ: Бразилия - България
Още ми е чудно, как бразилците хванаха топката, в края на четвъртия гейм!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ЦСКА _завинаги написа:Още ми е чудно, как бразилците хванаха топката, в края на четвъртия гейм!
Това беше уникално наистина
Що се отнася до мача Полша - САЩ, гледам го в момента, май за нас е най-добре двата отбора да си разменят 2 победи с 3:0 или 3:1. Или в най-лошия случай Полша да бие 2 пъти и така да се стигне до директен дуел с тях за второто място във Варна. В никакъв случай не трябва американците да бият 2 пъти, защото тогава и 2 наши победи с поляците може да не ни стигнат, а бразилците и янките могат да се договорят и сме аут. Напоследък доста ги побеждавахме дружина полска, така че се надявам да сме излекували комплекса, който по едно време имахме от тях.

- mistreated
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:При всички положения ще ни трябват 2 чисти победи срещу поляците
Не е задължително... При 2 чисти техни победи и наша загуба от Бразилия утре ще се изравним по точки, но ние ще имаме повече победи от тях. Така ще ни трябват само 3 точки от домакинствата ни във Варна.
Естествено, това с уговорката, че САЩ не спечелят повече от 3 точки в Бразилия, което аз лично не вярвам да направят.
Така че стискайте палци за чисти победи на поляците.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
Доста интересно става в другата група. С тези експерименти, които си правят руснаците май ще останат извън финалите...
mistreated написа:Доста интересно става в другата група. С тези експерименти, които си правят руснаците май ще останат извън финалите...
Кажи по-подробно, че съм от телефона и ми е трудно да търся информац в сайта на Fivb.
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:mistreated написа:Доста интересно става в другата група. С тези експерименти, които си правят руснаците май ще останат извън финалите...
Кажи по-подробно, че съм от телефона и ми е трудно да търся информац в сайта на Fivb.
В момента немците са с 5 точки зад Русия, но имат да играят и 2 мача повече. В момента играят двата отбора помежду си в Германия и резултатът е 2:0 за немците.
А иначе за полския мач, аз не мисля, че става кой знае какъв двубой. Поляците не могат да намерят решение срещу лявата ръка на Кларк и има голяма опасност да загубят с 3:1. Знаех, че са в ужасна форма, но очаквах след 2-те победи над Аржентина поне малко да са си пооправили играта. Засега не виждам как ще бият... Това не е добре за нас.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Третият гейм е умопомрачение за поляците.... Дано вкарат мача в пети гейм.
Само Левски!
Ще е страхотно, ако стигнем финалите, защото ще има доста преодолими отбори.
Само Левски!