Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 16:31

MayDay написа:Във футбола дори не играят малък финал, освен на Световно. Само за протокола. Бронзови медали взимат 3тия и 4тия без мач. :arrow:

И не се дръж като Митьо, щото който много праща по лекари обикновено сам има нужда.... :arrow:

А този как се държи, не виждаш ли, че всичките му коментари са безсмислени и малоумни и така е от както е започнал да пише във форума, с него въобще не може да се води нормална комуникация както е с теб и останалите, които подкрепяте Стойчев и Казийски. С какво 1982 е по различен от "Митьо" за когото пишеш, дори 1982 е много по зле. Аз над месец се опитвам да го накарам да се държи нормално и дори въобще не отговарях на обидите му към мен, но е явно, че трябва да му се обърне внимание и каже истината, че има нещо сбъркано в него за да може да си обърне внимание.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 01 авг 2012 16:36

Ето, че с мен разговаряш нормално, няма нужда да изпадаш в истерия. Нали затова е форум тук, за да се обменят мнения, да се спори. :roll: Доказвай твърденията си с факти, остави лекарите ;)

1982 в случая е прав за малките финали - няма голяма разлика между 3то и 4то място. Това не го казва той или аз, ами се е доказало във времето и различните състезания.

Карай нататък :arrow:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2012 16:42

Разбира се, че коментарите ми са безсмислени. 3-ото място е страхотен успех, 4-ото не е нищо особено, а аз съм малоумен. Хайде успокой се сега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 16:55

MayDay написа:Ето, че с мен разговаряш нормално, няма нужда да изпадаш в истерия. Нали затова е форум тук, за да се обменят мнения, да се спори. :roll: Доказвай твърденията си с факти, остави лекарите ;)

1982 в случая е прав за малките финали - няма голяма разлика между 3то и 4то място. Това не го казва той или аз, ами се е доказало във времето и различните състезания.

Карай нататък :arrow:

Въобще не съм изпаднал в истерия, аз съм на 40 години и се имам за спокойна и уравновесена личност, просто реших да му отговоря по начина по който го прави той. Ако видиш коментара на който го направих ще разбереш защо му отвърнах така.
Във футбола е така, но във волейбола медал получава единствено третият отбор, а четвъртият не взима нищо, а все пак ние говорим за волейбола и третото място в него е с по-голяма стойнос от това да си само финалист. А да правим сравнения и съпоставки на Световната лига с Европейско, Световно първенство и Олимпиада е напълно излишно, стойността на спечелен медал от Световната лига, не е тази като да спечелиш медал от останалите турнири, в тях е доста по-голяма.

Иначе по темата аз си казах мнинеито, ти си каза твоето и предполагам, че с това тя се изчерпва. Остава да се радваме на успехите на отбора и да се надяваме да постигнат нещо голямо. Но каквото и да стене аз ще продължавам да го подкрепям, без да ме интересува кой е президент на БФВ, кой е треньор и кой ще реши да играе или не.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 авг 2012 13:18

marmi52 написа:
parvanoff написа:
marmi52 написа:
8-)

С други думи - всички други са виновни - треньори, състезатели и фенове, само Данчо Лазаров е чист като сълза на кошута ? ... :lol: :lol: :lol:

Вземи напиши нещо смислено бре-кажи защо не са виновни, кой е виновен и защо-не ми говори общи приказки. Някъде да съм казал, че Лазаров е чист като сълза? Сигурно е трудно да забележиш, че по последната ти точка съм казал, че е виновен? ;)

8-)

Какво да ти напиша повече ? :roll:
Дори само фактът, че прогони най-добрия клубен треньор в света и най-добрия нападател в света, които за наше щастие са българи е достатъчен, този човек да си вземе шапката и да се махне от българския волейбол завинаги !
Момчетата днес играха за БЪЛГАРИЯ, а не за Данчо Лазаров ! ;)

Кога и кой го е обявил за най-добрия клубен трньор, че такава нагарда никога и никой не му е давал?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 02 авг 2012 15:49

Айде включи се друг трибуквен бот. Сега на теб ли да почваме да ти обясняваме? На всички по отделно :lol:

3 пъти поредни шампион на Италия, 3 пъти поредни шампион на Европа, 3 пъти поредни шампион на света. От 4 опита три златни и един сребърен медал не е зле :oops: Я кажи някой друг треньор с такива успехи, ама без Айден Айденов - Служебния :lol: Той е извън класациите, единствения който с "айде айде" чертае тактики, схеми, надъхва, успокоява и въобще всичко в едно :oops:

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 02 авг 2012 16:30

MayDay написа:Айде включи се друг трибуквен бот. Сега на теб ли да почваме да ти обясняваме? На всички по отделно :lol:

3 пъти поредни шампион на Италия, 3 пъти поредни шампион на Европа, 3 пъти поредни шампион на света. От 4 опита три златни и един сребърен медал не е зле :oops: Я кажи някой друг треньор с такива успехи, ама без Айден Айденов - Служебния :lol: Той е извън класациите, единствения който с "айде айде" чертае тактики, схеми, надъхва, успокоява и въобще всичко в едно :oops:

Два пъти е шампион на Италия!

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 09 авг 2012 01:01

Разбира се, че ги подкрепям и много добре знам защо и съм обяснявал десетки пъти само в този форум, но ми писна да се повтарям, а и не е сега моментът :) Честито за победите :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 авг 2012 01:04

Какви Стойчев и Казийски, имаме си Найден и Цецо Соколов 8-)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 авг 2012 01:05

Viktor4o_Rs написа:Какви Стойчев и Казийски, имаме си Найден и Цецо Соколов 8-)

Плачи и Алексиев :)

Върни се в “Волейбол”