България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Спират правата на Матей Казийски за 2 години

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2012 11:34

Пълни глупости, къде пише, че е задължително даден състезател да се състезава за национален отбор?
Тези журналисти тотално изперкаха.

Хипотетично, Бербатов отказ да играе за националният отбор и по силата на кой закон може да му спрат правата да не играе за клубен отбор чиято собственост е?
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 юли 2012 11:36

Едва ли това ще стане ;) Пиявицата Лазаров рано или късно ще бъде изритан и Матей ще се върне ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 юли 2012 11:38

Отново някой си прави реклама на гърба на известен спортист. И какво като му отворят сайта няколко стотици пъти, или му купят още 100 броя от вестника. С какво помагат на държавата? С какво допринасят за развитието на спорта? ЖАЛКА РАБОТА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 03 юли 2012 11:43

ros написа:Отново някой си прави реклама на гърба на известен спортист. И какво като му отворят сайта няколко стотици пъти, или му купят още 100 броя от вестника. С какво помагат на държавата? С какво допринасят за развитието на спорта? ЖАЛКА РАБОТА

Специално аз нямам нищо общо с никой сайт, не съм искал никого да рекламирам. Но все пак съм забелязал, че тази група сайтове не са чак толкова по евтините сензации. Както и да е, това е от минорно значение.

Това, което е важно е, че вече достатъчно лоши сценарии ни струваха доскоро невероятни, а се случиха на 100%. Вече не би ме изненадало дори и това да се случи.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 юли 2012 11:46

DamonHill написа:
ros написа:Отново някой си прави реклама на гърба на известен спортист. И какво като му отворят сайта няколко стотици пъти, или му купят още 100 броя от вестника. С какво помагат на държавата? С какво допринасят за развитието на спорта? ЖАЛКА РАБОТА

Специално аз нямам нищо общо с никой сайт, не съм искал никого да рекламирам. Но все пак съм забелязал, че тази група сайтове не са чак толкова по евтините сензации. Както и да е, това е от минорно значение.

Това, което е важно е, че вече достатъчно лоши сценарии ни струваха доскоро невероятни, а се случиха на 100%. Вече не би ме изненадало дори и това да се случи.

Не ти бе, аз имах предвид всички драскачи на просотии в България.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 03 юли 2012 11:58

Като искат да правят революция във федерацията, да правят...
Но не е това начина.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 юли 2012 12:00

mmitko написа:Като искат да правят революция във федерацията, да правят...
Но не е това начина.

Я дай предложение за твоя правилен начин...

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 03 юли 2012 12:10

ros написа:
Но не е това начина.

А ти дай предложение - кой да бъде новият шеф на федерацията и кои хора да са в управителния съвет.Предложи 20 имена , обаче нито едно име да не съвпада с човек от сегашната управа /нали са лоши и некадърни /.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 юли 2012 12:21

А кога ще спрат Лазаров?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 03 юли 2012 12:23

ros написа:
Но не е това начина.

Ами когато премине Световната Лига и Олимпиадата... има достатъчно време
А сравнението на Казийски и Бербатов е неоснователно.
Бербатов се отказа когато приключиха квалификации, а Казийски в най-важният момент за националният отбор.
Все пак клубовете избират президент на федерацията, а не треньора на националите и те трябва да променят управлението във федерацията.

Върни се в “Волейбол”