Кой беше прав - Полша или България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой беше прав - Полша или България?
Тука няма смисъл да се пише, пълно е с хейтъри .. Явно трябва да се примиря, че тук няма да има промяна на мисленето .. Нещастници сме и такива ще си останем 

вие случайно да сте чували приказката - "губиш битката, но печелиш войната" - това точно олицетворява поведението на поляците, бразилците и те са го правили и кой ли не още - само нашите го играят честни Мари.... кви морали, кви пет лева - осраха се първия мач като начинаещи, после тръгнали чест и достойнство да печелят. Или биеш наред и срещаш Русия на финала и там квото стане или си заминаваш....
Последна промяна от IOTUR4O на 16 сеп 2011 10:50, променено общо 1 път.
- wicked1913
- Контакти:
Ами това е ... олицетворение на живота,поне според мен.
Ако имаш някакъв морал,чувство за чест,не си алчен и винаги играеш по правилата... си мачкан от живота, за сметка на всичко останало,което е от другата страна на въртележката - алчност,подлост,никакъв морал и така.
Аз съм доволен от решението на нашите,догодина сме домакини на Световната Лига и очакваме пАляците и бразилците за реванш!
Пълна подкрепа за Радо Стойчев.
Ако имаш някакъв морал,чувство за чест,не си алчен и винаги играеш по правилата... си мачкан от живота, за сметка на всичко останало,което е от другата страна на въртележката - алчност,подлост,никакъв морал и така.
Аз съм доволен от решението на нашите,догодина сме домакини на Световната Лига и очакваме пАляците и бразилците за реванш!
Пълна подкрепа за Радо Стойчев.
фалшива коса - фалшив футбол!
Заставам твърдо зад Националния отбор по волейбол и мисля, че постъпиха правилно. Трябва да се играе винаги за победа и да се защитава честта на страната. Знам, че малко хора има , който мислят като мен в днешния свят оправляван от пари, но за мен понякога това си остава най-важното и то именно в такива случаи. Подкрепям Радо Стойчев, който каза че и за в бъдеще ще казва на момчета да играят само за победата.
Както казва известната песничка: " Победа и пак победа, ние пеем САМО ЗА ПОБЕДА..."
Квотата за Олимпийските игри ще я спечелим в София.
Както казва известната песничка: " Победа и пак победа, ние пеем САМО ЗА ПОБЕДА..."
Последна промяна от crazy_one на 16 сеп 2011 10:54, променено общо 1 път.
LIVERPOOL RULZZ
crazy_one написа:Заставам твърдо зад Националния отбор по волейбол и мисля, че постъпиха правилно. Трябва да се играе винаги за победа и да се защитава честта на страната. Знам, че малко хора има , който мислят като мен в днешния свят оправляван от пари, но за мен понякога това си остава най-важното и то именно в такова случай. Подкрепям Радо Стойчев, който каза че и за в бъдеще ще казва на момчета да играят само за победата.
+1 На същото мнение съм

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:crazy_one написа:Заставам твърдо зад Националния отбор по волейбол и мисля, че постъпиха правилно. Трябва да се играе винаги за победа и да се защитава честта на страната. Знам, че малко хора има , който мислят като мен в днешния свят оправляван от пари, но за мен понякога това си остава най-важното и то именно в такова случай. Подкрепям Радо Стойчев, който каза че и за в бъдеще ще казва на момчета да играят само за победата.
+1 На същото мнение съм
+2 (това казвам и аз !!)
- thehellriser
- Контакти:
За да станем още по-голям отбор не трябва да се подбира,а да се бие наред....А това, че играхме срещу Русия на 1/4 се дължи на глупаво измислените баражи на 2-те и 3-тите отбори + загубата ни първия мач!
Тази дискусия нямаше да се води сега, ако просто от FIVB бяха направили еднакви регламенти за всички първенства, подобни на футбола и баскетбола. Играеш групите за победа, ако си първи - играеш с/у по-слабия, ако си 2-ри, играеш с/у по-силния.
Наистина ме дразнят тези цигански номера, но не можем да ги виним напълно след като те само ядат баницата, а някой друг е баламата, че им я дава.
Наистина ме дразнят тези цигански номера, но не можем да ги виним напълно след като те само ядат баницата, а някой друг е баламата, че им я дава.

- captain_drifuss
- Контакти:
turbogena написа:crazy_one написа:Заставам твърдо зад Националния отбор по волейбол и мисля, че постъпиха правилно. Трябва да се играе винаги за победа и да се защитава честта на страната. Знам, че малко хора има , който мислят като мен в днешния свят оправляван от пари, но за мен понякога това си остава най-важното и то именно в такова случай. Подкрепям Радо Стойчев, който каза че и за в бъдеще ще казва на момчета да играят само за победата.
+1 На същото мнение съм
+1 Горд съм, че България не играе курвенски номера! горд съм, че имаме треньор и отбор, който не се страхува да излезе рано срещу супер фаворита на Европейското първенство! Горд съм, че имаме мъже, които запазиха честта си и че това не се случва за първи път и се надявам да е нещо, с което ще сме известни в света на волейбола!
Има кога да си спечелим квотите за ОИ, има кога да бием Поляците и няма нужда да се жалваме сега от съдбата. Нашите изгубиха мача със Словакия и си носят последиците от това, но ние трябва да подкрепим- те поне не изгубиха честта си! пожелавам им успех и дано по-скоро разгърнат големия си потенциал и спечелят най-накрая златото, което заслужават!
TheClub написа:turbogena написа:crazy_one написа:Заставам твърдо зад Националния отбор по волейбол и мисля, че постъпиха правилно. Трябва да се играе винаги за победа и да се защитава честта на страната. Знам, че малко хора има , който мислят като мен в днешния свят оправляван от пари, но за мен понякога това си остава най-важното и то именно в такова случай. Подкрепям Радо Стойчев, който каза че и за в бъдеще ще казва на момчета да играят само за победата.
+1 На същото мнение съм
+2 (това казвам и аз !!)
+3