Отново подигравка с феновете на волейбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Отново подигравка с феновете на волейбола

Мнениеот Pichichi » 08 авг 2011 17:13

Боко построи цяла зала , сега следобед ще седне и ще напише набързо един сайт , а може и да дойде и на касите да продава билети !!!
:lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 авг 2011 17:14

В България има едно много интересно явление. От една страна понякога се дават пари за всевъзможни недомислици (например в нашата фирма купиха проектор за около 5000 евро), пилеят се всевъзможни ресурси; да не говорим за сметките и бакшишите, които оставят господата със заплати от главен-мениджър нагоре, когато отидат на ресторант и дискотека. Но когато трябва да се отдели сумичка за назначаване на още някого или просто за някакво мижаво увеличение на заплатите, измислят се всевъзможни уравдания, то не са караници, то не са спорове и криеници, само и само да не се даде тази "колосална" сума. Конкретно за случая със зала "Арена Армеец", дадоха 90 млн. за строителството, а не могат да назначат още три касиерки. За сайта важи същото. Директори, мениджъри, помощници и всякакви други баласти обаче, вероятно има доста. Ужас!!!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 08 авг 2011 17:27

Pichichi написа:Боко построи цяла зала , сега следобед ще седне и ще напише набързо един сайт , а може и да дойде и на касите да продава билети !!!
:lol:

Може и подземен паркинг да изкопае тия дни :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 авг 2011 17:38

Докога разни лелки които ги мързи да гледат ще продават билети.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 авг 2011 17:52

grasiani написа:Докога разни лелки които ги мързи да гледат ще продават билети.

8-)

Докато в България всичко става с връзкарство ! :evil:
Тази лелка да не мислите, че е просто случайна някоя ... ?! В тая нова, голяма зала кой знае какви заплати им дават и пак са набутали "наши хора" ...
Хубавото е, че има нетърпимост към това ! Поздравявам автора на темата !!! Не трябва да се примиряваме и да търпим, а да РЕВЕМ кански срещу всяка простотия и нередност у нас. Иначе родината ни няма да се оправи никога !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 авг 2011 19:11

Ама вие големи фенове на волейбола се извъдихте в тази страна бе, ще кажеш, че от малки сте почнали да играете. Голяма мания да го видиш този национален отбор и тая зала, куцо, кьораво, сакато ще се избие за билети. Нищо че половината сигурно и правилата на играта не знаят. А в същото време отборите от мъжката и женска национална дивизия играят само пред 20-тина свои роднини и приятели. Но така са "феновете на волейбола" от нас.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2011 20:05

boys85 написа:Ама вие големи фенове на волейбола се извъдихте в тази страна бе, ще кажеш, че от малки сте почнали да играете. Голяма мания да го видиш този национален отбор и тая зала, куцо, кьораво, сакато ще се избие за билети. Нищо че половината сигурно и правилата на играта не знаят. А в същото време отборите от мъжката и женска национална дивизия играят само пред 20-тина свои роднини и приятели. Но така са "феновете на волейбола" от нас.

Не те познавам, но ти, когато слушаш музика знаеш ли правилата за композирането и?А когато гледаш филм, знаеш ли как се режисира, снима и монтира?

Аз предлагам лично Фандъкова и Нейков да работят на касите, а Мухобойко да паркира колите навън :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 авг 2011 20:27

Кашчей написа:Не те познавам, но ти, когато слушаш музика знаеш ли правилата за композирането и?А когато гледаш филм, знаеш ли как се режисира, снима и монтира?

Аз предлагам лично Фандъкова и Нейков да работят на касите, а Мухобойко да паркира колите навън :twisted:

Не е същото и добре го осъзнаваш. Не мога аз да се бия за билети за някой току що излязъл филм, само защото е страшно популярен, а през живота си да не съм гледал и един филм и да не знам какво представлява филмовото изкуство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2011 20:33

boys85 написа:
Кашчей написа:Не те познавам, но ти, когато слушаш музика знаеш ли правилата за композирането и?А когато гледаш филм, знаеш ли как се режисира, снима и монтира?

Не е същото и добре го осъзнаваш. Не мога аз да се бия за билети за някой току що излязъл филм, само защото е страшно популярен, а през живота си да не съм гледал и един филм и да не знам какво представлява филмовото изкуство.

Напротив, можеш!

Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 авг 2011 20:50

Кашчей написа:Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.

Забрави откъде почнахме дискусията, дали аз мога при тези обстоятелства да ходя. И точно това ме дразни, във Варна много такива хора бързаха да си купят билет, същото ще бъде и в София. Най-модерното спортно събитие в страната в момента е мач на този отбор. И ще продължи докато националният отбор отново не потъне в посредствеността да му ходят колкото на еквивалентния му баскетболен отбор примерно.

Върни се в “Волейбол”