Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Re: Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Мнениеот ip1912 » 25 юли 2011 11:50

don написа:Които си мисли, че нещо преувеличавам или си измислям ;)

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=36831

ей мрън-мрън само в линка даден от теб се казва че ще бъдат раздадени билети на големи български спортисти и на спортни федерации . 5000 безплатни пропуска малко ли са как все за нещо ще негодувате бе хора

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юли 2011 11:53

Вие,ако си мислите,че ще дойдат повече от 500 политици,даже тая цифра е много.Другите официални гости ще са споритсти,треньори,ръководители нормално е да заслужават билети.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2011 11:55

Касите бяха отворени 6-7 мин. и в никакъв случай не са дали 2000 билета,а даже една от жените каза, че са дали към 800 което пак е смешно, защото не повече от 20 човека минаха на едната каса, горе-долу още минаха и по другата...максимум да бяха минали 100 човека на четирите каси които бяха отворени, като дават по макс. два билета на човек което значи двеста билета за 7 мин. след което се чакаше 30 мин. за нови билети които идвали от Министерството - припадай :mrgreen: ! Голяма част от хората които са пред залата няма да влезнат предвид факта,че ще има само 5 000 билета.На някои хора билетите им бяха на различни места, полицай започна да се заяжда с някакво момче, че попита нещо жената която даваше билетите...иначе полицията беше пред касите и пазеше да не се стига до ексцесии и аз поне докато бях нямаше проблеми. Дано поне организацията в събота е на ниво :)
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2011 11:56

Редих се днес 2 часа.Първо касите работиха 4-5 пъти за по 5 минути,а през останалото време не.Накрая половин час ни мотаха докато излезе една ***** да ни обяснява,че билетите били свършили...Интересно как,като раздаваха по 2 билета на човек и касите работеха общо около 30 минути,свършиьа тези билети...Ай сиктир,явно в нашата мила държавица всичко е за "ВИП-аджиите",а за нормалните хора не...Всъщност ще се сетят за нас догодина на финалите на Световната Лига,когато трябва да се плащат по 20-тина евра и ще мърморят,че залата не била пълна..Ама то след такова неуважение,какво да се очаква...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 юли 2011 12:04

Шамар да е на аванта да е.Пуснаха безплатни билети и юруш на маслините както казва майка ми.Явно няма да се добера до новата зала да гледам волейболните национали.Такъв ми бил късмета.Но не се отчайвам,че няма да гледам "шоуто" за публиката и зарята.Предпочитам да дам 5,10,15... лева но да знам,че съм ги дал и ще имам билет,който ще запазя в колекцията си.Дано тези "късметлии",които са се сдобили с безплатен билет да се насладят на шоуто. ;)

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 25 юли 2011 12:05

Ей сега се връщам от залата и ви гарантирам че, повече от 2000 билета не са раздадени просто ни направиха на смешници за пореден път
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 25 юли 2011 12:06

gilento93 написа:Шамар да е на аванта да е.Пуснаха безплатни билети и юруш на маслините както казва майка ми.Явно няма да се добера до новата зала да гледам волейболните национали.Такъв ми бил късмета.Но не се отчайвам,че няма да гледам "шоуто" за публиката и зарята.Предпочитам да дам 5,10,15... лева но да знам,че съм ги дал и ще имам билет,който ще запазя в колекцията си.Дано тези "късметлии",които са се сдобили с безплатен билет да се насладят на шоуто. ;)

Ти май нещо не си много в час
ИзображениеИзображение

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 25 юли 2011 12:10

И са кво - има ли билети и има ли смисъл да бия път от Люлин или не ? ?? :x

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 юли 2011 12:12

toffees написа:
gilento93 написа:Шамар да е на аванта да е.Пуснаха безплатни билети и юруш на маслините както казва майка ми.Явно няма да се добера до новата зала да гледам волейболните национали.Такъв ми бил късмета.Но не се отчайвам,че няма да гледам "шоуто" за публиката и зарята.Предпочитам да дам 5,10,15... лева но да знам,че съм ги дал и ще имам билет,който ще запазя в колекцията си.Дано тези "късметлии",които са се сдобили с безплатен билет да се насладят на шоуто. ;)

Ти май нещо не си много в час

И кое не ми е в час да те питам?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2011 12:14

levskar4e_forever написа:И са кво - има ли билети и има ли смисъл да бия път от Люлин или не ? ?? :x

Няма :(
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Волейбол”