Русия спечели финалите на Световната лига !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Русия спечели финалите на Световната лига !

Мнениеот pesho_1913 » 11 юли 2011 11:30

Максим и контузен пак ги разкова! 8-)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 юли 2011 11:33

Нищо изненадващо... :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 11 юли 2011 11:52

pomiqrat написа:Соцлагера мармалад поздравява любимите си братушки. Цяла тема има за лигата, ама да пуснем нова.

Ти мод ли си къв си? 8-)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юли 2011 12:48

gamaun написа:
pomiqrat написа:Соцлагера мармалад поздравява любимите си братушки. Цяла тема има за лигата, ама да пуснем нова.

Честито на братушките!
Винаги съм щастлив, когато наши хора постигат успехи, а по-наши от руснаците няма ;)
Надявам се, че сега още повече ще се оценят двете ни победи в групата срещу тях. Те, за разлика от бразилците, никога не играят сметкаджийски и симулативно.

Само дето ги бихме веднъж :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 13:25

siniq_fen написа:
gamaun написа:

Честито на братушките!
Винаги съм щастлив, когато наши хора постигат успехи, а по-наши от руснаците няма ;)
Надявам се, че сега още повече ще се оценят двете ни победи в групата срещу тях. Те, за разлика от бразилците, никога не играят сметкаджийски и симулативно.

Само дето ги бихме веднъж :mrgreen:

И то сметкаджийски руснаците паднаха, за да не играят сърбите в Полша.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 13:26

gamaun написа:

Честито на братушките!

Винаги ми е смешно, когато някой си мисли, че имаме нещо общо с руснаците

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 юли 2011 13:29

8-)

Нещо те дразни темата ли ?
Мен няма как да ме обвините в русофилство и комунизъм. Нямам нито един член на Партията в рода. Самият аз никога не съм бил нито член, нито симпатизант на БКП.
Дори се самоопределям като антикомунист, ама от истинските, а не тези от сДС, ДСб и милиционерския ГЕРБ ! :lol:
Въпреки това не смятам руснаците за враг. Виждам недостатъците на онази система. Отчитам и грешките. Осъждам я !
Това обаче вече е минало. Далеч по-страшно е настоящето, а бъдещето ще е кошмарно ...
Пред системата на Нов Световен Ред, системи като комунистическата и фашизма направо пасти да ядат.
Защо ли ? Ами, защото Господарите от Новия Световен Ред искат да владеят не само физически, но и мисловно всяко човешко същество. И вече го правят ...
Най-доброто доказателство за това сте вие, на които ви промиха мозъците да мразите руснаците.
Русия е била, Е и ще бъде огромна държава с безброй природни богатсва.
Руснаците са играли много важна роля в нашата история. Неведнъж са ни помагали за разлика от Запада !
Трябва да не си българин или да не си наред, за да смяташ чернокожите англичани и американци по-близки от белия руски народ ! Да не говорим за Източното Православие, славянството и т.н. Все неща, които ни правят твърде близки с руснаците. Дори писмеността, която сме им дали, пак ни сближава много !!!
За да разбираш един руснак какво ти говори, не е нужно да си изучавал специално руски език. Не така стоят нещата с американците и англичаните обаче ...
Колкото и да ви промиват мозъците, рано или късно България отново ще се прегърне с кръвните си братя и ще загърби афроамериканците и афроангличаните ... :lol:
Чисто географски Русия е твърде близо до България, за да ни накара някой да я чувстваме далечна ...
Ето затова, искрено се радвам на всеки успех на руския народ ! :)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 13:45

Русия никога не ни е помагала :!: :!: :!: Недей писа освободителната война, защото е извършена изцяло от техни си интереси, а не с цел да помогнем на българите. По-скоро ние сме им помогнали като сме им създали език, за да се ограмотят малко. Да им благодарим и за 40-те години комунизъм, в който десетки предприемчиви българи биват избити и имуществото им отнето и 40 години, след които не можем да се съвземем вече 21-а, а след 5 века робство за същия период от време се превръщаме в една от двете водещи икономики в Европа. Поклнон :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 13:47

Нямаме никаква кръвна връзка с това племе.

Потребителски аватар
Съветски Комунист

Мнениеот Съветски Комунист » 11 юли 2011 14:54

Преди малко побърках в спортния раздел моите приятели от форума на ЦСКА, наспамих и на лични съобщенвия поне 5- души ураааа!!! Дъртата джадия Добромир Мечкаров щеше да получи удар.
Последна промяна от Съветски Комунист на 23 май 2016 15:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”