Новият Ранкинг след края на Световната Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Новият Ранкинг след края на Световната Лига

Мнениеот Tommi » 09 юли 2011 16:38

vladitol написа:Не класацията в момента е важна , важно е да си починат тези 10 дена , да се съсредоточат в/у подготовката си за Европейското , и Септември защо да не очакваме златните медали да пристигнат на летище София и посрещане с около 50 хиляди души , Нека да помечтаем ! :)

Нито един европейски отбор не може да победи Съюза, но с малко шанс може да играем финал и да си тръгнем със сребро. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 09 юли 2011 17:17

и не само европейски...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2011 18:01

Tommi написа:
vladitol написа:Не класацията в момента е важна , важно е да си починат тези 10 дена , да се съсредоточат в/у подготовката си за Европейското , и Септември защо да не очакваме златните медали да пристигнат на летище София и посрещане с около 50 хиляди души , Нека да помечтаем ! :)

Нито един европейски отбор не може да победи Съюза, но с малко шанс може да играем финал и да си тръгнем със сребро. ;)

Айде, айде, не ги превъзнасяйте толкова. Ако искаш да питаме Полша, Испания, Франция, и Сърбия, дали руснаците са непобедими? Защото това са 4-те отбора, които ги спряха на последните 2 европейски и 2 световни първенства. Тук можем да прибавим и нас, като ги бихме за третото място на миналото европейско.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 09 юли 2011 18:05

Да бе да , и какво правят италианците толкова напред ? :roll:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юли 2011 18:07

mistreated написа:
Tommi написа:

Айде, айде, не ги превъзнасяйте толкова. Ако искаш да питаме Полша, Испания, Франция, и Сърбия, дали руснаците са непобедими? Защото това са 4-те отбора, които ги спряха на последните 2 европейски и 2 световни първенства. Тук можем да прибавим и нас, като ги бихме за третото място на миналото европейско.

От значение е моментното състояние на отборите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2011 18:10

Реално Сърбия и Италия са по слаби отбор от нас към момента !

На мен не ми трябват сметки ...

1. Русия/Бразилия
3.САЩ/Куба
5.Аржентина/България

Т'ва е според мен КЪМ МОМЕНТА ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2011 18:11

Tommi написа:От значение е моментното състояние на отборите.

Ами тогава не казвайте, че никой не може да ги победи, като фактите говорят съвсем друго. Както казах, те са отбор, който мачка и стряска всички, до момента, в който се опре до решителен мач.
Представи си каква психика имат, след като загубиха спечелен мач на финала на европейското у дома срещу...... Испания!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юли 2011 18:28

mistreated написа:

Ами тогава не казвайте, че никой не може да ги победи, като фактите говорят съвсем друго. Както казах, те са отбор, който мачка и стряска всички, до момента, в който се опре до решителен мач.
Представи си каква психика имат, след като загубиха спечелен мач на финала на европейското у дома срещу...... Испания!

Ще повторя, че е важно сега как се представят, а не преди две или четири години.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2011 18:29

Tommi написа:
mistreated написа:

Ще повторя, че е важно сега как се представят, а не преди две или четири години.

Аз ти обяснявам, че винаги са така. Ако ти гледаш волейбол от 2-3 години, аз гледам от 20. Просто казвам да не се превъзнасяш от силната им игра, те винаги така си играят. Това не значи, че не могат да загубят.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 юли 2011 18:49

8-)

Разбирам нетърпението на повечето от вас да видят България най-после на върха във волейбола. Някой много правилно беше писал, че вече доста години имаме невероятни състезатели и все нещо не ни достига да спечелим някой значим трофей.
Мисля, че това време наближава ! :)
Ще го направи точно сегашния ни състав, с точно този треньор ! Даже знам и кога ще стане ... Догодина на финалите на Световна лига в София !!! :)
На наша земя, където всички, които са ни прецаквали през годините ще бъдат посрещнати във "врящия котел" на новата "Арена София" !!! :twisted:
Не се съмнявам, че тогава всички - и Господ, и съдиите, и спортното щастие ще бъдат с нас !
По-важното е, че дотогава отборът ни ще бъде достатъчно обигран в този му вид и с този треньор. Старите няма да са прекалено стари, а младите ще понатрупат опит и самочувствие, които все още нямат.
Разбира се, няма нищо лошо да помечтаем за европейска или световна титла още до края на тази година ...
Ако не титла, то поне медали с благороден оттенък ... ;)
Дай, Боже ! :)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Волейбол”