България-Япония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Япония
Както и да смятаме резултатите накрая ще ни трябва поне една победа над Русия.Сърбите не знам какво си правят с отбора, но натрупаха загуби срещу Финландия, Португалия и Аржентина... оставащите им мачове далеч не са протоколни 
Empty написа:Както и да смятаме резултатите накрая ще ни трябва поне една победа над Русия.Сърбите не знам какво си правят с отбора, но натрупаха загуби срещу Финландия, Португалия и Аржентина... оставащите им мачове далеч не са протоколни
Е ако Бразилия остави на 2 място Полша прецаквайки САЩ всички 2ри минават, а според мен това не е изключено
runnersa написа:enguerino написа:bekono написа:Две чисти победи от по 3-0
+1 Така със сигурност ще сме с точка повече от Полша и САЩ преди мачовете с руснаците
Страшно ама после САЩ имат два мача с гранда Пуерто Рико, а ние с Руснаците които с какъвто и състав да играят ще им се иска да на прецакат!А пък и мачовете на Сърбия с Португалия и Аржентина не виждам да са много тежки и двата отбора доколкото знам са доста под нивото на Сърбия! Къде по-яко е да си домакин на Аржентина отколкото на Русия!
Големия ни шанс е нова победа с 3/0,1 на Бразилия срещу САЩ с което си гарантират 1 място и да пуснат 4т в двата мача срещу Полша защото Щатите принципно им са по-кофти съперник и с победата си в Бразилия по-рано отново го доказаха!
Дори и да не стане така Щатите ако днес паднат чисто могат да стигнат само 21т дори и да са 2 на нас ще ни трябват 3т срещу Русия да ги минем ако си размажем сега Японците разбирасе! Но трябва да се надяваме Бразилия да бие САЩ защото иначе сметките стават доста сложни!
Не си прав само в едно. Аржентина е абсолютния лидер в нейната група (макар вчерашната загуба) ,така че за момента няма как сърбите да са над нивото на Аржентина.

runnersa написа:Empty написа:Както и да смятаме резултатите накрая ще ни трябва поне една победа над Русия.Сърбите не знам какво си правят с отбора, но натрупаха загуби срещу Финландия, Португалия и Аржентина... оставащите им мачове далеч не са протоколни
Е ако Бразилия остави на 2 място Полша прецаквайки САЩ всички 2ри минават, а според мен това не е изключеноСърбите ако се вземат в ръце могат да си бият с 3/0,1 и Португалия като гост и Аржентина като домакин!
Няма да е лесно да ги минем, но ще видим!
Явно нещо става там, но при тази ситуация ще се мобилизират и е вероятно да не изпуснат точки до края, а за нас това е доста по-трудно...
Бразилците са такава сган ,така че не се съмнявам да го направят това. Поне този път ще е в наша полза.

Страшно ама после САЩ имат два мача с гранда Пуерто Рико, а ние с Руснаците които с какъвто и състав да играят ще им се иска да на прецакат!
А пък и мачовете на Сърбия с Португалия и Аржентина не виждам да са много тежки и двата отбора доколкото знам са доста под нивото на Сърбия! Къде по-яко е да си домакин на Аржентина отколкото на Русия!
Големия ни шанс е нова победа с 3/0,1 на Бразилия срещу САЩ с което си гарантират 1 място и да пуснат 4т в двата мача срещу Полша защото Щатите принципно им са по-кофти съперник и с победата си в Бразилия по-рано отново го доказаха!
Дори и да не стане така Щатите ако днес паднат чисто могат да стигнат само 21т дори и да са 2 на нас ще ни трябват 3т срещу Русия да ги минем ако си размажем сега Японците разбирасе! Но трябва да се надяваме Бразилия да бие САЩ защото иначе сметките стават доста сложни!
[/quote]
Не си прав само в едно. Аржентина е абсолютния лидер в нейната група (макар вчерашната загуба) ,така че за момента няма как сърбите да са над нивото на Аржентина.[/quote]
Да сега видях, но си е във възможностите на Сърбия като домакин да ги бият и то чисто!
Все си мисля, че е по-лесно да се домакинства на тях отколкото на Русия! 
Не си прав само в едно. Аржентина е абсолютния лидер в нейната група (макар вчерашната загуба) ,така че за момента няма как сърбите да са над нивото на Аржентина.[/quote]
Да сега видях, но си е във възможностите на Сърбия като домакин да ги бият и то чисто!
runnersa написа:Да сега видях, но си е във възможностите на Сърбия като домакин да ги бият и то чисто!Все си мисля, че е по-лесно да се домакинства на тях отколкото на Русия!
Това е ясно - аз казах ,че с всичко друго написано от теб съм съгласен.

Момчета, не правете сметки ... няма смисъл с тази игра да ходим да се излагаме на финалите.Според мен е много по-важно да подобрим играта си в следващите месеци и да се представим добре на европейското 
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- Sofiaatowern
- Контакти:
JalkiSte написа:Момчета, не правете сметки ... няма смисъл с тази игра да ходим да се излагаме на финалите.Според мен е много по-важно да подобрим играта си в следващите месеци и да се представим добре на европейското
Именно заради този начин на мислене винаги си оставаме без каквито и да е медали от първенствата, защото обикновено отлагаме едно заради друго, а като отидем на другото се оказваме пълен провал. Досега оправданието е, че нямаме достатъчно време за подготовка и момчетата не са се сработили, въпреки че има отбори, които са имали много по-малко време за подготовка.. Очаквам да видя какво ще е опрадванието за Европейското.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Да си вземем 6 точки от двата мача с Япония, преди да почнем със сметките без кръчмар
Всичко си зависи от нас, дано за мачовете с Русия се оправят всичките ни контузени 
Бразилските тарикати като нищо могат да прецакат американците иначе, съгласен съм. Сърбите паднаха 1 път от Португалия в Сърбия, дано се провалят отново
Бразилските тарикати като нищо могат да прецакат американците иначе, съгласен съм. Сърбите паднаха 1 път от Португалия в Сърбия, дано се провалят отново
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 25 юни 2011 16:15, променено общо 1 път.