Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Мнениеот Beck's » 11 юни 2011 16:15

banderas13 написа:Такива ливади сме, че нямам думи. Май Жеков вече е за пенсия. Разгадават му всеки пас и блока им е перфектен.

Той никога не е бил за нациоаналния, лекенцето.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 юни 2011 16:26

Няма го Теди отзад, пермаментно си нямаме спокоен разпределител на който да може да се разчита, а от олимпиадата в Пекин насам сме и без главния си посрещач Пламен Константинов.
Ако си спомняте в силните години на това поколение, дупката в посрещането ни бе Матей, а сега именно той трябва да се нагърбва, при това и контузен. Мисълта ми е, че нямаме посрещач на ниво, а Андрей доубива и малката останала искрица в играта ни. По подобие на футбола имаме уникални нападатели (Матей - Бербатов, Владо - Марто), но няма кой да ги захранва с топки.

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 11 юни 2011 16:28

Според мен г-н Стойчев не става за национален селекционер.Пранди беше и ще си остане класи над него.Едно е в Тренто да имаш събрани най добрите играчи в света др. е да имаш ограничения избор от играчи в националния отбор.Като вижда че Матей е с контузия, защо не го махне?Защо Боян Йорданов не е резервен диагонал на Владо Николов?Много жалко при този треньор според мен няма да имаме успехи!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 11 юни 2011 16:36

какво изненадващо има че ни бият големите отбори :shock: ние винаги сме имали един от топ 10 отборите по волейбол но да се мерим с Бразилия,Русия,Полша,САЩ не можем по-добри са от нас
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 11 юни 2011 16:38

Абе тоя Цветанов докога ще къса нервите на хората,тоя е пълна трагедия!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 11 юни 2011 16:43

Трагични сме!!По лошо от това не сме играли.Няма мисъл в играта ни няма блок, няма атака,няма сервиз, няма защита.Тошко е на моменти.Тръгне ли му играта няма спиране,но това според мен е едва 20 30 % от мачовете му за националния.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 11 юни 2011 16:44

Загубите от Русия като гост с изморен психически и физически отбор не е изненада. Дано обаче се вземат в ръце и бият два пъти Германия. Ако и там паднат пак тогава вече може да се говори за криза.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 юни 2011 16:44

Emo_87 написа:
Alex написа:
Emo_87 написа:Да, горд съм, но с националния отбор по ВОЛЕЙБОЛ !!!

Те нека да се издънят и на тая лига и ще видиш как и там ще почне да се обяснява, че тоя отбор не може да спечели нищо голямо...... Пранди вече няма да го има, че да изгърми той, за да се запази отбора ;)

И да се издънят и да не се, аз лично винаги ще съм горд с тях. Доказали са се, че са световна сила и продължават да го правят!

това е от една друга тема, която е с месец по-стара и се коментира националният отбор като причина да се чувстваш горд българин

вие сте пълни к***и - обичате само силните и веднага си предавате отбора (вижте какво направиха финландците на хокей) - като не ви харесва, просто не гледайте и толкоз, ама стига наричате хората, които са разплаквали повечето от нас "плъхове".......... да живяя вярната българска публика, която никога не би предала отбора си :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 11 юни 2011 16:45

ПРАВ СИ ALEX !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 11 юни 2011 16:48

2рия в групата класирали се ?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Волейбол”