Tommi написа:Като гледате аватара на човека, как си представяте да напише "победата ни" след победа на червения отбор. Радвайте се на победата и не търсете спорове на тема сини - червени.
Това мнение казва всичко. Приятна вечер и още един път БРАВО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Като гледате аватара на човека, как си представяте да напише "победата ни" след победа на червения отбор. Радвайте се на победата и не търсете спорове на тема сини - червени.
[/center]storm написа:Аз се радвам много за успеха на Цска..Тука няма нищо общо фенските пристрастия при футбола.. така ,че искренно се надявам да играеМ финал и да го спечелим..
cooldoctor написа:storm написа:Аз се радвам много за успеха на Цска..Тука няма нищо общо фенските пристрастия при футбола.. така ,че искренно се надявам да играеМ финал и да го спечелим..
ЕВАЛА БРАТО!
gogo_cska написа:И аз благодаря,само моля ви да не главозамайваме и феновето,но най-вече волейболистите,защото още не сме на финал,но сме много близо.
Благодаря на всички от ЦСКА и честита победа,още веднъж,само да не се главозамайваме.
[/center]gogo_cska написа:cooldoctor написа:storm написа:Аз се радвам много за успеха на Цска..Тука няма нищо общо фенските пристрастия при футбола.. така ,че искренно се надявам да играеМ финал и да го спечелим..
ЕВАЛА БРАТО!
+1

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта