Кой и защо реши да бием Бразилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Кой и защо реши да бием Бразилия

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 окт 2010 14:04

peterx написа:Честта е на първо място!
Няма чест. Има класиране. То е провал тук.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2010 14:06

Mighty Reds написа:Само да вметна - НИЕ също имахме не малко участие в маскарада, излязохме с резервите, но и с първия състав да бяхме излезли - все тая, Бразилия искаше да загуби мача.
И не ме навиквайте, че не съм патриот, няма да е реално.

От кога е срамно да играят момчета които вземат по-рядко участие на полето?
Тези момчета (резервите) победиха ли Бразилия?
Изображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 окт 2010 14:08

Ами факта, че излизаме с няк'ва резервна формация срещу титулованата Бразилия, а не с най-доброто, говори много, че и ние сме отписали мача. А резервите ги биха, защото ТЕ искаха да загубят, а не - НИЕ да победим.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 07 окт 2010 14:12

Mighty Reds написа:Ами факта, че излизаме с няк'ва резервна формация срещу титулованата Бразилия, а не с най-доброто, говори много, че и ние сме отписали мача. А резервите ги биха, защото ТЕ искаха да загубят, а не - НИЕ да победим.

+1 :) Колкото и да ми е неприятно да го призная, според мен колегата е абсолютно прав! :evil:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 07 окт 2010 14:17

Mighty Reds написа:Ами факта, че излизаме с няк'ва резервна формация срещу титулованата Бразилия, а не с най-доброто, говори много, че и ние сме отписали мача. А резервите ги биха, защото ТЕ искаха да загубят, а не - НИЕ да победим.

Само дето публиката освирква ТЯХ, а не НАС.
Хора, спортът трябва да носи радост и удоволствие. Мачът с Бразилия за кого беше удоволствие? За бразилските фенове, които гледат как техните се лигавят като п**ки или за нас, след като бием Бразилия след тяхна симулативна игра?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 окт 2010 14:22

Защото взехме победата, а няколко от именитите бразилци играеха като дъщеря ми във волейболната академия във Варна.
Я си представете, че кариоките бяха излезли с топ-състава си, а нашите (както си беше решено от по-рано) - със младите ? И ни бяха подули от бой, дали тогава жлъчта на публиката нямаше да поеме в наша посока ?
Просто победителите не ги съдят, както и този маскарад ще бъде забравен още в събота и неделя, ако и Федерацията да се пеняви като бясно куче.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 07 окт 2010 14:23

Ще помнят че Бразилия са играли симулативно колко време 1 -2 години а после ще се помни само златния им медал!Трябваше и ние да симулираме ,предпочитам да ни освиркват на световното но да вземем медал.Сега дано на Бразилците поне ги порежат яко срещу Италия! :twisted:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 окт 2010 14:23

Спрете да пишете глупости по темата. Загубихме, но животът продължава. Има и други първенства. Това не е краят на света. Застанете твърдо зад отбора и отбора и стига сте търсили под вола теле. Кой бил виновен, кой се скарал и т.н. България защити честта си и си тръгва с високо вдигнато чело. Не спечелихме титлата, но спечелихме уважение от другите страни, защото бяхме от малкото, които играха феърплей. България над всичко!!! Много ми се иска, независимо от мача утре, да посрещнем на летището момчетата подобаващо. Мисля, че се представиха достойно! Защитиха честта на българския народ!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 07 окт 2010 14:24

Тия бразилците са пълни мишоци заради цирка които направиха срещу нас.Целият свят ги плюва,но след време само ние ще си го помним този цирк,а срещу тяхното име ще пише Бразилия световен шампион,защото все пак колко и да не го искам си мисля че ще са шампиони (дано да греша).Иначе едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашите момчета много малко не им достигна, :cry: но във спорта е така.ОБИЧАМЕ ВИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 окт 2010 14:27

Mighty Reds написа:Защото взехме победата, а няколко от именитите бразилци играеха като дъщеря ми във волейболната академия във Варна.
Я си представете, че кариоките бяха излезли с топ-състава си, а нашите (както си беше решено от по-рано) - със младите ? И ни бяха подули от бой, дали тогава жлъчта на публиката нямаше да поеме в наша посока ?
Просто победителите не ги съдят, както и този маскарад ще бъде забравен още в събота и неделя, ако и Федерацията да се пеняви като бясно куче.

Бразилците си имат своето оправдание-регламентът.Не са го измислили те.Измислиха го италианците.Ама сега бразилците да ги спукат от бой на полуфинала...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Волейбол”