Бразилия размаза Полша 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Бразилия размаза Полша 3-0

Мнениеот mistreated » 01 окт 2010 08:20

fearbless написа:Аз съм се подготвил за 2 загуби! Сега викате бием с 3:0,3:1 Полша и утре ще стане съвсем друго нещо нищо чудно мача да е много тежък и да завъши 3:2,ако някой ще бие с 3:0 това ще е Полша... и лошото е че ако бием Полша,Бразилия може да реши да ни даде мача... и да станем първи и да се натресем на Русия,ама първо да мине утрешния ден.За мен той е решаващ!

Ако бием Полша и се класираме Бразилия няма да има шанс да ни даде мача, защото ние си имаме Тошко Алексиев, който може да сгреши всяко посрещане :mrgreen: Сега сериозно, вчера преди мача прогнозирах, че Бразилия ще остави Полша най-малко на по 5 точки разлика във всеки гейм. Това се оказа вярно и потвърди тезата ми, че бразилците не губят повече от 1 мач на голям шампионат. Голямата разлика в точките снощи има и друг плюс за нас. Дори днес да загубим, то ако не е с някаква огромна разлика, би трябвало всяка победа над Бразилия в последния мач да ни нареди пред Полша, заради точковата разлика. Силно се надявам да не се стига до такива сметки и днес да покажем на какво сме способни.
Убеден съм, че поляците не са нищо особено, в тяхната група победиха Канада, после невероятна мъка срещу Германия и накрая подарена победа от сърбите, които много добре си направиха сметката и не дойдоха в нашата група. Очаквам силна игра от нашите и победа с 3:0 или 3:1.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 01 окт 2010 09:42

България не е Бразилия и няма да бие лесно Полша.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2010 09:44

federer90 написа:България не е Бразилия и няма да бие лесно Полша.

Никъде не съм казал, че ще е лесно. Казах, че имаме големи шансове и трябва да ги използваме.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 01 окт 2010 09:52

Мен много ме съмнява ,че Полша са отписали мача с Бразилия и ще се концентрират днес.Дано бием ,но ме съмнява.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2010 09:58

federer90 написа:Мен много ме съмнява ,че Полша са отписали мача с Бразилия и ще се концентрират днес.Дано бием ,но ме съмнява.

Не знам как може да отпишеш 1 мач и да заложиш всичко на друг. В крайна сметка ако вчера Полша беше победила бяха на 99% класирани. Така че хич не мисля, че го бяха отписали. Просто Бразилия отлично знаеше какво да прави срещу тях. Гледам вече 5-6 мача на поляците тази година, не са същия отбор, който стана европейски шампион. Влазли е в много слаба форма, треньора почти не разчита на него, а пуска Грушка, който все пак е на годинки. Курек е в сериозен спад, обикновено го сменят след 1-2 гейма. Центровете им са много високи, но само Мозджонек е класен, другите са пълнеж. Така че напълно преодолим отбор.

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 01 окт 2010 10:40

federer90 написа:Мен много ме съмнява ,че Полша са отписали мача с Бразилия и ще се концентрират днес.Дано бием ,но ме съмнява.

Песимизма надъхва ли те? Става ли ти добре на душицата? Или ся ша ми излезеш насреща с тъпия РЕАЛИЗЪМ?
Кат ти глеам аватара, мисля, че ако Григор играе срещу Федерер, ми е ясно за кой ще си.
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 01 окт 2010 10:56

Чета във вестника сега че треньора на поляците подозира заговор между нас и Бразилия
за второто място в групата,нотой е сигурен че с една победа ще излязат от групата но по
неговите сметки тя ще е срещу нашите и после Бразилия ни ляга и дружината го духа.
Имаме сили и вярвам че ще ги бием днес да го видим после кви ще ги разправя тва тренерче.Успех на нашите и дано утрешния мач срещу кариоките да е само за престиж.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 12:00

mistreated написа:Голямата разлика в точките снощи има и друг плюс за нас. Дори днес да загубим, то ако не е с някаква огромна разлика, би трябвало всяка победа над Бразилия в последния мач да ни нареди пред Полша, заради точковата разлика

Абсолютно точно !
Твърдението, че Полша не са се натягали, за да се пазят за мача срещу нас, е нелепо !
То разбирам, да не се натягаш .... ама, подобна загуба в точките, направо ги убива !
Да не кажа, че почти им нулира шансовете, щото, дори и да ни бият, не вярвам, че ще е с размазваща разлика !
От всичките ни загубени 6 гейма до тук на световното, мисля > 4-ри сме загубили с 2 точки разлика ! !
А, така като гледах 2-3 мача на поляците ..... в никакъв случай, не са по силни от Франция и Чехия !
В крайна сметка, загуба от Полша, но с малка разлика в точките в отделните геймове, и всякаква победа над Бразилия, ни класира на, поне 95% !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 12:00

chepondrev 1912 написа:

Песимизма надъхва ли те? Става ли ти добре на душицата? Или ся ша ми излезеш насреща с тъпия РЕАЛИЗЪМ?
Кат ти глеам аватара, мисля, че ако Григор играе срещу Федерер, ми е ясно за кой ще си.

Абе момче успокой се бе да не мислиш, че някой не иска да победим? Но да се залъгваме, че ще ни е лесно и да подценяваме Полша не е от полза за никой няма нищо лошо в това да кажем истината, а тя е, че мача никак няма да е лесен и трябва да дадем 100% от възможностите си ако искаме победа не виждам нищо лошо в това! Няма нужда да се залъгваме, че ще ни е лесно, но това не означава, че не вярваме в момчетата капиш?

Върни се в “Волейбол”