Сашо Йовков, добър или лош коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сашо Йовков, добър или лош коментатор?
Човека все пак е бивш национал и също така вице президент на федерацията.Рзбира го този спорт!
cska_90 написа:dindan написа:Aз мисля,че не е лош коментатор,но имам една много голяма забележка БългариЕ-БразилиЕ,все пак говори по телевизията би трябвало да промени нещо
За мене за разлика от футболните такива по БНТ е едно-две нива отгоре!!За това си прав-но иначе не е лош!!
[offtopic]Абе махни я тази буболечка-15 секунди се опитвам да я махна докато разбера,че е аватар![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
Ами освен него да си чувал някой друг да коментира волейбол?А за футбола всеки се тика,сигурен съм че ако хване некой футболен мач ще го изкара без грешка.Никой не казва за окончанията,мен ме дразнят а вас?
[offtopic]да не си ударил една тупалка на монитора?
Като се има в предив футболните коментатори колко са зле, той г/д изпъква.

Абе същия лешпер като Петар Василев никаква емоция не вкарва тое Бунак аз си искам Витомир Сараиванов
Los_Ches написа:Абе същия лешпер като Петар Василев никаква емоция не вкарва тое Бунак аз си искам Витомир Сараиванов
Ами върви да гледаш сблъсък по нова там ще го слушаш
Имаше един нацинал Боян Йорданов,какво става с него защо сега го няма?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
ХА ХА,аз пък искам Шкумбата!Los_Ches написа:Абе същия лешпер като Петар Василев никаква емоция не вкарва тое Бунак аз си искам Витомир Сараиванов
dindan написа:cska_90 написа:dindan написа:Aз мисля,че не е лош коментатор,но имам една много голяма забележка БългариЕ-БразилиЕ,все пак говори по телевизията би трябвало да промени нещо
За мене за разлика от футболните такива по БНТ е едно-две нива отгоре!!За това си прав-но иначе не е лош!!
[offtopic]Абе махни я тази буболечка-15 секунди се опитвам да я махна докато разбера,че е авата:[/offtopic]
Ами освен него да си чувал някой друг да коментира волейбол?А за футбола всеки се тика,сигурен съм че ако хване некой футболен мач ще го изкара без грешка.Никой не казва за окончанията,мен ме дразнят а вас?
[offtopic]да не си ударил една тупалка на монитора?[/offtopic]
Че ако не се лъжа преди коментираше футболни мачове-особено на Локо(СФ)яА за окончанията и преди съм чувал,че го опрекват заради това 'е', вместо "я"- в края на държавите,но аз лично не мога да го усетя!!!А и някак си не мога да си предства да казваш БългариЕ!!!
[offtopic]Заради твойта буба треа' да сменям монитурУ!!

Те преди години господари на ефира го бъзкахах ,но явно на никой не му прави впечатление 
[offtopic]Ще ти услужа с моя стария сандък от 77-а година дето няма да се счупи от бой
[/offtopic]
[offtopic]Ще ти услужа с моя стария сандък от 77-а година дето няма да се счупи от бой
dindan написа:Те преди години господари на ефира го бъзкахах ,но явно на никой не му прави впечатление
[offtopic]Ще ти услужа с моя стария сандък от 77-а година дето няма да се счупи от бой[/offtopic]
Явно-аз просто не мога да го усетя!!