Измандръсахме Чили здравата :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Измандръсахме Чили здравата :)

Мнениеот FK_Montana » 29 май 2010 10:40

defender14 написа: а относно залите и в Русе в момента се строи доста голяма зала за баскетбол и волейбол, и силно се надявам като стане да мога да гледам тук мачове от Световната лига.

То и в Монтана има хубави зали, но не може всеки от 6те мача да се играе в различен град и феновете, които ходят на всички мачове да обикалят страната, заради интересена на 20 000 фена. По-добре мачовете да се играят 1 в един град и който иска да ходи, а който не иска - да го гледа по Тв-то
ЦСКА Шампион

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 29 май 2010 11:05

Мии много пъти сме имали най-добрия отбор в света , ама никога никой не е обръщал внимание ... В Полша хората видяха , че с футбол няма да стане направиха си зали , наляха пари и в момента са европейски шампиони , играха финал на световно и на световна лига ... Пък тук си мислим , че 94-та ще се повтори ... На куково лято ! Всяка година се повтаря 94-та ама във волейболен вариянт и кво ? Едно браво и пак нищо ... нито зали , нито пари ... Некви аборигени оня ден млатиха националния по футбол , ама цял мач ги млатихаа , добре , че по някакъв начин скърпиха 1:1 и всички са особено доволни от равенството с колосалния тим на ЮАР ! Вчера след тежък сезон на всички волейболисти , след кратък лагер , след всичката умора и т.н. бием Чили с 3:0 , ама те Чили са слаби ... Епа те и Белгия са един доста посредствен отбор , ама ние сме по-посредствен и от тях ! Трябва да се обръща повече внимание на волейбола , защото в него имаме традиции и най-важното УСПЕХИ !

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 29 май 2010 11:09

FK_Montana написа:
defender14 написа: а относно залите и в Русе в момента се строи доста голяма зала за баскетбол и волейбол, и силно се надявам като стане да мога да гледам тук мачове от Световната лига.

То и в Монтана има хубави зали, но не може всеки от 6те мача да се играе в различен град и феновете, които ходят на всички мачове да обикалят страната, заради интересена на 20 000 фена. По-добре мачовете да се играят 1 в един град и който иска да ходи, а който не иска - да го гледа по Тв-то

Хахаха ... ква хубава зала има в Монтана бе :) Ти влизал ли си изобщо вътре :) Нали има една обща съблекална .... :lol: А дървените подобия на трибуни са най-красивото нещо , което някога съм виждал :) Поне волейболната !

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 29 май 2010 11:11

Cukyens написа:Мии много пъти сме имали най-добрия отбор в света , ама никога никой не е обръщал внимание ... В Полша хората видяха , че с футбол няма да стане направиха си зали , наляха пари и в момента са европейски шампиони , играха финал на световно и на световна лига ... Пък тук си мислим , че 94-та ще се повтори ... На куково лято ! Всяка година се повтаря 94-та ама във волейболен вариянт и кво ? Едно браво и пак нищо ... нито зали , нито пари ... Некви аборигени оня ден млатиха националния по футбол , ама цял мач ги млатихаа , добре , че по някакъв начин скърпиха 1:1 и всички са особено доволни от равенството с колосалния тим на ЮАР ! Вчера след тежък сезон на всички волейболисти , след кратък лагер , след всичката умора и т.н. бием Чили с 3:0 , ама те Чили са слаби ... Епа те и Белгия са един доста посредствен отбор , ама ние сме по-посредствен и от тях ! Трябва да се обръща повече внимание на волейбола , защото в него имаме традиции и най-важното УСПЕХИ !

Много точно мнение, въпреки, че умирам за футбол, и аз съм на мнение, че трябва да се работи за развитието на спортове, в които имаме бъдеще и най-вече някакви шансове за успехи........ ;)

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 29 май 2010 11:14

per4i написа:
POPCORN написа:
per4i написа:"Измандръсахме Чили здравата :) " много яко заглавие междудругото :)

Сега сериозно, не може така, радвайте се бе хора, малка страна като България има в момента може би най-добрия отбор в света, колко пъти се е случвало това до сега? Успех на момчетата и дано поне титла от Световната лига най-после да донесат....., колкото до колегите от форума - коментирайте успехите и на волейбола момчета и момичета ;)

е радваме се де, ама Чили сега не са ни дразнител!То е ясно, че волейбола ни е най-успелият спорт!Ама не може просто да се сравняваме с Чили!Ние сме отбор с традиции , те не :)

Никой не твърди обратното, но двама човека си коментираме само, другите пишат за некъв изпаднал еврейн в дубъла на Брага........., сметай колко сме горди с това , че имаме поне един спорт, в който сме добри..... ;)

Браво, още един човек мисли така. Това ме радва. И аз се чудя и не мога да си обясня как е възможно някой да се вълнува повече за това някой анонимен африканец дали ще почне проби в Левски или ЦСКА, или кой футболист какво правил на подготвителния лагер, а да не им е толкова интересно за националния по волейбол.
Това повдига темата за приоритетите и на медиите включително Гонг, които биха коментирали примерно дали вечер футболистите на Левски играят белот на подготвителния си лагер в Кипър и евентуално към 17.56 може да се кажат резултати от Световната лига по волейбол. Давам тези примери, защото обикновено се засичат и аз просто се изумявам какви приоритети имат тези медии.

Иначе за отбора. Прави ми впечатление, че Пранди е разчитал на Ники Николов като централен. А резерва е останал бомбата на Европейското - Виктор Йосифов - това е интересно, ако е тенденция. Йофисов пасна като дялън камък на отбора на Европейското в турция. Много ме радва доброто представяна на Тодор Алексиев, защото след като се отказа Пламен Константинов неизменно втория посрещач освен Матей беше под въпрос кой да бъде.

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 29 май 2010 11:21

"Иначе за отбора. Прави ми впечатление, че Пранди е разчитал на Ники Николов като централен. А резерва е останал бомбата на Европейското - Виктор Йосифов - това е интересно, ако е тенденция. Йофисов пасна като дялън камък на отбора на Европейското в турция. Много ме радва доброто представяна на Тодор Алексиев, защото след като се отказа Пламен Константинов неизменно втория посрещач освен Матей беше под въпрос кой да бъде."

Тошко е отличен играч, уникален дори, но трябва повече доверие към него, защото когато е резерва сякаш се спича и прави уникални грешки, явно е с по слаб характер, а за посрещач трябва огромна концентрация, това си е мое мнение де, но ако се поработи с него може да е един втори Матей без проблем.... ;)

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 29 май 2010 11:26

per4i написа:Иначе за отбора. Прави ми впечатление, че Пранди е разчитал на Ники Николов като централен. А резерва е останал бомбата на Европейското - Виктор Йосифов - това е интересно, ако е тенденция. Йофисов пасна като дялън камък на отбора на Европейското в турция. Много ме радва доброто представяна на Тодор Алексиев, защото след като се отказа Пламен Константинов неизменно втория посрещач освен Матей беше под въпрос кой да бъде.

Тошко е отличен играч, уникален дори, но трябва повече доверие към него, защото когато е резерва сякаш се спича и прави уникални грешки, явно е с по слаб характер, а за посрещач трябва огромна концентрация, това си е мое мнение де, но ако се поработи с него може да е един втори Матей без проблем.... ;)

Напълно се съгласявам. Но просто от време на време му се случват някои сривове. Иначе има невероятни възможности и наистина, когато му се гласува доверие продължително от треньора и от разпределителя се представя на ниво.

Много се надявам тази година да се върнем в четворката на световната ранклиста. Това минава през защита на медала ни от Светоното и много силно представяне в Световната лига.
Всъщност, кои бяха съперниците ни за лигата, че нещо ги забравих, дали не бяхме в група с Бразилия?

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 29 май 2010 11:27

Cukyens написа:
FK_Montana написа:

Хахаха ... ква хубава зала има в Монтана бе :) Ти влизал ли си изобщо вътре :) Нали има една обща съблекална .... :lol: А дървените подобия на трибуни са най-красивото нещо , което някога съм виждал :) Поне волейболната !

аз говоря за баскетболната, в която стига да има желание може да приеме вида на волейболна и пак казвам по-добре мачовете да се играят в 1 зала, отколкото в 6, защото на 1000 човека им се догледал мач на националния и хайде да им угодим и да играем в поне 2 пъти по-малки зали
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 29 май 2010 11:34

DamonHill написа:
per4i написа:Иначе за отбора. Прави ми впечатление, че Пранди е разчитал на Ники Николов като централен. А резерва е останал бомбата на Европейското - Виктор Йосифов - това е интересно, ако е тенденция. Йофисов пасна като дялън камък на отбора на Европейското в турция. Много ме радва доброто представяна на Тодор Алексиев, защото след като се отказа Пламен Константинов неизменно втория посрещач освен Матей беше под въпрос кой да бъде.

Напълно се съгласявам. Но просто от време на време му се случват някои сривове. Иначе има невероятни възможности и наистина, когато му се гласува доверие продължително от треньора и от разпределителя се представя на ниво.

Много се надявам тази година да се върнем в четворката на световната ранклиста. Това минава през защита на медала ни от Светоното и много силно представяне в Световната лига.
Всъщност, кои бяха съперниците ни за лигата, че нещо ги забравих, дали не бяхме в група с Бразилия?

Бразилия , Корея и Холандия
Бразилия - България 04.06.2010 16:00
Бразилия - България 05.06.2010 16:00
Република Корея - България 12.06.2010 08:00
Република Корея - България 13.06.2010 08:00
Холандия - България 19.06.2010 18:00
Холандия - България 20.06.2010 16:00
България - Република Корея 26.06.2010 19:00
България - Република Корея 27.06.2010 19:00
България - Холандия 03.07.2010 19:00
България - Холандия 04.07.2010 19:00
България - Бразилия 08.07.2010 20:00
България - Бразилия 09.07.2010 18:00

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 29 май 2010 11:36

http://volleybg.com/program/worldleague_program.html тук всичко има за волейбола ;)

Върни се в “Волейбол”