БЪЛГАРИЯ - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Re: България-Полша Полуфинал

Мнениеот plamenfm » 10 сеп 2009 22:57

Имаме много неприятни спомени от Полша. Само знам, че последните ни мачове с тях на първенства и в квалификации все ни биеха. След това играхме няколко контроли с тях в които май измъкнахме някаква победа. Дано този път шанса да е наша страна!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 10 сеп 2009 23:12

Много по-добре за нас е полша от русия и двата отбора са силни,но с полша можем да се справим.Нека си пожелаем късмет и успех.И дано франция победи русия!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2009 23:15

Много ще е труден мачът с поляците. Винаги са ни затруднявали, да не забравяме, че на последното светвно именно те ни отстраниха на полуфиналите!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 10 сеп 2009 23:16

Русия са ни крайно неудобни,а Полша са без някой от звездите си,което прави жребия добър за нас(според мен)Вярно е и обаче,че Полша няма загуба макар и в доста по-лек поток от нашия.Успех момчета :!: ;)

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 10 сеп 2009 23:56

Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!
Дела трябват,а не думи!

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 11 сеп 2009 00:00

Apostola написа:Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!
резервите ни загубиха :)

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 11 сеп 2009 00:01

Apostola написа:Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!

Ами мача не ни тръгна добре и Пранди реши да даде шанс на младите да играят.И още по-добре.Нека и те да играят

Потребителски аватар
baros
Контакти:

Мнениеот baros » 11 сеп 2009 00:03

Ще се узорим с поляците,но дано да ги бием :!: :!:

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 11 сеп 2009 00:16

Така си и знаех!Нека, много хубаво е направил!Ше ги счупим на финала!А за поляците много ми се ще да ги думнем ама на 0, че в последните години нещо си вирнаха носа много!Особено имаха един играч, дето носа му е по високо от блокадата им, ама го забравих как му беше заглавието, а и треньорчето им не мога да го понасям!Бой по полските кратуни!Сега както са починали титулярите,малии! ;)

П.С.Плински май се казваше оня пикльо!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 11 сеп 2009 00:43

не вярвам за втори път поляците да ни спрат на полуфинала,така че очаквам победа

Върни се в “Волейбол”