БЪЛГАРИЯ - Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Полша Полуфинал
Имаме много неприятни спомени от Полша. Само знам, че последните ни мачове с тях на първенства и в квалификации все ни биеха. След това играхме няколко контроли с тях в които май измъкнахме някаква победа. Дано този път шанса да е наша страна!
-
- Контакти:
Много по-добре за нас е полша от русия и двата отбора са силни,но с полша можем да се справим.Нека си пожелаем късмет и успех.И дано франция победи русия!!!
Много ще е труден мачът с поляците. Винаги са ни затруднявали, да не забравяме, че на последното светвно именно те ни отстраниха на полуфиналите!
- levskarinvt
- Контакти:
Русия са ни крайно неудобни,а Полша са без някой от звездите си,което прави жребия добър за нас(според мен)Вярно е и обаче,че Полша няма загуба макар и в доста по-лек поток от нашия.Успех момчета

Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!
Дела трябват,а не думи!
резервите ни загубихаApostola написа:Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!

- levskarinvt
- Контакти:
Apostola написа:Момчета аз искам да попитам само неска защо така съкрушително падаме!Не можах да го гледам и си викам да не би Пранди да е пуснал по необигран състав!Все си мисля че поне гейм на тия можем да им вземем! Съжалявам, че не е по темата!Някой с две думи само да ми обясни!
Ами мача не ни тръгна добре и Пранди реши да даде шанс на младите да играят.И още по-добре.Нека и те да играят
Ще се узорим с поляците,но дано да ги бием

Така си и знаех!Нека, много хубаво е направил!Ше ги счупим на финала!А за поляците много ми се ще да ги думнем ама на 0, че в последните години нещо си вирнаха носа много!Особено имаха един играч, дето носа му е по високо от блокадата им, ама го забравих как му беше заглавието, а и треньорчето им не мога да го понасям!Бой по полските кратуни!Сега както са починали титулярите,малии! 
П.С.Плински май се казваше оня пикльо!

П.С.Плински май се казваше оня пикльо!
Дела трябват,а не думи!
не вярвам за втори път поляците да ни спрат на полуфинала,така че очаквам победа