Браво на Вальо Братоев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Браво на Вальо Братоев!!!
Браво наистина игра много добре
karuzzo , това не е цялата нация ..а някакъв % индивиди
Жалко , че чехите имаха ден и сервисите им влизаха ..и не успяхме да видим Цецо Соколов.Аз бас държа , че ако бяха играли така срещу Италия ги биеха ...
Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.
- rebelheartous
- Контакти:
karuzzo написа:Браво най-вече на федерацията по волейбол,която взе пример от баскетболната и направи най-доброто нещо с наемането на Пранди.Виктор Йосифов,братята Братоеви,върна в отбора най-добрия ни център Ицо Цветанов,мисли за отбора,а не за индивидуалности.Да махнеш титан като Пламен е нещо адски смело,но виждаме,че е правилно.Да не забравяме Цецо Соколов....И най-важното:ИГРАЕМ ВОЛЕЙБОЛ.Като видя някакви идиоти да казват че Пранди нищо не правел направо не мога да повярвам че сме такава заядлива и комплексирана нация....Но това няма значение,важното е,че на 13 септември в Измир поне според мен ще има един отбор,който пише история.Напред юнаци
Не си много наясно с нещата. И преди Пранди бяхме голям отбор, все така четвърти в света. И преди Йосифов сме имали добри центрове - освен Цветанов, това са Ники Николов и Гайдарски. Братята Братоеви се мяркат много рядко в игра и са дълбоки резерви. Днешният мач е изключение, но беше без значение и Матей спокойно бе оставен да си почине.
loituma написа:Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.
Както за мен беше странно , че махна Гибона ..в каквато и форма да беше , но се вижда , че всички МЛАДи оправдават доверието поне за момента ..според мен това е причината да играят те.А Чехия се хвърлиха като на война ..видя се , че и всичко им спореше този мач.
Последна промяна от Ритривър на 06 сеп 2009 21:59, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
loituma написа:Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.
мартин пенев по добър ?? той човека неможе да се движи ти ....
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- levskarinvt
- Контакти:
Странен начин на мислене имаш
мани го мартин, ами коце стойков те тоа кво правеше в националния толко време аз идея си нямам

rebelheartous написа:karuzzo написа:Браво най-вече на федерацията по волейбол,която взе пример от баскетболната и направи най-доброто нещо с наемането на Пранди.Виктор Йосифов,братята Братоеви,върна в отбора най-добрия ни център Ицо Цветанов,мисли за отбора,а не за индивидуалности.Да махнеш титан като Пламен е нещо адски смело,но виждаме,че е правилно.Да не забравяме Цецо Соколов....И най-важното:ИГРАЕМ ВОЛЕЙБОЛ.Като видя някакви идиоти да казват че Пранди нищо не правел направо не мога да повярвам че сме такава заядлива и комплексирана нация....Но това няма значение,важното е,че на 13 септември в Измир поне според мен ще има един отбор,който пише история.Напред юнаци
Не си много наясно с нещата. И преди Пранди бяхме голям отбор, все така четвърти в света. И преди Йосифов сме имали добри центрове - освен Цветанов, това са Ники Николов и Гайдарски. Братята Братоеви се мяркат много рядко в игра и са дълбоки резерви. Днешният мач е изключение, но беше без значение и Матей спокойно бе оставен да си почине.
Това си е въпрос на лично мнение,никой не иска да налага нещо на другите....Просто смятам,че това,което не ни достигаше за нещо повече,беше липсата на постоянство и дисциплина,което мисля,че вече е в историята.Относно играчите,които спомена,не съм казал че са по лоши,но този отбор има страхотно бъдеще,а то е в младите играчи...peace