Браво на Вальо Братоев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: Браво на Вальо Братоев!!!

Мнениеот redrOck » 06 сеп 2009 21:52

Браво наистина игра много добре

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 21:53

karuzzo , това не е цялата нация ..а някакъв % индивиди ;) Жалко , че чехите имаха ден и сервисите им влизаха ..и не успяхме да видим Цецо Соколов.Аз бас държа , че ако бяха играли така срещу Италия ги биеха ...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 сеп 2009 21:53

мача свърши БЪЛГАРИЯ ПРОСТО Е ГИГАНТ В ТОЗИ СПОРТ.
LEVSKI_FOREVER

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 06 сеп 2009 21:55

Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 сеп 2009 21:55

karuzzo написа:Браво най-вече на федерацията по волейбол,която взе пример от баскетболната и направи най-доброто нещо с наемането на Пранди.Виктор Йосифов,братята Братоеви,върна в отбора най-добрия ни център Ицо Цветанов,мисли за отбора,а не за индивидуалности.Да махнеш титан като Пламен е нещо адски смело,но виждаме,че е правилно.Да не забравяме Цецо Соколов....И най-важното:ИГРАЕМ ВОЛЕЙБОЛ.Като видя някакви идиоти да казват че Пранди нищо не правел направо не мога да повярвам че сме такава заядлива и комплексирана нация....Но това няма значение,важното е,че на 13 септември в Измир поне според мен ще има един отбор,който пише история.Напред юнаци

Не си много наясно с нещата. И преди Пранди бяхме голям отбор, все така четвърти в света. И преди Йосифов сме имали добри центрове - освен Цветанов, това са Ники Николов и Гайдарски. Братята Братоеви се мяркат много рядко в игра и са дълбоки резерви. Днешният мач е изключение, но беше без значение и Матей спокойно бе оставен да си почине. ;)

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 21:58

loituma написа:Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.

Както за мен беше странно , че махна Гибона ..в каквато и форма да беше , но се вижда , че всички МЛАДи оправдават доверието поне за момента ..според мен това е причината да играят те.А Чехия се хвърлиха като на война ..видя се , че и всичко им спореше този мач.
Последна промяна от Ритривър на 06 сеп 2009 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 06 сеп 2009 21:58

loituma написа:Да не избързваме с Вальо, рано е още за такива коментари. За мен беше странно как извика точно него при положение ,че дори в БГ има много по класни играчи. Да не говорим за Коце Стойков и Мартин Пенев. Мачът беше без значение и за нас и за Чехия. И все пак браво наистина обърна нещата. Но той е доста непостоянен. Има да се доказва.

мартин пенев по добър ?? той човека неможе да се движи ти .... :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 06 сеп 2009 21:59

Странен начин на мислене имаш :? Коце Стойков вече взел дал,Пенев единственото му добро качество е посрещането и ти се чудиш защо е извикал един от най-големите ни таланти в този спорт на тяхно място.А колкото до непостоянството това си е напълно нормално за играч на 21 години

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 06 сеп 2009 22:01

мани го мартин, ами коце стойков те тоа кво правеше в националния толко време аз идея си нямам :lol: :lol: :lol:

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 06 сеп 2009 22:06

rebelheartous написа:
karuzzo написа:Браво най-вече на федерацията по волейбол,която взе пример от баскетболната и направи най-доброто нещо с наемането на Пранди.Виктор Йосифов,братята Братоеви,върна в отбора най-добрия ни център Ицо Цветанов,мисли за отбора,а не за индивидуалности.Да махнеш титан като Пламен е нещо адски смело,но виждаме,че е правилно.Да не забравяме Цецо Соколов....И най-важното:ИГРАЕМ ВОЛЕЙБОЛ.Като видя някакви идиоти да казват че Пранди нищо не правел направо не мога да повярвам че сме такава заядлива и комплексирана нация....Но това няма значение,важното е,че на 13 септември в Измир поне според мен ще има един отбор,който пише история.Напред юнаци

Не си много наясно с нещата. И преди Пранди бяхме голям отбор, все така четвърти в света. И преди Йосифов сме имали добри центрове - освен Цветанов, това са Ники Николов и Гайдарски. Братята Братоеви се мяркат много рядко в игра и са дълбоки резерви. Днешният мач е изключение, но беше без значение и Матей спокойно бе оставен да си почине. ;)

Това си е въпрос на лично мнение,никой не иска да налага нещо на другите....Просто смятам,че това,което не ни достигаше за нещо повече,беше липсата на постоянство и дисциплина,което мисля,че вече е в историята.Относно играчите,които спомена,не съм казал че са по лоши,но този отбор има страхотно бъдеще,а то е в младите играчи...peace

Върни се в “Волейбол”