Пранди или Стоев?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Пранди или Стоев?!
Естествено, че Пранди е далеч по класния треньор. Това не подлежи на съмнение. Достатъчно е само да погледнем визитките на двамата. Мен обаче за друго ме е яд. Започнахме да уважаваме Пранди чак сега, когато почнахме да бием, а типично по български в началото при първите неуспехи всички го плюеха. Е не може едни и същи хора в началото да казват, че е некадърник, а пък сега че бил велик. Казана дума хвърлен камък. Затова преди да се говори трябва да се мисли.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- mistreated
- Контакти:
Изобщо не може да става сравнение между тях. Пранди е с класи над Стоев, като треньор. Това не се виждаше само от хора, които си нямат понятие от волейбол. Отбора показва неверояно израстване в психологически план. Жеков никога не съм го виждал да играе толкова спокойно и да води така съотборниците си, още едно доказателство, че той има огромен потенциал, но нямаше класен треньор до себе си. Отлично водене на мачовете от страна на Пранди, скромност, много работа и търсене на грешките дори и при разгромни победи. На отбора му липсваше само треньора и съм сигурен, че вече го намери. Аз не се съмнявам, че ще играем на полуфинал, а като гледам вероятните съперници там - имаме право да мечтаем!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Нормално е Пранди да е по-добър. Ние при Стоев биехме ВЪПРЕКИ него
Пранди е далеч по-класният треньор, и това си личи от далече.Все пак немога да не призная на Стоев, че когато бяхме при него, играехме много по-надъхани 

Изчакайте с коментарите още е рано за сравнения
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
petrof написа:Естествено, че Пранди е далеч по класния треньор. Това не подлежи на съмнение. Достатъчно е само да погледнем визитките на двамата. Мен обаче за друго ме е яд. Започнахме да уважаваме Пранди чак сега, когато почнахме да бием, а типично по български в началото при първите неуспехи всички го плюеха. Е не може едни и същи хора в началото да казват, че е некадърник, а пък сега че бил велик. Казана дума хвърлен камък. Затова преди да се говори трябва да се мисли.
По време на Световната лига имаше коментар в Гонг пълен с критики и плюене по Пранди и Пини ..във форума също се юрнаха да НИ обясняват как падаме от Япония ..тинтири - минтири . Човека каза , че СЛ ще ни е за обиграване преди ЕП . Най-голямата глупост , която прочетох до сега беше , че Световната Лига е голям турнир агаххахаа ...комерсиален турнир е !!!Аз лично при Стоев не виждах хъс ...виждах желание без идея как да станат нещата

ЛЕВСКАР до гроб!
cska_90 написа:Пранди естествено!!!!!
Пранди
krix написа:Пранди
Крикси , нали нямахме възможности да бием Сърбия ..Пранди преди 2 месеца не беше никакъв треньор ..

ЛЕВСКАР до гроб!

Мартин Стоев е българин и е дал много за волейбола на България ! Това е достатъчно за мен, за да го предпочитам многократно пред италианеца !
Разбира се, национална черта на българина е чуждопоклонничеството

С Мартин беше постъпено подло, предателски, така както само ние българите умеем да си подливаме вода и да се предаваме един другиго !
Мартин е мъжкар ! Подаде оставка, защото е умен и разбра каква мръсна игра изиграха зад гърба му на Олимпиадата в Пекин ! ...
Тoгава, ако си спомняте, при много странни обстоятелства изчезна капитана и основен играч на отбора ни Пламен Константинов ... Някак много услужливо това се случи точно преди мачовете с Италия и най-вече със САЩ !

Сега някой реват от удоволствие, че сме били Сърбия и Италия, но това е едва Европейско т. е. първенство без големите - Бразилия, САЩ, Куба ... Друго е медал от Олимпиада или поне от Световна лига ! Европейската е ниско стъпало ...
Пожелавам на Марто да е жив и здрав ! Гордея се, че още има истински и достойни българи като него !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]