България-Сърбия (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Re: България-Сърбия (Официална Тема)

Мнениеот damnedbg » 02 сеп 2009 18:11

Андрей да играе като хората и да мята топката нависоко към Боян или Матей пък да ги видим братята сърби :) :P
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 сеп 2009 18:14

Така като чета, явно не сте запознати с формулата на турнира. Пиша само веднъж и няма да обяснявам пак.
Играят 4 групи по 4 отбора. Всеки срещу всеки. Общо 3 мача за всеки отбор. Напред продължават първите 3 отбора, а четвъртия отпада от европейското. Мачовете между първите три отбора се запазват и за следващата новосформирана група. т.е формират се нови две групи от по 6 отбора - по 3 отбора от 4-те групи. Ние ще сформираме група с групата на Русия. И ЩЕ ИГРАЕМ САМО С ОТБОРИТЕ ОТ ГРУПАТА НА РУСИЯ, Т.Е. ОЩЕ ТРИ МАЧА. А ИНАЧЕ СЕ ЗАЧИТАТ МАЧОВЕТЕ СРЕЩУ СЪРБИЯ И ИТАЛИЯ ОТ ПРЕДХОДНАТА ГРУПА (предполагам, че ние, сърбите и италианците ще се класираме от нашата група). И после продължават първите 2 отбора от тези две групи. И ТАКА СЕ КРЪСТОСВАТ НА ПОЛУФИНАЛ И ПОСЛЕ ФИНАЛ. Предполагам, че единия отбор ще е Русия, а другия да се надяваме, че ще е България. Това означава, че на полуфинала ще избегнем руснаците, ако се класираме там.

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 02 сеп 2009 18:22

[offtopic]а как се точкува?[/offtopic]

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 02 сеп 2009 18:25

първо боян няма да играе, но да ако андрей играе можем много
според мен нашите са наблегнали на сервиса и защитата, защото според мен точно това им куца най-много
ако бием сърбия ще трябва да бием и русия, това са ключовите мачове за националния отбор :!: :!: :!:

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 02 сеп 2009 18:28

assencho1 написа:първо боян няма да играе, но да ако андрей играе можем много
според мен нашите са наблегнали на сервиса и защитата, защото според мен точно това им куца най-много
ако бием сърбия ще трябва да бием и русия, това са ключовите мачове за националния отбор :!: :!: :!:
Искаш да кажеш Италия. ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 сеп 2009 18:42

fearbless написа:
assencho1 написа:първо боян няма да играе, но да ако андрей играе можем много
Искаш да кажеш Италия. ;)

Италия ще ги бием, но виж какво съм написал по-горе, че ще играем със сигурност и в група с Русия и оттам ще се наложи да играем с тях и да ги бием, ако искаме да сме между първите два отбора и съответно да играем полуфинал.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 02 сеп 2009 18:46

точно русия исках да кажа ;)

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 02 сеп 2009 19:20

Биеме 3:1 и сръбите да си ходят :)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

icejo
Контакти:

Мнениеот icejo » 02 сеп 2009 19:28

Имате ли идея в интернет на кой сайт може да се гледа България - Сърбия.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 сеп 2009 20:33

И да не бием сърбите няма да е фатално. Важното е да стигнем до края, а не както друг път да почнем силно и после да се изложим. Минимум финал трябва да играем.

Върни се в “Волейбол”