Deliba6 написа:Вече обещах, че няма да го гледам! Дано върже!!!
Давай мобилния, ще ти пишем смс-и, или ще ти звъним, да знаеш, дали си струва да не гледаш !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deliba6 написа:Вече обещах, че няма да го гледам! Дано върже!!!

kanar4o написа:Никой не смее да даде точна прогназа. Това е и нормално до някъде. Очаквам много труден мач ! Ако победят Русия съм убеден ,че ще е с 3 - 1 ! Ако ние вземем победата си мисля ,че ще е с 2-3 ! Като опция се надявам 1-3 ! Просто си мисля ,че Русия наистина ще се вдигнат на щурм и ще търсят само и единствено победата в този мач.
П.П. След 4-5 часа заминавам на море в курорта "Слънчев ден" (намиращ се след Варна ,като влизаш от страната на Бургас) и ще пропусна да го гледам. Някой има ли престава дали ще следят мач по Дарик радио?
Red_champions написа:Не знам,по принцип волейболът е супер за игра,но за гледане не ме кефи.Въпреки това през четирите години,когато Стоев ни беше треньор следях нещата сравнително отблизо,ама откакто го смениха не съм гледал нито един мач-дано момчетата играят добре ,но иначе винаги съм негативно настроен,когато чужденец пома национала гарнитура-пък дано Пранди да е изключение.Помислих си,че ако два дни поред бие Русия там ще го призная,пък да видим,очаквах нашите да паднат яко днасе,те взели та били стабилно,айде и утре по-трудна но драматична петгеймова победа
kartago написа:kanar4o написа:Никой не смее да даде точна прогназа. Това е и нормално до някъде. Очаквам много труден мач ! Ако победят Русия съм убеден ,че ще е с 3 - 1 ! Ако ние вземем победата си мисля ,че ще е с 2-3 ! Като опция се надявам 1-3 ! Просто си мисля ,че Русия наистина ще се вдигнат на щурм и ще търсят само и единствено победата в този мач.
П.П. След 4-5 часа заминавам на море в курорта "Слънчев ден" (намиращ се след Варна ,като влизаш от страната на Бургас) и ще пропусна да го гледам. Някой има ли престава дали ще следят мач по Дарик радио?
Е ако беше дошъл по на юг щях да помагам !

Red_champions написа:Не знам,по принцип волейболът е супер за игра,но за гледане не ме кефи.Въпреки това през четирите години,когато Стоев ни беше треньор следях нещата сравнително отблизо,ама откакто го смениха не съм гледал нито един мач-дано момчетата играят добре ,но иначе винаги съм негативно настроен,когато чужденец пома национала гарнитура-пък дано Пранди да е изключение.Помислих си,че ако два дни поред бие Русия там ще го призная,пък да видим,очаквах нашите да паднат яко днасе,те взели та били стабилно,айде и утре по-трудна но драматична петгеймова победа

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост