Мартин Стоев - Най-добрият или най-лошият

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Мартин Стоев - Най-добрия или най-лошия

Мнениеот rebelheartous » 21 юни 2009 20:26

Не, щото ако наистина знаеше кой е, нямаше да ти слушаме глупостите и идиотските теми. :roll:

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 юни 2009 20:29

rebelheartous написа:Не, щото ако наистина знаеше кой е, нямаше да ти слушаме глупостите и идиотските теми. :roll:

Ако си гледал мача, значи си разбрал, че българите бяха или дрогирани, или пияни. Явно Пранди се занимава с други работи.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 юни 2009 20:31

brossy написа:
rebelheartous написа:Не, щото ако наистина знаеше кой е, нямаше да ти слушаме глупостите и идиотските теми. :roll:

Ако си гледал мача, значи си разбрал, че българите бяха или дрогирани, или пияни. Явно Пранди се занимава с други работи.

А, Жеков е направо трагичен!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 юни 2009 20:34

hlucho написа:
brossy написа:

А, Жеков е направо трагичен!

А защо го държа цял мач?! Това треньор ли е ?! Не, това е италиански селянин.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 юни 2009 20:36

абе специално за Жеков що го търпял..и преди е правил и то не малко слаби мачове,но и Стоев го търпеше.След ники Иванов нямаме класен плеймейкър.Но защо не взе Зарев ами Братоев ли беше другия ни плеймейкър
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 21 юни 2009 20:37

brossy написа:А защо го държа цял мач?! Това треньор ли е ?! Не, това е италиански селянин.

Щото, селчо, нямаме друг класен разпределител!

Айде пак ми говори кой от колко време гледа волейбол...

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 21 юни 2009 20:38

brossy написа:Скъпи, журналисти Вие, който изкарахте Мартин Стоев най-некадърният треньор в историята на БГ волейбол,сега искам да се извините на него и неговото семейство.Липсва Ви сега нали?Човека който ревеше като малко дете когато България взе медал от световно първенство,човекът ,който милееше за волейбола,който изживяваше всяка точка на нашите момчета.Беше едва ли не изритан от националният отбор,за да дойде "великият" Пранди и да почнат "световни сили"като Япония да ни бият насред Варна.Мен ме е срам,че една от най-силните наций в света е посредствен отбор.Жалко!

Просто мисля че си отиде доброто поколение,или нямат желание за игра.А с това за Мартин Стоев съм напълно съгласен с теб,но и както във всичко останало ние оплюваме родното без време.А после плачеме за него.Особено така наречените журналисти,които заслужават една хубава тояга.Не напразно още Вазов е написал"ВЕСТНИКАР ЛИ?"

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 юни 2009 20:40

rebelheartous написа:
brossy написа:А защо го държа цял мач?! Това треньор ли е ?! Не, това е италиански селянин.

Да разбирам ли, че на теб ти харесва този национален отбор. Супер да не си от Федерацията?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 юни 2009 20:43

brossy написа:
rebelheartous написа:

Да разбирам ли, че на теб ти харесва този национален отбор. Супер да не си от Федерацията?

То инджинерчето отдавна трябваше да си ходи! Но няма лестно да стане, защото това му е единственият бизнес, кайто му остана! Но това е за друга тема!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 юни 2009 20:44

ivooou написа:
brossy написа:Скъпи, журналисти Вие, който изкарахте Мартин Стоев най-некадърният треньор в историята на БГ волейбол,сега искам да се извините на него и неговото семейство.Липсва Ви сега нали?Човека който ревеше като малко дете когато България взе медал от световно първенство,човекът ,който милееше за волейбола,който изживяваше всяка точка на нашите момчета.Беше едва ли не изритан от националният отбор,за да дойде "великият" Пранди и да почнат "световни сили"като Япония да ни бият насред Варна.Мен ме е срам,че една от най-силните наций в света е посредствен отбор.Жалко!

Просто мисля че си отиде доброто поколение,или нямат желание за игра.А с това за Мартин Стоев съм напълно съгласен с теб,но и както във всичко останало ние оплюваме родното без време.А после плачеме за него.Особено така наречените журналисти,които заслужават една хубава тояга.Не напразно още Вазов е написал"ВЕСТНИКАР ЛИ?"

Не съм съгласен с теб за поколението. 20 години държим ниво от световна класа. Така че съм сигурен, че можем да направим поне 3 отбора по-силни от Япония. Дано се вдигнеме, но 6 точки са твърде много за 8 мача. Очаквам класически побой от Русия в Москва. Друго нищо не ни чака.

Върни се в “Волейбол”