ЕП: Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: ЕП: Полша - България

Мнениеот DmG » 23 сеп 2013 09:56

Не съм от хората , които само мрънкат . НО от 15-20 години гледам националния и ВИНАГИ сме имали супер лоша защита . Как за 20 години не се научиха как да играят във защита ? Толкова отбори , които не са кой знае колко добри , са ни правили проблеми и даже са ни били само заради добрата защита и нашата много лоша . 50 процента от лесните сервизи , нашия разпределите тича по топката и се опитва да направи от нищо нещо. Поне пет !?! пъти повече съм виждал да ни спасят топка във защита , отколкото ние да спасим . А защитата е най-лесния елемент (поне за мен ) и трябва да се владее от всички .
И друго , във последните години ми образуват нерви със тези леки сервизи , които НЕ ЦЕЛЯТ полето . А ТЕ СА МНОГО .....

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 23 сеп 2013 10:13

Както винаги, тръгваме с голямата кошница и я връщаме празна. Едно време имахме световни играчи, нямахме отбор, сега обратното.
Преди играехме като начинаещи - противникът бие сервиз, ние посрещаме, всички стоят и чакат Ники Иванов на кой ще вдигне и после Любо Ганев на мамец разбива тройната блокада с невероятната си мощ. Нямаше кой да ги научи на някоя елементарна комбинацийка да заблудим с нещо противниковата блокада. Италианците, например, един посреща топката, докато последната лети към разпределителя - двама играчи се засилват и скачат за къса топка към него, той накрая я вдигне на втора линия и оттам някой реализира без блокада. Да се чудиш на кой да скочиш за блокада - единия от двамата за къса топка ли, или този от втора линия. Затова печелеха всичко наред. Ние разчитахме на мощни атаки срещу двойна и тройна блокада и от време на време някой ас на Любо Ганев, като тогава дори не се разрешаваше топката да докосне мрежата при сервиз.
Волейболът е техничен спорт и без комбинации и финтове просто нямаме шанс, колкото и добри играчи да имаме.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 сеп 2013 10:22

Загуба и пълна катастрофа на ЕВРО 2013 ,3 загуби от 4 мача
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 сеп 2013 10:26

Напълно подкрепям мненията до тук. Нашето участие свършва след мача с Полша. От 20-тина години гледам волейбол и все едно и също. Куца ни посрещането, в защита ни няма никакви, 3 сервиза вкараме 10 грешим. Как за толкова години не ги научиха тези неща???? А сега всички играят в чужбина. Да им се чудиш там как се справят с тези неща???? Ако за такива смешни отигравания им дават и заплати определено съм си сбъркал професията.

Алексиев - няма самочувствие, тромав
Йосифов - гледа като дрогиран, незнам какво му става н атова момче
братята- те винаги пращят от самочувствие....но дотам
За Соколов какво да кажа при положение, че на мач прави 50 атаки и успеваемостта му е макс 50%- какво говори? че няма никаква полза от него, като добавим и сгрешените сервиси.....статистиката вече отива на негативен принос за отбора.

Тайно се надявам да победим тези гадни полски домакини и да им натрием носовете, но разумът надделява
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 сеп 2013 10:34

Да ни шляпат тия и да се прибират по-бързо...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 сеп 2013 10:39

W84me написа:Да ни шляпат тия и да се прибират по-бързо...

Въпреки това злобно го*едо , ДНЕС ЩЕ БИЕМ !

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 23 сеп 2013 11:07

За съжаление нашето участие на това първенство приключва с този мач....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 сеп 2013 11:31

MuFc1878 написа:Еминемчо е пуснал темата > бием :twisted:

:) Дано.
Ако нашите са напълно концентрирани на сервис и в защита, имаме всички шансове да победим. Там правим много грешки.
Надявам се Скримов да е готов за мача. Ако не е, ми се иска Пенчев да играе.
Притесняват ме съдиите.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 сеп 2013 12:37

За съжаление и аз не съм много оптимистично настроен. Дано Скримов да е готов, а ако не е, да го замести Пенчев, а не В. Братоев. Определено сме под нивото си от Световната лига. По-скоро ме обнадеждава мисълта, че и Полша са може би далеч от най-силните си изяви. Дано реферите да не ги подпрат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 сеп 2013 12:37

Тодор Т искаше да избегнем 1/4 финал с Полша ... и ние го избегнахме :lol:
ще ги ударим още на 1/8 докато не са се осъзнали :)

Върни се в “Волейбол”