Защо се проваляме винаги когато стигнем полуфинали...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо се проваляме винаги когато стигнем полуфинали...
какво повече искате от полуфинал в световната лига по волейбол? четвърто място на олимпиадата? въобще какво още искате от българския волейбол? това е най-успешният колективен спорт в цялата история на българия. аз лично съм горд, че националният ни отбор е твърди в световния елит вече едно десетилетие. толкова си можем, а то не е малко. русия смаза италия и бразилия, а те ни биха нас. няма нищо лошо в това да сме на полуфинал на всеки голям форум на волейбола.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Тъпаци, във волейбола има 2 отбора, които са класи над всички - Бразилия и Русия. Който е играл волейбол, а не се изявява като специалист от гледане на телевизия знае за какво иде реч. И 100 пъти да бяхме играли с тази Бразилия, нямаше да ги бием, пък ако ще и маг Мазнина да ни прави психоанализ!
- petrof
- Контакти:
Приказките за слабата психика са абсолютно несериозни и глупави. Истината е че отборите на Русия и Бразилия са с класа над останалите отбори. Защо не приемете че просто сме по слаби от тези два отбора. Няма нищо срамно в това. Трябва да сме доволни и на това, което имаме.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Трябва да сме изключително доволни от постигнатото.Мачът за бронза честно казано не ме интересуваше. Хората се дразнят, защото имаме потенциал поне да озорим Бразилия и Русия и не падаме от игра,а много често от психически срив.Знайни и незнайни отбори стават шампиони.Все пак успех на момчетата на европейското и дано имаме повече шанс този път 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Защото сме по-слаби. В кой друг спорт сме стигали до 1/2-финал през последните години като изключим 94 г., че ми стана много интересно. Това волейбола е толкова предсказуем спорт и на всеки ъурнир едно и също.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
P!nk fan написа:Отговорът е прост - нашите спортисти имат необходимите спортно-технически качества, но не и манталитета на шампиони.
Ти защо не стана спортист бе пич? Аре научете е как се облича екип за физкултура, после как се тренира и тогава да давате наклон ......
Много добре се представиха нашите и това си е максимума за момента! 4ти на Олимпиада, 4ти в Световната Лига и с един от най-младите състави....... Аз съм доволен, скоро и нашите момчета ще се окичат с някой медал !
Гледай как играят бразилците и руснаците и ще ти стане ясно.
Имахме шанс преди 3 години някъде с Владо Николов и Матей Казийски когато бяха в добра форма, но нямаше колектив.
Сега имаме колектив но отстъпваме като качества, нормално.
Практикуващите волейбол в Бразилия са в пъти повече от цялото население на България
Имахме шанс преди 3 години някъде с Владо Николов и Матей Казийски когато бяха в добра форма, но нямаше колектив.
Сега имаме колектив но отстъпваме като качества, нормално.
Практикуващите волейбол в Бразилия са в пъти повече от цялото население на България

- MainEventer
- Контакти:
Бразилия е страхотен отбор, няма какво да се чудим защо сме отпаднали. Много по-класни са от нас.
Но в мачовете за трето място не ни достига манталитет и психика.
Но в мачовете за трето място не ни достига манталитет и психика.
Специално срещу Италия малко не ни достигна. Сигурен съм, че на европейското ако се паднем с тях ще ги обърнем. Колкото до Бразилия и Русия, тях на този етап няма как да ги бием. Просто са с класи над нашите и всички останали тимове.
Иначе аз не виждам по какъв друг начин може да се двигне още класата на тима, освен ако не се завърнат Казийски и Жеков. Тео Тодоров липсваше с ръста си, но видяхме Гоцев вчера колко блокади направи. Лошото е, че Казийски са му промили мозъка имай го интересуват основно парите, както и неговата дружка Стойчев
Иначе аз не виждам по какъв друг начин може да се двигне още класата на тима, освен ако не се завърнат Казийски и Жеков. Тео Тодоров липсваше с ръста си, но видяхме Гоцев вчера колко блокади направи. Лошото е, че Казийски са му промили мозъка имай го интересуват основно парите, както и неговата дружка Стойчев
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- goalkeeper
- Контакти:
Мачка ги напрежението.
Пък и все опираме до Бразилия и Русия... няма как да стигнем финал, ако не се разминем с тях.
Пък и все опираме до Бразилия и Русия... няма как да стигнем финал, ако не се разминем с тях.