lumpen написа:Ми то си е време - Шл за прасета пак немаааа. Мое индийската ШЛ да пробват ама в квалификациите треа слонове да ги шибат и май и там нема да стане![]()
Смени апчетата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lumpen написа:Ми то си е време - Шл за прасета пак немаааа. Мое индийската ШЛ да пробват ама в квалификациите треа слонове да ги шибат и май и там нема да стане![]()
Super_Mario написа:Честито на волейболистите на Левски, но и двата отбора не ми харесаха. Разпределителите трябва да подобрят играта си, ако е възможно...
Deliba6 написа:lumpen написа:Ми то си е време - Шл за прасета пак немаааа. Мое индийската ШЛ да пробват ама в квалификациите треа слонове да ги шибат и май и там нема да стане![]()
Вярно си лумпен!![]()
![]()
hlucho написа:lumpen написа:Ми то си е време - Шл за прасета пак немаааа. Мое индийската ШЛ да пробват ама в квалификациите треа слонове да ги шибат и май и там нема да стане![]()
Смени апчетата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост