Голям Найден смачка ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA-SOFIA
Контакти:

Re: Голям Найден смачка ЦСКА

Мнениеот CSKA-SOFIA » 26 ное 2012 20:37

cska_kts_888 написа:Бог да пази България от тези който мислят Найден за голям тренер :Х:Х За мен лично Сашо Попов е в пъти повече да не говорим какви отбори биеше Сашо в Ш.Л :))

Ама да не говорим какви играчи имаше ЦСКА преди ...
ЦСКА е отбора,
един единствен на света,
за него ще се боря
и няма да го предада.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 ное 2012 20:41

щеше да е изненада ако ЦСКА вземе тоя мач, все пак играеха 1 ия и 6 тия в лигата, като бяха при нас не ми направиха впечатление на кой знае колко силни

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 26 ное 2012 20:44

Ясно, че мразиш ЦСКА. ОК. Жив и здрав да си, но прочети темата "854-числото на морала" и ми кажи: Ти ако отидеше да работиш и не ти дават пари - Няма ли да си смениш работодателя. Ще го направиш, защото гладен едва ли би искал да живееш. Така, че решиш ли да говориш следващия път срещу тези момчета, които са във волейболния отбор на ЦСКА се замисли малко. Вярвам, че последното го умееш!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 26 ное 2012 20:54

hristov25 написа:Ясно, че мразиш ЦСКА. ОК. Жив и здрав да си, но прочети темата "854-числото на морала" и ми кажи: Ти ако отидеше да работиш и не ти дават пари - Няма ли да си смениш работодателя. Ще го направиш, защото гладен едва ли би искал да живееш. Така, че решиш ли да говориш следващия път срещу тези момчета, които са във волейболния отбор на ЦСКА се замисли малко. Вярвам, че последното го умееш!

Радвам се на най-добрия БГ треньор Найден, а за ЦСКА какво да ги мразя не са ми важни, още по-малко да се подигравам на момчетата, че не са взели пари. Нещо не си ме разбрал.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 26 ное 2012 21:28

radorezila написа:
hristov25 написа:Ясно, че мразиш ЦСКА. ОК. Жив и здрав да си, но прочети темата "854-числото на морала" и ми кажи: Ти ако отидеше да работиш и не ти дават пари - Няма ли да си смениш работодателя. Ще го направиш, защото гладен едва ли би искал да живееш. Така, че решиш ли да говориш следващия път срещу тези момчета, които са във волейболния отбор на ЦСКА се замисли малко. Вярвам, че последното го умееш!

Радвам се на най-добрия БГ треньор Найден, а за ЦСКА какво да ги мразя не са ми важни, още по-малко да се подигравам на момчетата, че не са взели пари. Нещо не си ме разбрал.

Заради думите - Смачка и Размаза. За това и го написах. Иначе, че Найден Найденов е добър треньор спор няма, но в България имаме едно лошо качество. Ако успееш в чужбина си велик, но ако успееш в България - чудо голямо. Затова докато Найден не отиде в чужбина и не успее там ще продължи да има хора, които да говорят срещу него. Пример за това е Бербатов. Питай колко от феновете на ЦСКА са го
Офтопик:
ругали
на дербито с Левски когато направи страшно много пропуски. Аз не правя изключение!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 26 ное 2012 22:30

Тоя като го видя к'ва мижиту*ка (НН) е и веднага мога да ви кажа от кой отбор е: геран-ския. Егати и де**ла. Колко ми беше смешен , като водеше отбора тоя кл**ун.
Как може да съпоставяте това кюфте с РАДО СТОЙЧЕВ. Радо се е доказал, ама тоя сопол кой е да го сравнявате с един чевек (отново орисан от ЦСКА- Радо) постигнал непостигнатото от БГ тренер по к'вото и да е.
Тоя мазен НН сопол колко е де**лен, даже и не ми се коментира.
Радо ти си тренера, другите са пълнеж!
Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 26 ное 2012 23:08

Тоя велик Найден,докато водеше нац.отбор,само клатеше глава одобрително след наставленията на Плачи!Егати тренера :roll:
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 26 ное 2012 23:42

radorezila написа:
sandi74 написа:Честито на Марек и Найден макар,че ЦСКА едва ли може да е мерило за тях.

Естествено Найден прави за смях Полша и Германия ;) той да не е Радо Стойчев - резила ;)

Найдене,ти ли си ?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 ное 2012 01:04

Найденов обича да печели от черно тото, а покрай него и аз. Винаги има поне един гейм, който неговият отбор го губи от сигурно спечелен. Подобни треньори са срам за спорта.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 27 ное 2012 09:39

Смачка ги единствено Янко Динков насред Борисовата градина, пък и малко на "В.Левски" за купата в чест на една тяхна годишнина ! :)

Върни се в “Волейбол”