cska_kts_888 написа:Бог да пази България от тези който мислят Найден за голям тренер :Х:Х За мен лично Сашо Попов е в пъти повече да не говорим какви отбори биеше Сашо в Ш.Л)
Ама да не говорим какви играчи имаше ЦСКА преди ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska_kts_888 написа:Бог да пази България от тези който мислят Найден за голям тренер :Х:Х За мен лично Сашо Попов е в пъти повече да не говорим какви отбори биеше Сашо в Ш.Л)
hristov25 написа:Ясно, че мразиш ЦСКА. ОК. Жив и здрав да си, но прочети темата "854-числото на морала" и ми кажи: Ти ако отидеше да работиш и не ти дават пари - Няма ли да си смениш работодателя. Ще го направиш, защото гладен едва ли би искал да живееш. Така, че решиш ли да говориш следващия път срещу тези момчета, които са във волейболния отбор на ЦСКА се замисли малко. Вярвам, че последното го умееш!
radorezila написа:hristov25 написа:Ясно, че мразиш ЦСКА. ОК. Жив и здрав да си, но прочети темата "854-числото на морала" и ми кажи: Ти ако отидеше да работиш и не ти дават пари - Няма ли да си смениш работодателя. Ще го направиш, защото гладен едва ли би искал да живееш. Така, че решиш ли да говориш следващия път срещу тези момчета, които са във волейболния отбор на ЦСКА се замисли малко. Вярвам, че последното го умееш!
Радвам се на най-добрия БГ треньор Найден, а за ЦСКА какво да ги мразя не са ми важни, още по-малко да се подигравам на момчетата, че не са взели пари. Нещо не си ме разбрал.
radorezila написа:sandi74 написа:Честито на Марек и Найден макар,че ЦСКА едва ли може да е мерило за тях.
Естествено Найден прави за смях Полша и Германиятой да не е Радо Стойчев - резила
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта