Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора
Всички трябва да подкрепят Матей в неговото начинание срещу федерацията..Защото малко хора правят такива неща.Едва ли и на него му се е искало да не играе на Олимпиада.С него отбора ще е много по-силен и не виждам защо трябва да има такова отношение към него,но явно в България е така...плюем по най-добрите си спортисти,което жалко.Твърдо със Матей,защото на България и трябват такива хора,които не искат да си затварят очите.
- Captain Stottlemeyer
Каквото сам си направиш, друг никой не може да ти го направи. След четири години националният ни отбор по волейбол я се класира за олимпиада, я не, а пък ти Матейчо ще си вече на 32. Жалко, че лицето Р. Стойчев те използва, а ти - голям мъж не се усети... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
aivana написа:Всички трябва да подкрепят Матей в неговото начинание срещу федерацията..Защото малко хора правят такива неща.Едва ли и на него му се е искало да не играе на Олимпиада.С него отбора ще е много по-силен и не виждам защо трябва да има такова отношение към него,но явно в България е така...плюем по най-добрите си спортисти,което жалко.Твърдо със Матей,защото на България и трябват такива хора,които не искат да си затварят очите.
Айде стига и той както и много други си е мислел , че едвам ще прескочим групите и е решил си спести срама , но е объркал сметките ... Подлъга се по личните интереси на Радо (който направи всичко това защото не можа да преживее , че го уволниха) и си обра крушите преди най-важните мачове за България . Не мога да имам положително мнение за такъв човек , може да е добър волейболист , но националният отбор не е кенеф в който всеки да идва и да си тръгва когато поиска.
Шапка свалям на Матей за саможертвата, която направи в името на волейбола и българския спорт като цяло! Това, че има поддръжници на корупцията, кражбите, страха, лицемерието и опорочаването на честната надпревара в спорта и противници на малцината, осмелили се да се борят против тези плевели, задушаващи спорта и обществото, като цяло, е тъжно, но не е изненада.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Хайде няма нужда нито от теб, нито от Радко-смяната...бачкайте си в Италия и забравете за Националния....Върнеш ли се, ще бъдеш мощно освиркван всеки мач!!!
Сега съжалява, а преди това не!

Левски завинаги в моето сърце![
Шибан предател!!!
- mertezaker
- Контакти:
1913 на 26 Авг 2012 20:09
Шапка свалям на Матей за саможертвата, която направи в името на волейбола и българския спорт като цяло! Това, че има поддръжници на корупцията, кражбите, страха, лицемерието и опорочаването на честната надпревара в спорта и противници на малцината, осмелили се да се борят против тези плевели, задушаващи спорта и обществото, като цяло, е тъжно, но не е изненада.
Знам само, че опозиция на Лазаров е...личния приятел на Радо Стойчев- Ивайло Константинов. Така че кой за какво се жертва и кой какво подкрепя е трудно да определим ние с теб.
sandi74 написа:Лакея на некадърника Радо-счетоводителя да си гледа господаря и бойкота.Този мишок няма място в отбора.Вън.
Много точно казано.
1913 написа:Шапка свалям на Матей за саможертвата, която направи в името на волейбола и българския спорт като цяло! Това, че има поддръжници на корупцията, кражбите, страха, лицемерието и опорочаването на честната надпревара в спорта и противници на малцината, осмелили се да се борят против тези плевели, задушаващи спорта и обществото, като цяло, е тъжно, но не е изненада.
кзква жертва, почина си почна рано подготовка с тренто , да имаше жертва, жертва националния отбор за клубния си, щото мислеше че ще се издъним